• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg hakkında yardımcı olun lütfennnn☹️

Esrayvzshn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
36
11
3
33
Arkadaşlar dün hastalığıma 3 gün vardı kan testi yaptırmak zorunda kaldım biraz rahatsızdım ilk ona baltırdık 7,35 çıktı hatta 8 e doğru yükseliyodu sonuç lakin salı tekrar kesin birşey olsun diye yaptıracağız kan testi ... sizce hamilemiyimdir başından geçen varmı yardım edin

Canım değer çok düşük. Zaten adeti ne de 3 gün varmış. Birkaç gün daha bekle sonuç 2 katına artıyor ise hamilesin. 5 ve üstü hamilelik normalde ama değer biraz düşük çıkmış. Geç döllenme olmuş olabilir de. Birkaç gün sonra testi tekrarla :)

Ben pazar günü adet görsem olmamış demek oluyo öylemi
Evet eğer olursan kimyasal gebelik olur büyük ihtimalle. Ama böyle düşünme daha hiçbişey yok ortada. Önemli olan değerinin 2 kat artması. Benim mesela adetimin üstünden 13 gün geçmesine rağmen değeri 0 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrarladı m 80 çıktı. Bu işler hiç belli olmaz. Rabbim gönlüne göre versin.

Cnm değerin çok düşük ama inşallah artar 2 gün sonra tekrarlar testini

Canım değer çok düşük. Zaten adeti ne de 3 gün varmış. Birkaç gün daha bekle sonuç 2 katına artıyor ise hamilesin. 5 ve üstü hamilelik normalde ama değer biraz düşük çıkmış. Geç döllenme olmuş olabilir de. Birkaç gün sonra testi tekrarla :)

Canım bazi hastanelerde 10 ve üzeri değer kabul ediliyormus.
Bende 5 biliyordum hatta bir ara kan verdim sonuç 4e yakindi doktora göstermeden önce çok sevinmistim galiba yeni oluşuyor diye dr a sonucu gösterdim negatif dedi cart diye yırttı kağıdı :-)
Doğru demiş negatifmiş ama neden öyle yüksek çıktı anlamadım.
Sonra birinden duymuştum bazı hastanelerde değer 10 ve üzeri kabul ediliyormus

Canım bazi hastanelerde 10 ve üzeri değer kabul ediliyormus.
Bende 5 biliyordum hatta bir ara kan verdim sonuç 4e yakindi doktora göstermeden önce çok sevinmistim galiba yeni oluşuyor diye dr a sonucu gösterdim negatif dedi cart diye yırttı kağıdı :-)
Doğru demiş negatifmiş ama neden öyle yüksek çıktı anlamadım.
Sonra birinden duymuştum bazı hastanelerde değer 10 ve üzeri kabul ediliyormus
Evet referans değerleri hastaneden hastaneye değişiyor. Sanırım ben hep 5 ve üzeri gebelik kabul edilenler e denk geldim :))

Hayırlısı kızlar inşallah yanılmam çok kaptırmadım kendimi aslında pekte duygusunda değilim doğrusu ... bakalım ne çıkıcak salı günü ❤️

Merhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim. Adet günüm normalde bugün. İki gün önce evde idrarda gebelik testi yaptım 3'ü de pozitif çıktı. Kanda beta hcg baktırdım 17.7 çıktı. Bugün tekrardan kanda beta hcg baktırdım. 25.7 çıktı. Doktorumla görüştüm daha çok erken 1 hafta daha beklememi söyledi sadece. Acaba hamile miyim? Hamileliğin çoğu belirtileri de vücudumda mevcut. Bana da yardımcı olur musunuz :(

Bence başka bi doktora görün derim ben ... yani hamilelik değeri çoğu doktor söylemiyo diye biliyorum hatta benim değerimide görümcem hastanede çalışıyo o labaratuardan öğrenip söyledi bana yoksa söylemezdiler . Keseyi görmeden bildirmiyolar . Diklat et sen herşeyine yinede

Bence başka bi doktora görün derim ben ... yani hamilelik değeri çoğu doktor söylemiyo diye biliyorum hatta benim değerimide görümcem hastanede çalışıyo o labaratuardan öğrenip söyledi bana yoksa söylemezdiler . Keseyi görmeden bildirmiyolar . Diklat et sen herşeyine yinede
Canım umutlandırmak istemem ama adetine üç gün kala değerinin böyle çıkması bana normal geldi. Bence üç dört gün sonra testini tekrarla. İnşallah artar değerlerin :KK200:

Gebe değilmişim arkadaşlar . Doktor kimyasal gebelik olmuş olabilir dedi kanda göründğ rahme düşmemiştir dedi ... 2. Ay denememizdi olmadı yine dua edin

Arkadaşlar dün hastalığıma 3 gün vardı kan testi yaptırmak zorunda kaldım biraz rahatsızdım ilk ona baltırdık 7,35 çıktı hatta 8 e doğru yükseliyodu sonuç lakin salı tekrar kesin birşey olsun diye yaptıracağız kan testi ... sizce hamilemiyimdir başından geçen varmı yardım edin
Canım ben oğluma hamileyken bata 2 gün kala kanda 4 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan verdim 38 çıktı bat günüydü bu değer sonra güzelce kantlandı oğlum 6 yaşında :) çok şükür

Anladım benim olmadı ama adet oldugumda gıttım test yaptırdım 1,4 e düşmüştü gebe değilmişim

Back