Benimde adetim 7 gün gecikti beta HCG 2.95çıkmış hamile olabilir miyimHamilesindir bence canım
Merhaba sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim29 Ocak 1.92
1 Şubat 43.8
Bu güzel dilekleriniz içimi ısıttı cidden ama maalesef kimyasal gebelik geçirdimMerhaba sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbimne gibi belirtileriniz vardı aceba adet tarihiniz geçmişmiydi şok oldum yazınızı görünce Umut olsun inşallah 5 yıldır mucizemi bekliyorum 3.kez aşılama denedim umarım tutar hayırlısı ile
Belki geç döllenmedir, ilişki ne zaman oldu kiBenimde adetim 7 gün gecikti beta HCG 2.95çıkmış hamile olabilir miyim
Rabbim en doğru zamanda en hayırlısından nasip eder inşallah isteyen dileyen herkeseBu güzel dilekleriniz içimi ısıttı cidden ama maalesef kimyasal gebelik geçirdim
İlişki adetimden 5 3 gün önce bile olduBelki geç döllenmedir, ilişki ne zaman oldu ki
Çok teşekkür ederimRabbim en doğru zamanda en hayırlısından nasip eder inşallah isteyen dileyen herkese
3 günse eğer hamile olasılığınız varİlişki adetimden 5 3 gün önce bile oldu
Dün kan testi verdim bugün çıktı 2.95 doktorun bana söylediği gebelik değil gibi hani diyebilirdi geç döllenme olabilir diye ben bundan şüpheleniyorum zaten bir hafta sonra gel dedi de ben doktor kontrolü için randevu aldım doktora gideceğim kadın doğumaTest yaptınız mı evde bugün , ya da acile gitip bi kan verin bence
Bak ben hamileliğimi öğrendiğimde 1.92'di sonraları yükseldi onun için dedim, içine sinmediyse bi de adetin de geçmiş sanırım istersen evde bi test yapDün kan testi verdim bugün çıktı 2.95 doktorun bana söylediği gebelik değil gibi hani diyebilirdi geç döllenme olabilir diye ben bundan şüpheleniyorum zaten bir hafta sonra gel dedi de ben doktor kontrolü için randevu aldım doktora gideceğim kadın doğuma
Yani kanda çıkmasa bile gazetesi çıkar mı diyorsunuzBak ben hamileliğimi öğrendiğimde 1.92'di sonraları yükseldi onun için dedim, içine sinmediyse bi de adetin de geçmiş sanırım istersen evde bi test yap
Pardon kaset testteBak ben hamileliğimi öğrendiğimde 1.92'di sonraları yükseldi onun için dedim, içine sinmediyse bi de adetin de geçmiş sanırım istersen evde bi test yap
İsterseniz eczanede erken gebelik testi alın onunla yapın eğer gebelik varsa bile silik çizgi illa çıkacaktırYani kanda çıkmasa bile gazetesi çıkar mı diyorsunuz
Çok teşekkür ederim gerçekten bende artık ne yapsam bilemiyorum Çünkü vücudumu tanıyorum gebelik olmasa anlarım ama doktor çok sorunsuzdu bana diyebilirdi uyarabilirdi hani herhangi bir adet söktürücü alma peki ya ben alırsam bunun sorumlusu olmaz mıİsterseniz eczanede erken gebelik testi alın onunla yapın eğer gebelik varsa bile silik çizgi illa çıkacaktır
Sen her ihtimale karşı adet söktürücü kullanma bence, umarım tatlı bebişlerin olurÇok teşekkür ederim gerçekten bende artık ne yapsam bilemiyorum Çünkü vücudumu tanıyorum gebelik olmasa anlarım ama doktor çok sorunsuzdu bana diyebilirdi uyarabilirdi hani herhangi bir adet söktürücü alma peki ya ben alırsam bunun sorumlusu olmaz mı
İyi ki varsınızSen her ihtimale karşı adet söktürücü kullanma bence, umarım tatlı bebişlerin olur
İnce düşünceniz için teşekkür ederimİyi ki varsınız