• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG düzenli ikiye katlarken dış gebelik

Arkadaşlar 3. doktora da muayene oldum. Maalesef dış gebelik netleşti. Tüplere yerleşmis. Demek ki düzenli ikiye katlayan kan değerinde de dış gebelik olabiliyormus. Cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Birazdan iğne tedavisi baslayacak hastaneye yattım :(

Arkadaşlar 3. doktora da muayene oldum. Maalesef dış gebelik netleşti. Tüplere yerleşmis. Demek ki düzenli ikiye katlayan kan değerinde de dış gebelik olabiliyormus. Cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Birazdan iğne tedavisi baslayacak hastaneye yattım :KK43:
Çok geçmiş olsun canım sakın üzülme
Dış gebelikte erken teşhis çok önemli.
Sevinmelisin ameliyatlık acil bir durum olmayıp erken farkedildiği için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlar 3. doktora da muayene oldum. Maalesef dış gebelik netleşti. Tüplere yerleşmis. Demek ki düzenli ikiye katlayan kan değerinde de dış gebelik olabiliyormus. Cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Birazdan iğne tedavisi baslayacak hastaneye yattım :KK43:
çok geçmiş olsun canım ama sevineceğin bişey var ki demek ki rahatsızlığınız yok hamile kalabiliyosun. bir sonrakinde güzel haberini alırız inşallah, çok geçmiş olsun 🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım sakın üzülme
Dış gebelikte erken teşhis çok önemli.
Sevinmelisin ameliyatlık acil bir durum olmayıp erken farkedildiği için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim. Umarım iğne değerlerimi düşürür. Dusmezse laporoskopi yapılıyormuş

Geçmiş olsun cnm ben de aynı durumdaydım dış gebelik geçirdim 3 çocuğumu da kaybettim
Ama o dış gebeliği yaşadığımda Allah ım bana sağlık ver sonra evlat ver diye dualar etmeye başladım 6 ay oldu dış gebelik olalı ve benim tek tüpüm alındı ve hiç çocuğum yok önce sen sağlıklı ol sonra evlat nasip etsin Allah 🙏🏼

Yerleştiği yeri gördü mü bilmiyorum. Dış gebelik dediğinde gerisini duyamadım uğultu gibi sesler aklımda sadece. Bugün sorayım o zaman. Yani tüplere yerleşmis olsa bu ultrasonda görünüyor mu doğru mu anladım? Sadece rahmi görüyor sanıyordum kafam karıştı
ben dış gebelik geçirdim size bilgi vereyim dr rahimden tüpü göremiyo ama bebek kese yerleştiği zaman görebiliyo bende oyle oldu ben ilk öğrendiğimde değerim 2400 dü alttan 6 7 de baktı dış gebelik dedi akşam hastaneye yattım bas hekim geldi baktı tüpte keseyi ölçtü htta 40 mm falandı düşünün aksama değerim 3600 ken kese hiçbiyerde gözükmedi
bende hastaneye yatmıştım hiç bilgim yoktu Allahım düşmanıma yasatmasın ben 15 gün yattım ama dr bana kesinlikle 6 ay korun dedi
Teşekkür ederim. Umarım iğne değerlerimi düşürür. Dusmezse laporoskopi yapılıyormuş
Bak benim değerim cok yavas düşüyodu normalde dr hemen laparoskopi yapması gerekiyodu ama benim durumum iyidi değerde yavas yavas düşüyodu benim değerim 4 bine kadar çıkmıştı sonra 1 ayda sıfırlandı

Yine değerleriniz düşüyordu bana kemoterapi verdiler fayda etmedi 10 Bindi beta kemoterapi ile 18 bine fırladı bildiginiz bebek büyüyordu düşücek diye beklediler doktorlar bile şaşırdı değere ve en sonunda bas edemeyip ameliyat oldum 10 gün sonra 😓

Benim kese 10mm'miş. Değerim de en son 3500 civarı. Bakalım düşecek mi ne olacak. Bekliyorum. Ben yatmadım hastanede ama iğneden 2 saat sonra eve yolladılar

ben dış gebelik geçirdim size bilgi vereyim dr rahimden tüpü göremiyo ama bebek kese yerleştiği zaman görebiliyo bende oyle oldu ben ilk öğrendiğimde değerim 2400 dü alttan 6 7 de baktı dış gebelik dedi akşam hastaneye yattım bas hekim geldi baktı tüpte keseyi ölçtü htta 40 mm falandı düşünün aksama değerim 3600 ken kese hiçbiyerde gözükmedi
bende hastaneye yatmıştım hiç bilgim yoktu Allahım düşmanıma yasatmasın ben 15 gün yattım ama dr bana kesinlikle 6 ay korun dedi

Bak benim değerim cok yavas düşüyodu normalde dr hemen laparoskopi yapması gerekiyodu ama benim durumum iyidi değerde yavas yavas düşüyodu benim değerim 4 bine kadar çıkmıştı sonra 1 ayda sıfırlandı
Bana 3 ay korun dedi. Kaç mg ilaç yapıldı? Benim 75mg Yani galiba bir buçuk doz oluyor

Bana 3 ay korun dedi. Kaç mg ilaç yapıldı? Benim 75mg Yani galiba bir buçuk doz oluyor
Ben kaç doz vurulduğunu bilmiyorum ben başka özel bi dr a gittim o kesinlikle 6 ay korun dedi devletteki 4 ay dedi

Back