Benim ilk beta HCG 1.92'di şu an yükseldi, hamileyim, inşallah senin de yükselmiştir canım
İnşallah hepimiz in
Canım senin de benim gibi ilk tahlininde sıfırlamı başlıyordu benim 0.768Benim ilk beta HCG 1.92'di şu an yükseldi, hamileyim, inşallah senin de yükselmiştir canım
Benim beta negatifken 0.2'di ilk defa 1.92'yi görmüştüm, herhalde seninki de benimki gibi olmuşturCanım senin de benim gibi ilk tahlininde sıfırlamı başlıyordu benim 0.768
Bir daha tahlil vermedim reglime az kaldı olmazsam vereyim die doğru anladım degilmi önce 0.2 iydi yükseldi 1.92 olduBenim beta negatifken 0.2'di ilk defa 1.92'yi görmüştüm, herhalde seninki de benimki gibi olmuştur
AynenBir daha tahlil vermedim reglime az kaldı olmazsam vereyim die doğru anladım degilmi önce 0.2 iydi yükseldi 1.92 oldu
Çok sevindim canım Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hersey gönlünce olsun ben basın da 0.la başlayan bir rakam görünceBen zaten 1.92'yi görünce hemen gittim evde test yaptım testim 2 saat sonra pozitif çıktı daha önce test yapardım böyle bir şeyle karşılaşmamıştım sonra bir daha test yaptım hemen silik 2 çift çizgi çıktı sabah bir daha yaptım belirgin 2 tane çift çizgi çıktı sonra kan verdim. Beta HCG bu sefer 42.8 olmuştu
Benim sağlık ocağındaki doktor da negatif demişti, ama sen moralini yüksek tut canım, inşallah senin de tatlı bebişlerin olurrrÇok sevindim canım Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hersey gönlünce olsun ben basın da 0.la başlayan bir rakam görüncedirek negatifi duyunca bir daha test yapmadım ama kafam karıştı sağlık ocağı hemşiresi hamilelik yok diyemem değer yükselebilir dedi başka hemşire 0 la başlıyor negatif dedi inşallah senin gibi sevinirim
Benim sağlık ocağındaki doktor da negatif demişti, ama sen moralini yüksek tut canım, inşallah senin de tatlı bebişlerin olur
Benim sağlık ocağındaki doktor da negatif demişti, ama sen moralini yüksek tut canım, inşallah senin de tatlı bebişlerin olurrr
Canm değerin 1.92 iken günün mu geçmişti de kan testi verdin29 Ocak 1.92
1 Şubat 43.8
Günüme daha 5 gün varken beta'm 1.92 çıkmıştı, 3 gün sonra bi daha kan verdim yani regle 2 gün kala beta 43.8 çıktı. Bugün olmam lazımdı olmadım hamileyim çünküCanm değerin 1.92 iken günün mu geçmişti de kan testi verdin
Benim erken gebelik testlerim hep pozitifti. Beta hcg 2 cıktı. Adet söktürücü verdi doktor ama içmedim hala regl de olmadım bende yarın gitsem kan mi versem acaba
Evet canım 28 aralık son regl tarihimGünüme daha 5 gün varken beta'm 1.92 çıkmıştı, 3 gün sonra bi daha kan verdim yani regle 2 gün kala beta 43.8 çıktı. Bugün olmam lazımdı olmadım hamileyim çünkü
İstersen sende bir kan ver, sen günün geçtiği için mi kan verdin, ne zaman verdin
Belki hamilesindir canım, yarın bi git hastaneye, inşallah hamilesindirEvet canım 28 aralık son regl tarihim
3 şubatta verdm ama düzensiz surekli
Naptın canım sanırım hamilesinBakar mısınız
Çok geçmiş olsun çok üzüldümBenim değer yükselmişti ama düştü kimyasal gebelik geçirdim maalesef
Sağol canımYa
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm
İlk gebeligimde 1.20 yok dediler. Ama hissediyordum var bir hatta sonra 69 cikti bekle biraz canım derimMerhaba bayanlar benim de beta hcg bu şekilde gebelik yok diyemem bir hafta sonra tekrarlayin dedi doktor boyle bir durum yasan varm i aranizdaEki Görüntüle 3378870