- 25 Mayıs 2019
- 508
- 712
- 53
- 35
hadi bakalım hayırlısı olsun haberdar et biziŞimdi başka bir doktora gidiyorum. O da dış gebelik derse o zaman yaptıracağım iğneyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım hayırlısı olsun haberdar et biziŞimdi başka bir doktora gidiyorum. O da dış gebelik derse o zaman yaptıracağım iğneyi.
Çok geçmiş olsun canım sakın üzülmeArkadaşlar 3. doktora da muayene oldum. Maalesef dış gebelik netleşti. Tüplere yerleşmis. Demek ki düzenli ikiye katlayan kan değerinde de dış gebelik olabiliyormus. Cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Birazdan iğne tedavisi baslayacak hastaneye yattım
çok geçmiş olsun canım ama sevineceğin bişey var ki demek ki rahatsızlığınız yok hamile kalabiliyosun. bir sonrakinde güzel haberini alırız inşallah, çok geçmiş olsunArkadaşlar 3. doktora da muayene oldum. Maalesef dış gebelik netleşti. Tüplere yerleşmis. Demek ki düzenli ikiye katlayan kan değerinde de dış gebelik olabiliyormus. Cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Birazdan iğne tedavisi baslayacak hastaneye yattım
Teşekkür ederim. Umarım iğne değerlerimi düşürür. Dusmezse laporoskopi yapılıyormuşÇok geçmiş olsun canım sakın üzülme
Dış gebelikte erken teşhis çok önemli.
Sevinmelisin ameliyatlık acil bir durum olmayıp erken farkedildiği için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım ama sevineceğin bişey var ki demek ki rahatsızlığınız yok hamile kalabiliyosun. bir sonrakinde güzel haberini alırız inşallah, çok geçmiş olsun
ben dış gebelik geçirdim size bilgi vereyim dr rahimden tüpü göremiyo ama bebek kese yerleştiği zaman görebiliyo bende oyle oldu ben ilk öğrendiğimde değerim 2400 dü alttan 6 7 de baktı dış gebelik dedi akşam hastaneye yattım bas hekim geldi baktı tüpte keseyi ölçtü htta 40 mm falandı düşünün aksama değerim 3600 ken kese hiçbiyerde gözükmediYerleştiği yeri gördü mü bilmiyorum. Dış gebelik dediğinde gerisini duyamadım uğultu gibi sesler aklımda sadece. Bugün sorayım o zaman. Yani tüplere yerleşmis olsa bu ultrasonda görünüyor mu doğru mu anladım? Sadece rahmi görüyor sanıyordum kafam karıştı
bende hastaneye yatmıştım hiç bilgim yoktu Allahım düşmanıma yasatmasın ben 15 gün yattım ama dr bana kesinlikle 6 ay korun dediArkadaşlar 3. doktora da muayene oldum. Maalesef dış gebelik netleşti. Tüplere yerleşmis. Demek ki düzenli ikiye katlayan kan değerinde de dış gebelik olabiliyormus. Cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Birazdan iğne tedavisi baslayacak hastaneye yattım
Bak benim değerim cok yavas düşüyodu normalde dr hemen laparoskopi yapması gerekiyodu ama benim durumum iyidi değerde yavas yavas düşüyodu benim değerim 4 bine kadar çıkmıştı sonra 1 ayda sıfırlandıTeşekkür ederim. Umarım iğne değerlerimi düşürür. Dusmezse laporoskopi yapılıyormuş
Bana 3 ay korun dedi. Kaç mg ilaç yapıldı? Benim 75mg Yani galiba bir buçuk doz oluyorben dış gebelik geçirdim size bilgi vereyim dr rahimden tüpü göremiyo ama bebek kese yerleştiği zaman görebiliyo bende oyle oldu ben ilk öğrendiğimde değerim 2400 dü alttan 6 7 de baktı dış gebelik dedi akşam hastaneye yattım bas hekim geldi baktı tüpte keseyi ölçtü htta 40 mm falandı düşünün aksama değerim 3600 ken kese hiçbiyerde gözükmedi
bende hastaneye yatmıştım hiç bilgim yoktu Allahım düşmanıma yasatmasın ben 15 gün yattım ama dr bana kesinlikle 6 ay korun dedi
Bak benim değerim cok yavas düşüyodu normalde dr hemen laparoskopi yapması gerekiyodu ama benim durumum iyidi değerde yavas yavas düşüyodu benim değerim 4 bine kadar çıkmıştı sonra 1 ayda sıfırlandı
Ben kaç doz vurulduğunu bilmiyorum ben başka özel bi dr a gittim o kesinlikle 6 ay korun dedi devletteki 4 ay dediBana 3 ay korun dedi. Kaç mg ilaç yapıldı? Benim 75mg Yani galiba bir buçuk doz oluyor
Korkuyorum ya. Tekrar sorayım gittiğimde. Ya 30 yaşın usttundeyim zaten zaman akıp geçiyor. Şans bir türlü gülmediBen kaç doz vurulduğunu bilmiyorum ben başka özel bi dr a gittim o kesinlikle 6 ay korun dedi devletteki 4 ay dedi
Siz bundan sonra bence hsg cekilinKorkuyorum ya. Tekrar sorayım gittiğimde. Ya 30 yaşın usttundeyim zaten zaman akıp geçiyor. Şans bir türlü gülmedi
Evet evet çekilecek zaten oSiz bundan sonra bence hsg cekilin
Benim mesela enfeksiyondan dış gebelik olmustu ama ben çekilmemiştim gecende çekildim acıkmış tüplerimEvet evet çekilecek zaten o
Umarım bende de kalıcı bir sorun yoktur. 2 kez de kimyasal gebeliğim var. Dayanacak gücüm kalmadıBenim mesela enfeksiyondan dış gebelik olmustu ama ben çekilmemiştim gecende çekildim acıkmış tüplerim
Bende dış gebelikten sonra kimyasal gebelik geçirdimUmarım bende de kalıcı bir sorun yoktur. 2 kez de kimyasal gebeliğim var. Dayanacak gücüm kalmadı
Allah yar ve yardımcın olsun arkadasımBenim kese 10mm'miş. Değerim de en son 3500 civarı. Bakalım düşecek mi ne olacak. Bekliyorum. Ben yatmadım hastanede ama iğneden 2 saat sonra eve yolladılar
Çok teşekkür ederimAllah yar ve yardımcın olsun arkadasım