Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilmiyorum valla canım işte kafam iyice karıştı normalde belki dedğim gibi umutlanmam ama bu ay hem akıntım var hem kasık bel ağrım var hemde göğüs uçlarım şişti acıyo bunlarda eklenince kafam iyice karısıyo
Kızlar bu sabah yaptığım test alttakini yaptım saniyelr içinde çıktı çizgi bi Sevinç’le hemen kaset test ve ayriyeten iki tane daha çubuk test yaptım negatif çıktı şimdi bu ne hiç bişi anlamadım
Bekle kuzum benım döndü. 29 aralık 1.3 , 1 ocak 2.4 , 5 ocak 15.1 beta . Bir kımyasal gebelık gecırdım ekım ayında cok kan vermek ıstemıyorum o yuzden. 5 ınden berı hamılelık testıyle takıp edıyorum 11 ı aksam verecegım mın 120 olmalı. Sende bekle bebegım.
Merhabalar yazınızı okudum da benim betam 2.4 cikti ama adetim 28 gundur gecikti. Doktora dun gittigimde bana pcos oldugumu soyledi sonra hormon testleri istedi ona gore tedaviye baslariz demisti. Hayatim boyunca beta hic 0.100 den fazla cikmamisti. Simdi 2.40 cikti hamile olma ihtimalim olabilir mi yoksa hastaliktan mi yukseldi ki?