bana normal gibi geldi. ikiz olmasından mı şüpheleniyorsunuz? benim de ilk 72.5 çıktı 4 gün sonra 438 çıktı. normal dendi ama şimdi ben de merak ettim açıkçasıMerhaba beta hcg hızlı yükselmesi olan var mı? Bir sorun oluştu mu? Doktorum hızlı yükseldiğini söyledi ama sıralamasını yazıyorum
23
74
275
746
2 gün arayla ölçüldü hcg artışı bilenler bakabilir mi rica etsem?
Bendeki 2 günde bir fazla bir artış geldi doktoruma rapor yolluyorum sürekli takibindeyim. Bana fazla yükselmiş perşembe günü gel bakalım dedi ama korktum sorun olur mu diyebana normal gibi geldi. ikiz olmasından mı şüpheleniyorsunuz? benim de ilk 72.5 çıktı 4 gün sonra 438 çıktı. normal dendi ama şimdi ben de merak ettim açıkçası
kötü düşünmeyin sorun olduğunu düşünmüyorum. ama ikiz olma ihtimali şahsım adıma beni bi heycanlandırdı :)Bendeki 2 günde bir fazla bir artış geldi doktoruma rapor yolluyorum sürekli takibindeyim. Bana fazla yükselmiş perşembe günü gel bakalım dedi ama korktum sorun olur mu diye
Yok canımkötü düşünmeyin sorun olduğunu düşünmüyorum. ama ikiz olma ihtimali şahsım adıma beni bi heycanlandırdı :)
Şuan kaç değerin en son ne zaman gittin doktorakötü düşünmeyin sorun olduğunu düşünmüyorum. ama ikiz olma ihtimali şahsım adıma beni bi heycanlandırdı :)
benim hiç çocuğum yok da o yüzden ikize heyecan yaptım:) ben regl olmadan 3 gün önce öğrendim 3+3te. sonra 3+6 yani regl günü(9kasım) kan verdim 72,5 çıktı. bir de bugün verdim 438 çıktı :) doktora da haftaya bugüne randevu aldım kese için bakalım<3Şuan kaç değerin en son ne zaman gittin doktora
Yaa ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbenim hiç çocuğum yok da o yüzden ikize heyecan yaptım:) ben regl olmadan 3 gün önce öğrendim 3+3te. sonra 3+6 yani regl günü(9kasım) kan verdim 72,5 çıktı. bir de bugün verdim 438 çıktı :) doktora da haftaya bugüne randevu aldım kese için bakalım<3
yaaa, Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin <3 sağ sağlim ilerletiriz umarım bu süreçleri :) <3Yaa ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbende adetten 3 gün önce 23 ile öğrendim 6 kasımda daha sonra iki günde bir kan verdim sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için daha önce düşük geçmişim var bu yüzden doktorum sıkı takip yapıyor
Var canım benimki 6 kasımda 23 olan değer 13 kasımda 750 çıktı doktorum haftaya gel dediMerhaba kizlar birsey soracagim bete degerim gecen ay oldugum adet tarihine gore 6 gun varken ben mide bulantisi ve biraz gogus sizisi ile suphelenerek kan verdm 24.32 cikti doktor yeni gorunmez adetin gecmesini bekle dedi hamilelik vardir degilmi sizce ?
Tesekkurler cevabinZ icin bende pazartesi gidecegim doktora insallah guzel bir sekilde degerlerim yukselmistirVar canım benimki 6 kasımda 23 olan değer 13 kasımda 750 çıktı doktorum haftaya gel dedi
Ayrıca dış gebelikte de beta hcg normal yükseliyor . Beta hcg belirli bi düzeye geldiğinde hala kese görünmezse o zaman doktorun şüphelenmekte haklı bence sen doktorunu değiştirmelisin . Böyle daha yolun başında seni strese sokuyor ki bu dönemde stresten uzak durmalısınTesekkurler cevabinZ icin bende pazartesi gidecegim doktora insallah guzel bir sekilde degerlerim yukselmistir
Alttan muaynede etsek ultrasonlada baksak suan hicbirsekildd gprunmez cok yeni oldugu icin dediler 24.32 degeri baz alarak konustu adetin gecsin oyle gel tekrar bakalm dedilerAyrıca dış gebelikte de beta hcg normal yükseliyor . Beta hcg belirli bi düzeye geldiğinde hala kese görünmezse o zaman doktorun şüphelenmekte haklı bence sen doktorunu değiştirmelisin . Böyle daha yolun başında seni strese sokuyor ki bu dönemde stresten uzak durmalısın
Normal geldi banaMerhaba beta hcg hızlı yükselmesi olan var mı? Bir sorun oluştu mu? Doktorum hızlı yükseldiğini söyledi ama sıralamasını yazıyorum
23
74
275
746
Selamlar. Bugün adet günümdü ve test yaptığımda pozitif gördüm hemen kan vermeye gittim. Değerim 4914 çıktı. Normalde 4+3 son adet tarihime göre gebelik haftam. Bu normal midir?Ayrıca dış gebelikte de beta hcg normal yükseliyor . Beta hcg belirli bi düzeye geldiğinde hala kese görünmezse o zaman doktorun şüphelenmekte haklı bence sen doktorunu değiştirmelisin . Böyle daha yolun başında seni strese sokuyor ki bu dönemde stresten uzak durmalısın
Evet hatta çok güzel değerinSelamlar. Bugün adet günümdü ve test yaptığımda pozitif gördüm hemen kan vermeye gittim. Değerim 4914 çıktı. Normalde 4+3 son adet tarihime göre gebelik haftam. Bu normal midir?
Hizlimi dedi o zaman beni hic gormesinMerhaba beta hcg hızlı yükselmesi olan var mı? Bir sorun oluştu mu? Doktorum hızlı yükseldiğini söyledi ama sıralamasını yazıyorum
23
74
275
746
2 gün dayanamam yarın gidiyorum doktoraEvet hatta çok güzel değerinikiz bile olabilir 2 güne doktora gitsen keseyi görürsün inşallah