• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG düzenli ikiye katlarken dış gebelik

Ben ekim ayında dış gebelik geçirdim ama bende kahverengi kanama vardı ayrıca rahimde tek taraflı ağrı ve omuzlarda ağrı vardı.Ayrıca benim değerlerim oynaktı bir düşük bir yüksek çıkıyordu.şu an yeniden hamileyim daha kese görmedik ancak geçmişte dış gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum en ufak bi sancıda ağrı da yine mi dış gebelik yaşıyorum diye üzülüyorum.Rabbim kimseye yaşatmasın.Değerlerim 136 206 416 doktor şu an korkulacak birşey yok değerler normal artıyor dedi.Ama keseyi göremeyeceğim diye üzülüyorum.İnşallah görürüm

Merhaba son adet tarihime göre 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 5+6 günlükken doktora gittiğimde kese göründü ancak embriyo görünmedi yarın bir daha gideceğim ama boş gebelik olursa diye korkuyorum geçen hafta embriyoyu göremediğim için. Acaba 5+6 haftalıkken embriyonun görünmemesi normal mi ve yarın gittiğimde görebilir miyim? Sizlerde embriyo ne zaman görünmüştü ve kalp atışı ne zaman alınmıştı? Yorumlarsanız sevinirim...

Merhaba son adet tarihime göre 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 5+6 günlükken doktora gittiğimde kese göründü ancak embriyo görünmedi yarın bir daha gideceğim ama boş gebelik olursa diye korkuyorum geçen hafta embriyoyu göremediğim için. Acaba 5+6 haftalıkken embriyonun görünmemesi normal mi ve yarın gittiğimde görebilir miyim? Sizlerde embriyo ne zaman görünmüştü ve kalp atışı ne zaman alınmıştı? Yorumlarsanız sevinirim...
6.haftasında kalp atışı duyanda var 7. 8. Haftalarda duyanda.ben de 5+6 haftadayım geçen hafta keseyi gördük haftaya salı da kalp atışı için çağırdı yani tam 7.haftada.Ben de çok korkuyorum boş gebelik mi olacak acaba diye umarım olmaz sağlıcakla kucaklarımıza alırız.Size tavsiyem yeni cihaz ultrasyonlara girin eskileri çok görmüyor.

Ben kan testinde gördükten sonra 7. Haftaya kadar bekledim. Hiç kese görmeye bebek görmeye gitmedim kendimi strese sokmamak için. En büyük korkum dış gebelikti ama her hangi bir ağrı hissetmediğim için bekledim 7. Hafta direk kalp atışını duyduk. Ondan önce sürekli gitmeye gerek yok bence boşa stres.

Ben kan testinde gördükten sonra 7. Haftaya kadar bekledim. Hiç kese görmeye bebek görmeye gitmedim kendimi strese sokmamak için. En büyük korkum dış gebelikti ama her hangi bir ağrı hissetmediğim için bekledim 7. Hafta direk kalp atışını duyduk. Ondan önce sürekli gitmeye gerek yok bence boşa stres.
İlk gebeliğim kalp atışı olmadığı için ve embriyo gelişim göstermediği için kürtajla sonuçlanmıştı . O yüzden bu sefer biraz daha endişeliyim maalesef. Teşekkür ederim.

İlk gebeliğim kalp atışı olmadığı için ve embriyo gelişim göstermediği için kürtajla sonuçlanmıştı . O yüzden bu sefer biraz daha endişeliyim maalesef. Teşekkür ederim.
Ama zaten erken gitseniz daha sıkıntı, geç döllenme varsa, küçükse henüz "bebek yok kürtaj yapalım" diyebiliyolar burda çok okudum örneklerini. Kürtaja ikna olmayıp biraz bekleyenlerden bir kaçı bebeklerini gördüler daha sonra. Dış gebelik olmadığı sürece en iyisi beklemek. Siz bilirsiniz ama bazı doktorlar daha fazla strese sokuyo bu şekilde.

