Beta Hcg Hamilemiyim

29 Ocak 1.92
1 Şubat 43.8
Merhaba sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim ne gibi belirtileriniz vardı aceba adet tarihiniz geçmişmiydi şok oldum yazınızı görünce Umut olsun inşallah 5 yıldır mucizemi bekliyorum 3.kez aşılama denedim umarım tutar hayırlısı ile

Bu güzel dilekleriniz içimi ısıttı cidden ama maalesef kimyasal gebelik geçirdim

Test yaptınız mı evde bugün , ya da acile gitip bi kan verin bence
Dün kan testi verdim bugün çıktı 2.95 doktorun bana söylediği gebelik değil gibi hani diyebilirdi geç döllenme olabilir diye ben bundan şüpheleniyorum zaten bir hafta sonra gel dedi de ben doktor kontrolü için randevu aldım doktora gideceğim kadın doğuma

Bak ben hamileliğimi öğrendiğimde 1.92'di sonraları yükseldi onun için dedim, içine sinmediyse bi de adetin de geçmiş sanırım istersen evde bi test yap

İsterseniz eczanede erken gebelik testi alın onunla yapın eğer gebelik varsa bile silik çizgi illa çıkacaktır
Çok teşekkür ederim gerçekten bende artık ne yapsam bilemiyorum Çünkü vücudumu tanıyorum gebelik olmasa anlarım ama doktor çok sorunsuzdu bana diyebilirdi uyarabilirdi hani herhangi bir adet söktürücü alma peki ya ben alırsam bunun sorumlusu olmaz mı

Sen her ihtimale karşı adet söktürücü kullanma bence, umarım tatlı bebişlerin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…