- 23 Şubat 2025
- 38
- 13
- 3
- Konu Sahibi Mihri336655
-
Çok normal. Hcg artışıyla ikiz gebeliğin bağlantısı yok o ultrasonda kese veya kalp atışıyla anlaşılıyor sadeceMerhaba arkadaşlar 23 şubatta beta 12.9 / 25 Şubat beta 75.9.
Bu kadar hızlı artması normal mi, ikiz gebelik olabilir mi ?
Merhabalar değeriniz yükselmeye devam etti mi benimde 14 tü 1 gün sonra 25 oldu. 2 gün sonrayi bekleyemedimMerhaba arkadaşlar 23 şubatta beta 12.9 / 25 Şubat beta 75.9.
Evet devam etti 75i gördükten 2 gün sonra 167 oldu ondan 4 gün sonra da 1250 oldu Cuma günü de keseyi gördük çok şükürMerhabalar değeriniz yükselmeye devam etti mi benimde 14 tü 1 gün sonra 25 oldu. 2 gün sonrayi bekleyemedim
Kese gördüğünüz de regl kaç gün geçmiştiEvet devam etti 75i gördükten 2 gün sonra 167 oldu ondan 4 gün sonra da 1250 oldu Cuma günü de keseyi gördük çok şükür
Beta 3 bınden sonra görülüyorKese gördüğünüz de regl kaç gün geçmişti
1250 erken görülmüş ozaman 5 haftalık olcak randevu zamanım da görülmez miBeta 3 bınden sonra görülüyor
Son adet tarıhınden sonra 6. Hafta giderseniz görürsünüz
Gören çok var1250 erken görülmüş ozaman 5 haftalık olcak randevu zamanım da görülmez mi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGören çok varben 6 dan sonra gittim kalp atışıyla beraber keseyi gördük
Keseyi gördüğümüzde 8 gün geçmişti. 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdıKese gördüğünüz de regl kaç gün geçmişti
Bence beta nın hızlı yükselmesinin iki yada tekle alakası yok benimde hızlı artmıştı tek bebeğim var yaniMerhaba arkadaşlar 23 şubatta beta 12.9 / 25 Şubat beta 75.9.
Bana da 4 5 haftalık anca dedi doktorum. Büyük ihtimal sizin de keseniz gözükür.1250 erken görülmüş ozaman 5 haftalık olcak randevu zamanım da görülmez mi
Evet öyleymiş. İlk gebeliğim olunca ben biraz fazla heyecan yaptım sanırımBence beta nın hızlı yükselmesinin iki yada tekle alakası yok benimde hızlı artmıştı tek bebeğim var yani
Evet öyle oluyor bende sizin gibi düşünmüştüm benimde ilk gebeliğimEvet öyleymiş. İlk gebeliğim olunca ben biraz fazla heyecan yaptım sanırım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGören çok varben 6 dan sonra gittim kalp atışıyla beraber keseyi gördük
Çok teşekkür ederim inşallahBana da 4 5 haftalık anca dedi doktorum. Büyük ihtimal sizin de keseniz gözükür.
İnşallah siz de güzel haberler alırsınızAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah
Evet devam etti 75i gördükten 2 gün sonra 167 oldu ondan 4 gün sonra da 1250 oldu Cuma günü de keseyi gördük çok şü
İlk zamanlar kanama normal diyorlar benim de çok kasık ağrım oluyor. İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan kucağınıza alırsınız sizdeGözünüz aydın sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah benimde kanamam var ama gebelikte çok yeni ve devam ediyor dedi doktor. 1 hafta sonra gel dedi şimdi hiç kendini yorma dinlen dedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?