Beta Hcg Hamilemiyim

Ben zaten 1.92'yi görünce hemen gittim evde test yaptım testim 2 saat sonra pozitif çıktı daha önce test yapardım böyle bir şeyle karşılaşmamıştım sonra bir daha test yaptım hemen silik 2 çift çizgi çıktı sabah bir daha yaptım belirgin 2 tane çift çizgi çıktı sonra kan verdim. Beta HCG bu sefer 42.8 olmuştu

Çok sevindim canım Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hersey gönlünce olsun ben basın da 0.la başlayan bir rakam görünce direk negatifi duyunca bir daha test yapmadım ama kafam karıştı sağlık ocağı hemşiresi hamilelik yok diyemem değer yükselebilir dedi başka hemşire 0 la başlıyor negatif dedi inşallah senin gibi sevinirim

Benim sağlık ocağındaki doktor da negatif demişti, ama sen moralini yüksek tut canım, inşallah senin de tatlı bebişlerin olurrr

29 Ocak 1.92
1 Şubat 43.8
Canm değerin 1.92 iken günün mu geçmişti de kan testi verdin
Benim erken gebelik testlerim hep pozitifti. Beta hcg 2 cıktı. Adet söktürücü verdi doktor ama içmedim hala regl de olmadım bende yarın gitsem kan mi versem acaba

Günüme daha 5 gün varken beta'm 1.92 çıkmıştı, 3 gün sonra bi daha kan verdim yani regle 2 gün kala beta 43.8 çıktı. Bugün olmam lazımdı olmadım hamileyim çünkü
İstersen sende bir kan ver, sen günün geçtiği için mi kan verdin, ne zaman verdin

Evet canım 28 aralık son regl tarihim
3 şubatta verdm ama düzensiz surekli

Bakar mısınız

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-05-18-40-50-503_com.android.chrome.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 243
Kızlar 3 şubatta transfer oldumm 12 şubatta test yaptım beta hcg 9. 28 çıktı . Çift transfere göre bu değer nasıl sizce. O kadar umutluydum ki böyle olunca ne sevinebildim ne üzülebildim . Tecrübesi olanlar yazabilir mi . Güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…