Merhaba, benim de 6 Mayıs'ta regle 7 gün kala beta hcg değerim 2 çıktı. Sat 13 Nisan, BAT 13 Mayıs. 1 Mayıs'ta özellikle sol kasığım ve bacaklarımda ciddi şekilde, ara ara hafif şekilde de bel ve sırtımda tıpkı regl olacakmışım gibi ağrı başladı, aynı gün kahverengi tek damla lekelenme oldu. 2 Mayıs'ta da aynı ağrılar vardı ve beyaz akıntı ile karışık toz pembe lekelenme oldu. Ağrılar 5 Mayıs gecesine kadar regl ağrısı gibi aralıksız sürdü, 5 Mayıs'tan beri de ara ara yokluyor. Regl ağrısına çok benzer fakat benim regl dönemlerim oldukça şiddetli geçtiği için bu ağrıların şiddeti regle göre daha hafif. Şu an ağırlıklı olarak sol kasığımda batma/hafif zonklama kasılma gibi bir his ve bacaklarımda kesilme/uyuşukluk/ağırlaşma gibi acı hissediyorum. Ek olarak ayaklarım soğuk olmamasına rağmen üşüyor ve resmen sızlıyor. Test sonucumun negatif olduğunu biliyorum, o yüzden sonuç negatif demek için yazmamanızı rica ediyorum.
Forumlarda gerçekten negatif olan pek çok kişinin HCG sonucunun 0,xxxxxx gibi değerler çıktığını gördüm. Hatta 0,xxxx gibi değerlerden sonra yükselenler dahi olmuş.
Sadece buna benzer belirtileri bu kadar erken yaşayıp, beta hcg değeri regl sonrası yükselen var mı onu merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)