Beta-HCG kan testi sonucu...

benimde bi sıkıntım var ben pazartesi beta-hcg yaptırdım 5,45 çıktı çarşamba günü tekrar yaptırdım 41,79 çıktı doktor kesin bişey söyleyemdi.Acaba hamilemiyim bide sol yumurtalığımda kist çıktı.

hamilesin tabiki değer ikiye katlayarak giderki seninki baya bir katlamış.bildiğim kadarıyla kistler doğumda kayboluyor.hayırlı olsun canım.

slm kızlar bhcg artarkan herhangı bır belırtı verıyormu fızıksel olarak?yanı artsa gectıgını anlıyormusnuz tecrubelı bayanlar cvplarsanız sevınırım

Slm kızlar 1 haftadan eri u konu ahkkında bakıyodum ama işe bulamadım.ama şimdi buldum.teşekür ederim sizlere.arkadaşlar ben ayın 25inde doktora gittim adetim20 gün geciktmişti ama zten düzensizdi.kist çıktı ve tahlile gönderdi bide ialç tedavisi verdi.1 günsonra kan testinde 13.6 çıktı ve bana u ialçarı iç 10 gün dedi eğer adet olmazsan tekrar test yap dedi.8 gün oldu ve hala hastalanmadım.bu değer nasıl sizce hamilemiyim kızlar.ne olur cvp yazın.

slm kızlar bhcg artarkan herhangı bır belırtı verıyormu fızıksel olarak?yanı artsa gectıgını anlıyormusnuz tecrubelı bayanlar cvplarsanız sevınırım

merhaba cvp vermek ıstedım gorunce.degerler artarken bısey hıssedılmıyo.benım 3.gebeliğim suan cok bası hergun artıyo ama hıc bır belırtım yok .hissedılmez yanı

Slm kızlar 1 haftadan eri u konu ahkkında bakıyodum ama işe bulamadım.ama şimdi buldum.teşekür ederim sizlere.arkadaşlar ben ayın 25inde doktora gittim adetim20 gün geciktmişti ama zten düzensizdi.kist çıktı ve tahlile gönderdi bide ialç tedavisi verdi.1 günsonra kan testinde 13.6 çıktı ve bana u ialçarı iç 10 gün dedi eğer adet olmazsan tekrar test yap dedi.8 gün oldu ve hala hastalanmadım.bu değer nasıl sizce hamilemiyim kızlar.ne olur cvp yazın.

canım normalde bu değere göre hamilesin ama bazen yumurtlama tarzı ilaçlarda betahcg değerini yüksek gösterebiliyor diye biliyorum inşallah hamilesindir:emir_bebek:

Peki doktor değilsin dedi ama 13.6 çıkmış dedi 10 gün sonra tekrar dene dedi.bakalım ne çıkacak eğer değer artarsa hamilmiyim acaba 1 ocakta eczaneden test almıştım negatif çıkmıştı

canım anladığım kadarıyla 26 aralıkta test yaptın 13.6 çıktı ve 1 ocakta test aldın negatif çıktı öyle değil mi?

Evet canım ama daha ilaçlarım itmedi ve kan testi yaptırmadım

ya şimdi ben hamilemiyim bayanlar cvp bekliyorum sizden 2 kişi yazmış cvp :KK43: beta-hcg 5,45 çıktı 2 gün sonra yaptırdım 41,79 çıktı sizce sonuç ne acaba bide kistim çıktı doktor şüpheli dedi

canan inci 5 in üzeri pozitif diye biliyorum ben.yani % 90 hamilesin.hayırlı olsun

kan değerlerin ve artışına göre hamilesin.birdaha kan testi yaptır artış devam ediyorsa kesin hamilesin.hayırlı olsun

Kızlar yarın kan testi yaptıracam tekrar inş yükselmiştir.hala hastalanmadım ve en son hcg:13,6 çıkmıştı hala bi ümidim var.yarın bakalım ne olacak dua edin kızlarrr...

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza yarına kadar dayanamadım belki fikri olan ve beni rahatlatabilecek biriler vardır.02.01.09 adet tarıhımdi kan testi yaptırdım 63,43 çıktı 3 gün sonra yeniden yaptırdım ve 76,71 çıktı normalde artışın 2 katı olması gerekiyormuş sanırım gebe değilim ???

kızlar bbugün kan tahlilini verdim ve sonuç yarın 13.00 de.
ve yarına kadar nasıl geçirecem meraktan:KK43:
26.12.2008 de 13.6 çıkmıştı ve en som kasımın 6 sında olmuştum adet bugün ise ocak 6 hamilemiyim acaba yaaaa

KIZLAR BEN HAMİLEMİYİM YAA YAZIN NEOLUR MERAKTAN ÇATLICAm yaaaaaaa

yaa kızlar bugün sonucumu almaya gittim.yalnız labaratuvarda sorun varmış cumaya vereceklermiş sonucu:KK43:
hala hastalanmadım doktorun verdiği ilacıda bitirdim eğer yine hastalanmasan test yaptır demişti ve 13.6 çıkmıştı sonuç.şimdi mecbur cumayı beklicem.sizce bbu değer nasıl ya.hamilemiyim acaba.neolur cevap yazın.ağzımın tadı yok sık idrara çıkıyorum ve kasıklarımda ara ara ağrıda.sizce hamilemiyim kızlkar yaa şu an çok kötüyüm.ne olur cevap yazın

X