Bence iğneye başlama bekle ben biri araşt.hast. biri özel iki doktora gittim gebeliğimin basında değerim 6200dü ikiside kese göremediler aynı gün ikiside vajınal baktı 1 hafta sonra gel dediler ben araşt.hast doktora tekrar bakmasını söyledim daha iyi bir cihazla aynı gün öğleden sonra karından gördü. Cihazda sıkıntı vardır veya bakamamıştır iki doktor deme benmde aynı iki farklı doktordu ikiside zerre nokta görememişti. Başka bir yere gidin veya aynı merkezde farklı bır cıhaz varsa onunla bakılmasını isteyin. Karından gördükleri cıhaz ayrıntılı ultrason çeken cihazdı ve tık diye gördü vajınal göremeyen aynı doktor. Şuan 13 haftalık hamileyim rabbim seninde yüzünü güldürsün💞
Merhaba goremediklerinde kac haftaliktiniz. Benm suan 7+1im dun degerim 3200u vajinal bakip goremediler sanirim yarin sonlandrmayi dusunuyolar. Yarin karar verilcek dediler. Siz kac haftalikken goremediler

Arkadaşlar 3. doktora da muayene oldum. Maalesef dış gebelik netleşti. Tüplere yerleşmis. Demek ki düzenli ikiye katlayan kan değerinde de dış gebelik olabiliyormus. Cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Birazdan iğne tedavisi baslayacak hastaneye yattım :(
Canım epey olmuş sen yazalı ama. Benim değerlerim de cok güzel artmıştı iki katı düzenli olatak ve rahmimin kalınlığı da cok iyiydi ama dış gebelikmis yeni düşürdüm. İgne ve ameliyat olmadan kendiliğinden düşürdüm cok şükür. Senin düşük sonrası işlemlerin nasıl gecti suan ne durumdasın anlatır mısın yardımcı olmak adına

Canım epey olmuş sen yazalı ama. Benim değerlerim de cok güzel artmıştı iki katı düzenli olatak ve rahmimin kalınlığı da cok iyiydi ama dış gebelikmis yeni düşürdüm. İgne ve ameliyat olmadan kendiliğinden düşürdüm cok şükür. Senin düşük sonrası işlemlerin nasıl gecti suan ne durumdasın anlatır mısın yardımcı olmak adına
İğneyi yaptırdıktan bir süre sonra kanamam başladı. 1 ay kadar ara ara kanamalarim oldu sonra geçti. İlk adet kanamami ne zaman oldum tam hatırlamıyorum biraz karıştı o dönem tarihler. 3-4 ay korun dedi doktorum, iğne olduğum için o da. Korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra da hamile kaldım tekrar. Şu an 13 haftalık hamileyim canım

İğneyi yaptırdıktan bir süre sonra kanamam başladı. 1 ay kadar ara ara kanamalarim oldu sonra geçti. İlk adet kanamami ne zaman oldum tam hatırlamıyorum biraz karıştı o dönem tarihler. 3-4 ay korun dedi doktorum, iğne olduğum için o da. Korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra da hamile kaldım tekrar. Şu an 13 haftalık hamileyim canım
Cok mutlu oldum sağlıkla kucağına al ve sağlıkla büyüt inşallah. Rahim filmi çekinmiş miydin.

Cok mutlu oldum sağlıkla kucağına al ve sağlıkla büyüt inşallah. Rahim filmi çekinmiş miydin.
Evet çektirdim temiz çıktı film. Öncesinde de 2 tane kimyasal gebelik vardı bende. Çok şükür şimdi her şey yolunda. Sana da çok geçmiş olsun. Tez zamanda sen de güzel haberi al insallah

Kizlar ben şubat başı gibi düşük yaptım dış gebelikten . Beta hcg yaklasik 3 hafta once 18 oldu. Düşük yaptıktan bir hafta sonra hafif kanamalar oldu hafif kasık ağrısıyla. Sonra aradan bir hafta sonra yine hafif kasık ağrısı var cok hafif ve silince cok hafif lekelenmem oluyor. Düşük yaptıktan sonra ara ara böyle olması normal mi. Geçen haftaki lekelenme adet miydi. Bu hafif sancı lekelenme gören var mı

Back