Beta HCG hızlı yükselen var mı?

Merhaba beta hcg hızlı yükselmesi olan var mı? Bir sorun oluştu mu? Doktorum hızlı yükseldiğini söyledi ama sıralamasını yazıyorum
23
74
275
746
2 gün arayla ölçüldü hcg artışı bilenler bakabilir mi rica etsem?

"Fizyolojik koşullarda, gebe kalan bir kadında beta-hCG değeri döllenmeden 11 gün sonra ilk kez kanda yükselmeye başlar. Bu olaydan sonra her 24 ila 48 saatte bir kandaki beta-hCG değeri ikiye katlanarak artmaya devam eder"

doktor degilim,
ama 1den fazla gebelik olabilir
yada dis gebelik.

Merhaba beta hcg hızlı yükselmesi olan var mı? Bir sorun oluştu mu? Doktorum hızlı yükseldiğini söyledi ama sıralamasını yazıyorum
23
74
275
746
2 gün arayla ölçüldü hcg artışı bilenler bakabilir mi rica etsem
Merhaba hızlı yükselmesi sorun oldu mu acaba şı an benim de öyle merak ediyorum. İlk gün 21 di ikinci gün 44 oldu 3. Gün 89 du. Birer günlük değerler 2 günde bir kan vermedim ben her gün verdim çok merak ediyorum sorun olup olmadığını

Merhaba hızlı yükselmesi sorun oldu mu acaba şı an benim de öyle merak ediyorum. İlk gün 21 di ikinci gün 44 oldu 3. Gün 89 du. Birer günlük değerler 2 günde bir kan vermedim ben her gün verdim çok merak ediyorum sorun olup olmadığını
O hesabımın şifresini vs kaybettim bunu kullanıyorum ☺️ Ve sorunuza gelecek olursak hayır hiçbir sorun olmadı şuan 16. Haftama girdim inşallah sizin gebeliğinizde sağlıklı ilerler kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🫶🏻

O hesabımın şifresini vs kaybettim bunu kullanıyorum ☺️ Ve sorunuza gelecek olursak hayır hiçbir sorun olmadı şuan 16. Haftama girdim inşallah sizin gebeliğinizde sağlıklı ilerler kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🫶🏻
Çok sağ olun inşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza 😊😊

Hcg artışım normal mi

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-19-23-05-52-721_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-03-19-23-05-52-721_com.android.chrome.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 95
Hayır ya gayet normal Dr da çok kötü bir yorum yapmamış ki evet hızlı artmış demiş benim Dr da olabilir hamilelik bu gayet normal demişti kimisi mislimisline artıyor kimisi yavaş o yüzden panik yapmayin
5 günde bu kadar artması normal mi

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-19-23-05-52-721_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-03-19-23-05-52-721_com.android.chrome.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 49
Gebeliğiniz ne oldu acaba? Ben de hamileyim. Beta 16 idi iki gün önce şimdi 72 .. toplam 4,5 kat artmış iki günde… inşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır 🙏🏻 çok korkuyorum fazla arttığı için :KK43:

Gebeliğiniz ne oldu acaba? Ben de hamileyim. Beta 16 idi iki gün önce şimdi 72 .. toplam 4,5 kat artmış iki günde… inşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır 🙏🏻 çok korkuyorum fazla arttığı için :KK43:
Benim de başta günde 2 kat artıyordu ve endişelenmiitim ama 16. Haftam şu an ve çok şükür sorunsuz ilerliyor betanın hızlı artması hiçbir şey göstermez önemli olan düzenli artmaya devam etmesi dedi doktorum içiniz rahat olsun

Teşekkür ederim. Dün keseyi gördüm 🙏🏻 daha önce iki kürtajım olduğu için çok endişeliyim. İnşallah hepimizin sağlıkla gebeliği olut

X