Canım bak 30. Yumurtlamayı gördüm sonra iki gin sonra tekrar yaptım çatlamıştıAma ne zaman yumurtladın kuzum onu bılmek lazım. Bız ne zaman yumurtluyoruz degısıyo bılıyosun belkı daha yumurtlamadın belkı yenı yumurtladın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bak 30. Yumurtlamayı gördüm sonra iki gin sonra tekrar yaptım çatlamıştıAma ne zaman yumurtladın kuzum onu bılmek lazım. Bız ne zaman yumurtluyoruz degısıyo bılıyosun belkı daha yumurtlamadın belkı yenı yumurtladın ?
30 aralıkta yaniAma ne zaman yumurtladın kuzum onu bılmek lazım. Bız ne zaman yumurtluyoruz degısıyo bılıyosun belkı daha yumurtlamadın belkı yenı yumurtladın ?
Merhabalar yazınızı okudum da benim betam 2.4 cikti ama adetim 28 gundur gecikti. Doktora dun gittigimde bana pcos oldugumu soyledi sonra hormon testleri istedi ona gore tedaviye baslariz demisti. Hayatim boyunca beta hic 0.100 den fazla cikmamisti. Simdi 2.40 cikti hamile olma ihtimalim olabilir mi yoksa hastaliktan mi yukseldi ki?Bekle kuzum benım döndü. 29 aralık 1.3 , 1 ocak 2.4 , 5 ocak 15.1 beta . Bir kımyasal gebelık gecırdım ekım ayında cok kan vermek ıstemıyorum o yuzden. 5 ınden berı hamılelık testıyle takıp edıyorum 11 ı aksam verecegım mın 120 olmalı. Sende bekle bebegım.