Beta HCG hızlı yükselen var mı?

gizojli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
689
524
Merhaba beta hcg hızlı yükselmesi olan var mı? Bir sorun oluştu mu? Doktorum hızlı yükseldiğini söyledi ama sıralamasını yazıyorum
23
74
275
746
2 gün arayla ölçüldü hcg artışı bilenler bakabilir mi rica etsem?

bana normal gibi geldi. ikiz olmasından mı şüpheleniyorsunuz? benim de ilk 72.5 çıktı 4 gün sonra 438 çıktı. normal dendi ama şimdi ben de merak ettim açıkçası

bana normal gibi geldi. ikiz olmasından mı şüpheleniyorsunuz? benim de ilk 72.5 çıktı 4 gün sonra 438 çıktı. normal dendi ama şimdi ben de merak ettim açıkçası
Bendeki 2 günde bir fazla bir artış geldi doktoruma rapor yolluyorum sürekli takibindeyim. Bana fazla yükselmiş perşembe günü gel bakalım dedi ama korktum sorun olur mu diye

Bendeki 2 günde bir fazla bir artış geldi doktoruma rapor yolluyorum sürekli takibindeyim. Bana fazla yükselmiş perşembe günü gel bakalım dedi ama korktum sorun olur mu diye
kötü düşünmeyin sorun olduğunu düşünmüyorum. ama ikiz olma ihtimali şahsım adıma beni bi heycanlandırdı :)

kötü düşünmeyin sorun olduğunu düşünmüyorum. ama ikiz olma ihtimali şahsım adıma beni bi heycanlandırdı :)
Yok canım Allah affetsin ama tek olsun hayırlı sağlıklı olsun inşallah benim bi kızımda var okula gidiyor ikiz olursa ona yetememekten korkuyorum

Şuan kaç değerin en son ne zaman gittin doktora
benim hiç çocuğum yok da o yüzden ikize heyecan yaptım:) ben regl olmadan 3 gün önce öğrendim 3+3te. sonra 3+6 yani regl günü(9kasım) kan verdim 72,5 çıktı. bir de bugün verdim 438 çıktı :) doktora da haftaya bugüne randevu aldım kese için bakalım<3

Yaa ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende adetten 3 gün önce 23 ile öğrendim 6 kasımda daha sonra iki günde bir kan verdim sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için daha önce düşük geçmişim var bu yüzden doktorum sıkı takip yapıyor

yaaa, Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin <3 sağ sağlim ilerletiriz umarım bu süreçleri :) <3

Merhaba kizlar birsey soracagim bete degerim gecen ay oldugum adet tarihine gore 6 gun varken ben mide bulantisi ve biraz gogus sizisi ile suphelenerek kan verdm 24.32 cikti doktor yeni gorunmez adetin gecmesini bekle dedi hamilelik vardir degilmi sizce ?

Var canım benimki 6 kasımda 23 olan değer 13 kasımda 750 çıktı doktorum haftaya gel dedi

Tesekkurler cevabinZ icin bende pazartesi gidecegim doktora insallah guzel bir sekilde degerlerim yukselmistir
Ayrıca dış gebelikte de beta hcg normal yükseliyor . Beta hcg belirli bi düzeye geldiğinde hala kese görünmezse o zaman doktorun şüphelenmekte haklı bence sen doktorunu değiştirmelisin . Böyle daha yolun başında seni strese sokuyor ki bu dönemde stresten uzak durmalısın

Alttan muaynede etsek ultrasonlada baksak suan hicbirsekildd gprunmez cok yeni oldugu icin dediler 24.32 degeri baz alarak konustu adetin gecsin oyle gel tekrar bakalm dediler

Selamlar. Bugün adet günümdü ve test yaptığımda pozitif gördüm hemen kan vermeye gittim. Değerim 4914 çıktı. Normalde 4+3 son adet tarihime göre gebelik haftam. Bu normal midir?

Selamlar. Bugün adet günümdü ve test yaptığımda pozitif gördüm hemen kan vermeye gittim. Değerim 4914 çıktı. Normalde 4+3 son adet tarihime göre gebelik haftam. Bu normal midir?
Evet hatta çok güzel değerin ikiz bile olabilir 2 güne doktora gitsen keseyi görürsün inşallah

Hizlimi dedi o zaman beni hic gormesin 82 den 2970 e cikti 6 gun sonra idi sanirim
48 saatte en az 2 kar artmadi gerekiyor ki sizinkiler gayet normal

Evet hatta çok güzel değerin ikiz bile olabilir 2 güne doktora gitsen keseyi görürsün inşallah
2 gün dayanamam yarın gidiyorum doktora bizim için mucize bir haber resmen doktorlar eşim ve benim için normal yollarla imkansıza yakın diyordu.... sadece son adet tarihim 16 Ekim buna göre biraz yüksek mi acaba diye düşündüm ikiz olursa kesin çıldırırım

Kızlar merhaba Salı günü 91 çıkan kan değerim bugün 175 çıktı çok mu düşük normal mi daha ilk hamileliğim anlamıyorum pek doktorda bişey söylemedi pazartesi tekrar çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…