Ama genetik başka bişey canım düşüklerinin sebebi genetik bozukluk kan pıhtılaşması olabilirHersey yaptırdım hiç bi sorun yok sorun olsa bebeğin olmaz diyorlar hamşle kalamazsın diyorlar
İğneden sonra ağrı ya da kanama gibi şeyler oldu mu? Ve ne zaman adet oldun? Bana bir hafta istirahat verdiler sonr işe başlicam. Şimdilik hiçbir şeyim yok ama bir anda bir şey olur diye çok korkuyorumYok ben iğne oldum canım ben
Biliyorum cnm baktırdık onda da bı sıkıntı cıkmadıAma genetik başka bişey canım düşüklerinin sebebi genetik bozukluk kan pıhtılaşması olabilir
Evet kanama oldu ama bu düşük yapıyosun gibi değil hormonlardan demişti dr.. bana dr 2 3 aya adet olursun demişti ama ben değerim sıfırlanır sıfırlanmaz adet oldum ama cokkkkk agrılıydı Ambulansla hastaneye kaldırıldım o derece sizde farklı olabilir.. ben sadece 15 gün hastanede yattım çıkarmadı beni eve hatta sınavım vardı yollamadı tüp patlar iç kanama geçiririm diyeİğneden sonra ağrı ya da kanama gibi şeyler oldu mu? Ve ne zaman adet oldun? Bana bir hafta istirahat verdiler sonr işe başlicam. Şimdilik hiçbir şeyim yok ama bir anda bir şey olur diye çok korkuyorum
Hımm anladım canım buda kötü işte insan bi sebep bilse yoluna bakar... Peki eşinde bi sorun var mıBiliyorum cnm baktırdık onda da bı sıkıntı cıkmadı
İğne değerleri düşürmüyor mu, yani büyüme devam mi ediyor ki nasıl tüpü patlatacak? Dusmeme ihtimali için mi yatirdilar?Evet kanama oldu ama bu düşük yapıyosun gibi değil hormonlardan demişti dr.. bana dr 2 3 aya adet olursun demişti ama ben değerim sıfırlanır sıfırlanmaz adet oldum ama cokkkkk agrılıydı Ambulansla hastaneye kaldırıldım o derece sizde farklı olabilir.. ben sadece 15 gün hastanede yattım çıkarmadı beni eve hatta sınavım vardı yollamadı tüp patlar iç kanama geçiririm diye
Hımm anladım canım buda kötü işte insan bi sebep bilse yoluna bakar... Peki eşinde bi sorun var mı
[/QUO
Yok cnm şükürler olsun
İlkte yükselebiliyo iğne etki etmeyedebilir mesela benim cokkk az düşmüştü değerim 4600 olan değerim 4580 e düşmüştü düşün ama dr bekleyelim ikinci dozu sana yapamam dedi çünkü iğne bana dokunduİğne değerleri düşürmüyor mu, yani büyüme devam mi ediyor ki nasıl tüpü patlatacak? Dusmeme ihtimali için mi yatirdilar?
Aminnn cümlemize cnmO zaman Rabbim sana hayırlı kapılar açsın insallah cok zor durumlar seni anlıyorum ❤
Anladım canım. Bakalım kontrolde ne çıkacak benim. Ne zor ve yıpratıcı süreçler bunlar. Hepimize sabır gerçektenİlkte yükselebiliyo iğne etki etmeyedebilir mesela benim cokkk az düşmüştü değerim 4600 olan değerim 4580 e düşmüştü düşün ama dr bekleyelim ikinci dozu sana yapamam dedi çünkü iğne bana dokundu
Amin insallah canımAminnn cümlemize cnm
Ay Bn neler cektim düşmanıma yaşatmasın RabbiiimmmAnladım canım. Bakalım kontrolde ne çıkacak benim. Ne zor ve yıpratıcı süreçler bunlar. Hepimize sabır gerçekten
he ben dış gebelikten bahsediyosun sandım boş gebelikte sıkıntı yok kürtajla keseyi alıyolar da dış gebelik çok sıkıntılıKese olup bebek olmadığı zaman boş gebelik oluyor
Dış gebelik de kese de bebek de olur ama rahmine değil tüplerine yerleşir bu da hayati tehlike oluşturur
ben canımYa aranızda hiç var mi değerler düzenli ikiye katlayıp dış gebelik olan.hic bulamadım öyle birini ve o yüzden korkuyorum iğne tedavisine başlamaktan.
Evet nadiren de olsa olabiliyormuş. Methotrexat iğne oldum ben deben canım
Evet nadiren de olsa olabiliyormuş. Methotrexat iğne oldum ben de
Bende ameliyat oldum düşmedi tek tüp kaldı ama ümidim yokOcak ayında bende olmuştum. Allahım kimseye yaşatmaSın bnmde iki Doz iğne ile düştü. 8 senedir uğraşıyorduk. Olmuyordu. Sonra hamile olduğumu öğrendim. İki gün sevindik. Sonrası hüsran hastanelerde işte değer düşsün diye dua etmeler. Ama Allah’a hep şükrettim. 2 gün bile olsa bu duyguyu hissetmek müthişti. Neyseki nisan ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür bu normal gebelikti.
O yüzden bu dış gebelik geçiren bütün kadınlara söylüyorum. Umudunuzu sakın kaybetmeyin. Evet zor bir dönem. Ama geçecek. Güzel günler gelip sizi bulacak.
Peki kasık ve boyun ağrısı olmuş muydu sizde?Evet nadiren de olsa olabiliyormuş. Methotrexat iğne oldum ben de
Hayır. İğne olana kadar pek bir belirtim olmadı benim.Peki kasık ve boyun ağrısı olmuş muydu sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?