Beta-HCG kan testi sonucu...

arkadaşlar benimde bugun aşılamamın 18 gunü sonuc 1 86 cıktı ne sevine bildim nede üzülebildim kesin belli degil 3gün sonra belli olacak bu sonucla hamile kalanlar varmı allah hepimizin yardımcısı olsunn

merhaba arkadaşlar ben bu klube yeni kadıldım 1.5yıllık evliyim.Artık bebek düşünüyoruz.Adetim 6gün geçti.Bugün bhcg testi yaptırdım.
BHCG 0.92mIU/ml
erkek < 2.7
kadın > 5
2-3hafta:100-5000
5-12hafta:5000-100000 yazıyor doktor hamile değilsin dedi ben hiçbirsey anlamadım.Bilgisi olan lütfen beni aydınlatsın.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

kızlar benimde adetimden 4 gün geçti
pko var bende ve 18 aydır bebiş için uğraşıyorum
bugün kan verdim 6.52 çıktı
dr hamile değil demiş eşime
ama pazrtesi gelsin bidaha yaptrsın demiş
sitede okdum böyle benim gibi olupta sonradan yükselen var
benimkide yükselir mi ki yaa
ben geç yumurtluyorum geç döölenme olmş olablr mi
ama sonucum 0.1 çıkmamş
sonçta bi değer var,boşa değldir inş...

Beta hcg kan testi sonucum 413.39 çıktı ve hamileyimmm :)))))

yaaa kaç gündür bişey yazmıyım diyorum ama dayanamıycam.ya benim ki kesin (-)dir de yine de paylaşmazsam çatlıycam.adetimin bitiminden bi kaç gün sonra aniden karın ağrısıyla uynadım,neysen bağırsaklarım bozulmuştur dedim,yattım.mide bulantısından uyuyamadım.ertesi gün yine aynı bulantı okuldan sevk falan aldım,doktor -ki pratisyen?- üşütmedir dedi kırk saatte düşündü teşhis için.neyse efendim.arkadaşlar içime kurt düşürdü test yap diye.ama ne alaka,adetim biteli daha 4-5 gün olmuş.neyse öğlen test yaptın (-) çıktı.yine mi dedim.testi sadım bi kenara koydum,tabi(-) ya kimseye de sölemedim:KK66:pozitif olsa oooooo:KK70:8-9 saat sonra bi bakıyım dedim salak gibi.(salak gibi hakkaten)2. çizgi hafif silik.ertesi gün kan testi,sonuç 0,29:S.ama düne kadar bitmeyen ve gezen bir kasık bel ağrısı, akşamları özellikle mide bulantısı oluyor:KK43:bide düne kadar çok kaygan ve beyaz akıntım vardı.dünden beri ne akıntı ne bişi.ara ara ağrı ve idrarda renk değişikşliği var.bunada mantıklı bi cevap bulayım.bi daha bu konuyu dile getirmiycem:p

arkadaşlar bişey sorcam b hcg sonucum 3.0 çıktı doktorum hamile değilsin ama sıfır çıkması gerekiyor dedi bu değerlerden anlayan biri varsa beni aydınlatabilir mi acaba

herkese merhaba. bende bugün kan tahlili yaptırdım ve hcg oranım 33228,25 gibi birşey çıktı. klinikte yaptırdığım için doktorla konuşma fırsatım olmadı ama okuduğum değerlere göre bu oran çok yüksek gibi geldi bana. yada oranın okunma şekli farklı. bu konuda deneyimi olan varmı?

herkese merhaba. bende bugün kan tahlili yaptırdım ve hcg oranım 33228,25 gibi birşey çıktı. klinikte yaptırdığım için doktorla konuşma fırsatım olmadı ama okuduğum değerlere göre bu oran çok yüksek gibi geldi bana. yada oranın okunma şekli farklı. bu konuda deneyimi olan varmı?
cnm en son ne zaman adet oldun bence sen 2aylık felan hamilesin

Canım benim ilk beta değerim 6,8 idi 2 gün sonra 68 oldu şimdi 3 aylık bebeğim;=) Bence hamilesinnn

kızlar merhaba, kan tahlilmin sonucu negaatif, adetimin son günü yaptırdım tabi adet denilirse 3 gün sadece kahverengi leke geldi. şu an göğüslerim çok şiş ve ağrı var, kasıklarımda da bir kaç gün önce bıçak ağrısı gibi ağrılar oldu. sizce çok mu erkendi tahlil için ultrasonda da doktor göremedi.ama yakın bir arkadaşım kızına hamileyken karın ağrısıyla gitmiş doktor ultrasonda bebeği görememiş, kan testinde de negatif çıkmış. sonra başka bir doktor farketmiş durumu. böyle biir şey olabilir mi acaba

kızlar ne olur cevaplayın bete hcg sonucu 0.09 ben hamilemiyim cevabınızı bekliyorum lütfen

kızlar ne olur cevaplayın bete hcg sonucu 0.09 ben hamilemiyim cevabınızı bekliyorum lütfen
ben bilemm ki bu konularda çok cahilimdir bende bugün yaptırdım kan testi 66 küsur çıktı cuma günü tekrar yaptırcaz iki katına çıkması gerekiyormuşş dua istiyorum

slm kızlar benimde adetim 10 gün gecikti dün kan verdim ama maaalesef sonuc negatiffff 0.1 cıktı dr hava degişimi ve stres diyo eşim polis suanda il degiştiridik tayinimiz cıktı malatyadayız ya o yüzden demek oluyokii hayatımızdaki hersey bizi çok etkiliyomus........saglık olsun balkalım bizde bigün anne olubilecekmiyiz rabbimin izniyle o duyguyu inşallah bigün hepimiz tadarız......:ecrin_bebek:

Arkadaşlar merhaba,
Ben yeni üye oldum... Normal Şartlarda 27 Temmuz 2010 da hastalanmam lazım. Ama devamlı içimde bir kuşku vardı.. Hamilemiyim? Aceba diye... Ve Hastalığıma 5 gün kala gittik eşimle Kan testi yaptırdık. Ayın 23 ünde iş çıkışı kantestini yaptırdım ve Beta HCG Testi sonucu 17,81 çıktı! (Normalde 0 ile 10 arası Negatifmiş) Yani gebelik başlamış...
Bugün de (27/07/10) idrar testi yaptım ve 2.çizgi silik çıktı...
Bu hafta bir kontrole gideceğim.. Benim tahminimce 4 haftalık gebeyim...

X