• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG ilk ne zaman yukselir

Esra bozkurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
26
9
1
25
Merhaba çatlatma iğnesi vurdum klomende üçüncü ayım bu ay 3 tane 21 mm yumurta oluştu bugün iğnenin 12. Günü adetime bir hafta var dayanamayıp 9. Gün yaptığımda 2,5 çıktı ama 13 gündür alt karnımda ağrı var sizce HCG adetten kaç gün önce yükselir ve ilk değer ne kadar olur

Bi daha ki beta yükselirse var denebilir iğnenin etkisi gibi geldi bana

İyi akşamlar çatlatma iğnemin 11. Gün beta hcg 1.37 çıktı yükselme şansı var mıdır daha iğneye göre adet günüme 4 gün var bi umut işte 🙏

Ay çok sevindim bende 11. Gün yaptırmıştım 1.37 çıkmıştı bende de olma ihtimali var mıdır inşallah regl olmam karnımın altında baskı var
benim 12. gün negatif 14.gün pozitifti canım 15. gün değerim 39du. Hala şansın var yani ama en azından 14.günü beklemelisin

Bekliyorum 🙏 kan testi 11.günde 1.37 aslında dr da yükselebilir de düşebilir de dedi bugün iğnenin tam bitme günü bakalım p.tesiye kadar bekleyeceğim inşallah gelmez . Sizin negatifte kan değer mi vermiştiniz yardımcı olur musunuz . Allah analı babalı büyütsün çok seviniyorum böyle bekleyip iyi haber alanlara Rabbim herkesin kalbine göre versin

Amin inşallah hamile kalirsinizda son igneniz olur 🥰🙌😘
Amin amin inşAllah ya vuruldum iğnemi bu gün 2. Günüm iğne vurduğumdan beri sadece kasık ağrım var geçen ay bel ağrısı bacak ağrısı yapmıştı bu sefer sadece kasık ağrım var siz ne yaptınız

Amin amin inşAllah ya vuruldum iğnemi bu gün 2. Günüm iğne vurduğumdan beri sadece kasık ağrım var geçen ay bel ağrısı bacak ağrısı yapmıştı bu sefer sadece kasık ağrım var siz ne yaptınız
Bol bol uzanın ve sabırlı olun ama herşeyden önce agzinizdan dua eksilmesin ve ilişkiden sonra kesinlikle banyo yapmayın uzun süre olur inşallah busefer

Back