- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
İlgimi çekti gerçektende :)Hayır hiç yok kanama ya da ağrı.
Doktora gidince banada haber verirseniz sevinirim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlgimi çekti gerçektende :)Hayır hiç yok kanama ya da ağrı.
Teşekkür ederim. Günlerdir kafayı yiyorum her şey normal gidiyordu ne güzel. Yazarım son durumuİlgimi çekti gerçektende :)
Doktora gidince banada haber verirseniz sevinirim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Kese rahimde yok canım ama başka bir yere yerleşti mi onu gerçekten anlamadım. Dış gebelik lafını duyduktan sonra benim beynim yandı hiçbir şey duymadim uğultu gibi oldu tüm konuşmalar. Yalnızdım muayenedeböyle şey mi olur canım neye göre dış gebelik kese gördüm içi boş mu dedi doktor kese var içinde bebek yoksa okey ama değer 2 binlerde kese dış gebelik de olsa kesin vardır şu anda adam gibi açıklama yapsın takipteyim konunu umarım dilediğin gibi olur dualarım seninle
ama kesin dış gebelik için kese olup bebek olmaması gerekmiyo mu enteresan geldi bana ağrı falan da yok diyosunuz beta da artıyo düzenli az az artsa okey bence yanınza eşinizi alıp başka bi doktora beta hcg testlerinizle bi gidin benden de şüphelendiler dış gebelikten ama doktor onun için artışın az az olsa da devam etmesi gerektiğini söylemiştiKese rahimde yok canım ama başka bir yere yerleşti mi onu gerçekten anlamadım. Dış gebelik lafını duyduktan sonra benim beynim yandı hiçbir şey duymadim uğultu gibi oldu tüm konuşmalar. Yalnızdım muayenede
Kese rahimde yok canım ama başka bir yere yerleşti mi onu gerçekten anlamadım. Dış gebelik lafını duyduktan sonra benim beynim yandı hiçbir şey duymadim uğultu gibi oldu tüm konuşmalar. Yalnızdım muayenede
Senin dediğin boş gebelik canım dış gebelik de kese rahim dışında bi yere yerleşiyo içi boş veya dolu olabilirama kesin dış gebelik için kese olup bebek olmaması gerekmiyo mu enteresan geldi bana ağrı falan da yok diyosunuz beta da artıyo düzenli az az artsa okey bence yanınza eşinizi alıp başka bi doktora beta hcg testlerinizle bi gidin benden de şüphelendiler dış gebelikten ama doktor onun için artışın az az olsa da devam etmesi gerektiğini söylemişti
Boş gebelik değil canım dış gebelik dedilerama kesin dış gebelik için kese olup bebek olmaması gerekmiyo mu enteresan geldi bana ağrı falan da yok diyosunuz beta da artıyo düzenli az az artsa okey bence yanınza eşinizi alıp başka bi doktora beta hcg testlerinizle bi gidin benden de şüphelendiler dış gebelikten ama doktor onun için artışın az az olsa da devam etmesi gerektiğini söylemişti
İğne için hastaneye yonlendirecek. Orada tekrar başka birine muayene olmaya calisayim o zamanaynı klinikte demişsin bende buraya takıldım ,
lütfen başka bir hastanede hatta başka bir şehirde başka bir dr git ,
İğne için hastaneye yonlendirecek. Orada tekrar başka birine muayene olmaya calisayim o zaman
Doktorum özel muayenehanede. Orada bir doktor daha var o da gelip baktı dün aynı şeyleri söylediorası hastanemi klinik mi yani özel mi onu sormak istiyorum
Doktorum özel muayenehanede. Orada bir doktor daha var o da gelip baktı dün aynı şeyleri söyledi
Bence iğneye başlama bekle ben biri araşt.hast. biri özel iki doktora gittim gebeliğimin basında değerim 6200dü ikiside kese göremediler aynı gün ikiside vajınal baktı 1 hafta sonra gel dediler ben araşt.hast doktora tekrar bakmasını söyledim daha iyi bir cihazla aynı gün öğleden sonra karından gördü. Cihazda sıkıntı vardır veya bakamamıştır iki doktor deme benmde aynı iki farklı doktordu ikiside zerre nokta görememişti. Başka bir yere gidin veya aynı merkezde farklı bır cıhaz varsa onunla bakılmasını isteyin. Karından gördükleri cıhaz ayrıntılı ultrason çeken cihazdı ve tık diye gördü vajınal göremeyen aynı doktor. Şuan 13 haftalık hamileyim rabbim seninde yüzünü güldürsünYa aranızda hiç var mi değerler düzenli ikiye katlayıp dış gebelik olan.hic bulamadım öyle birini ve o yüzden korkuyorum iğne tedavisine başlamaktan.
Hala ihtimal var o zaman. İki farklı cihazda iki farklı doktor baktı gerçi ama bilmiyorum ofBence iğneye başlama bekle ben biri araşt.hast. biri özel iki doktora gittim gebeliğimin basında değerim 6200dü ikiside kese göremediler aynı gün ikiside vajınal baktı 1 hafta sonra gel dediler ben araşt.hast doktora tekrar bakmasını söyledim daha iyi bir cihazla aynı gün öğleden sonra karından gördü. Cihazda sıkıntı vardır veya bakamamıştır iki doktor deme benmde aynı iki farklı doktordu ikiside zerre nokta görememişti. Başka bir yere gidin veya aynı merkezde farklı bır cıhaz varsa onunla bakılmasını isteyin. Karından gördükleri cıhaz ayrıntılı ultrason çeken cihazdı ve tık diye gördü vajınal göremeyen aynı doktor. Şuan 13 haftalık hamileyim rabbim seninde yüzünü güldürsün
Dikkatli oku benımde aynı ıkı farklı hastane ıkı farklı doktor farklı cihaz bebek rahim dışında bir yerde görülmeyip sadece kese yok diye dış gebelik diyorlarsa ben hala daha bekle diyorum aynısını yaşadım beklerdim. Başka bir doktora gidin daha kaliteli cihazda bakılmasını isteyinHala ihtimal var o zaman. İki farklı cihazda iki farklı doktor baktı gerçi ama bilmiyorum of
Tamam çok teşekkür ederimDikkatli oku benımde aynı ıkı farklı hastane ıkı farklı doktor farklı cihaz bebek rahim dışında bir yerde görülmeyip sadece kese yok diye dış gebelik diyorlarsa ben hala daha bekle diyorum aynısını yaşadım beklerdim. Başka bir doktora gidin daha kaliteli cihazda bakılmasını isteyin
inşallah dış gebelik değildir canım güzel haberlerini bekliyoruzBoş gebelik değil canım dış gebelik dediler
Şimdi başka bir doktora gidiyorum. O da dış gebelik derse o zaman yaptıracağım iğneyi.Daha geçen gün başka sayfada bi bayana hemen bebeği almamız lazım boş bu demişler ağlaya ağlaya başka hastaneye gitmiş ve alttan muayenede görmüşler bebeği. Dış gebelikse çok tehlikeli bi an önce çözülmesi lazım ama ne olur ne olmaz başka yere görünmekte de fayda var.