- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
Canım ya dikiş yerlerin kaşınıyor mu senin de ?ben dış gebelik geçirdim size bilgi vereyim dr rahimden tüpü göremiyo ama bebek kese yerleştiği zaman görebiliyo bende oyle oldu ben ilk öğrendiğimde değerim 2400 dü alttan 6 7 de baktı dış gebelik dedi akşam hastaneye yattım bas hekim geldi baktı tüpte keseyi ölçtü htta 40 mm falandı düşünün aksama değerim 3600 ken kese hiçbiyerde gözükmedi
bende hastaneye yatmıştım hiç bilgim yoktu Allahım düşmanıma yasatmasın ben 15 gün yattım ama dr bana kesinlikle 6 ay korun dedi
Bak benim değerim cok yavas düşüyodu normalde dr hemen laparoskopi yapması gerekiyodu ama benim durumum iyidi değerde yavas yavas düşüyodu benim değerim 4 bine kadar çıkmıştı sonra 1 ayda sıfırlandı
Bende dikiş yoktu ki canım senim nerene dikiş attılar ?Canım ya dikiş yerlerin kaşınıyor mu senin de ?
Dış gebelik ameliyatı olmadın mı cnm yanlış kişiye mi yazdımBende dikiş yoktu ki canım senim nerene dikiş attılar ?
Yok ben iğne oldum canım benDış gebelik ameliyatı olmadın mı cnm yanlış kişiye mi yazdım
Pardon cnm peki tüpün alındı mı hamile kalabildin miYok ben iğne oldum canım ben
Yok iğne ile sonlandırıldı 6 ay korunma verildi korundum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu ondan sonra 8 aydır hamile kalamadımPardon cnm peki tüpün alındı mı hamile kalabildin mi
Ben ilk başta kimyasal oldu sonra dış gebelik oldu doktora gidiyormusun cnm varmı bi sorununYok iğne ile sonlandırıldı 6 ay korunma verildi korundum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu ondan sonra 8 aydır hamile kalamadım
Aslında bi cok dr a gittim sorun yok dediler ama son gittiğim dr pkolu olduğumu söyledi bende cok sasırdım rahim filmi de çektirdim oda cok güzel çıktıBen ilk başta kimyasal oldu sonra dış gebelik oldu doktora gidiyormusun cnm varmı bi sorunun
Aslında bi cok dr a gittim sorun yok dediler ama son gittiğim dr pkolu olduğumu söyledi bende cok sasırdım rahim filmi de çektirdim oda cok güzel çıktı
[/QUOTE
Benim bi problemim yok hatta rahim filmi bile istemediler bende 3 ay oldu korunmayı bıraktım ama geçen ay adet oldum 2 hafta sonra çamur gibi 5 gün akıntı geldi meğer kistler erimiş bu ayda 8 gün geciktim kanda negatif çıktı 5 gün geçiktigimde yaptırmıştım
Aslında dış gebelik geçirenlere çekiyolar bana neden çekmediler anlamadım mesela ama ben enfeksiyon kapmıştım biliyodum.. sen ameliyat oldun demi onda korunma süresi ne kadar bilmiyorum ben..
Bana korunma dedi ama ben korundum Aralık’ta oldum ameliyat ve sol tüp alındı BeninAslında dış gebelik geçirenlere çekiyolar bana neden çekmediler anlamadım mesela ama ben enfeksiyon kapmıştım biliyodum.. sen ameliyat oldun demi onda korunma süresi ne kadar bilmiyorum ben..
Hımmm anladım canım ondan sana hsg çekmemişlerdir diğer tüpünü de görmüşlerdir zatenBana korunma dedi ama ben korundum Aralık’ta oldum ameliyat ve sol tüp alındı Benin
Aynen öyle artık bizde anne olsa karnımızın içinde tekmeleri hissetsek ne güzel olurHımmm anladım canım ondan sana hsg çekmemişlerdir diğer tüpünü de görmüşlerdir zaten
Valla canım inanki bazen o durumları hayal ediyorum bugun ettim hatta dışardaydım bi kadın karşıdan geliyodu karnı bayağı şişmişti soyle baktım dedim acaba çocuk tekme atsa ben dışardan görür müyüm sonra kardeşime dedim ki tekme atarsa elinizi karnıma koyup size göstercemAynen öyle artık bizde anne olsa karnımızın içinde tekmeleri hissetsek ne güzel olur
Bende senin gibi çok üzülüyorum ama nasip etmeyince etmiyor Allah bildiği varValla canım inanki bazen o durumları hayal ediyorum bugun ettim hatta dışardaydım bi kadın karşıdan geliyodu karnı bayağı şişmişti soyle baktım dedim acaba çocuk tekme atsa ben dışardan görür müyüm sonra kardeşime dedim ki tekme atarsa elinizi karnıma koyup size göstercem
Kese olup bebek olmadığı zaman boş gebelik oluyorama kesin dış gebelik için kese olup bebek olmaması gerekmiyo mu enteresan geldi bana ağrı falan da yok diyosunuz beta da artıyo düzenli az az artsa okey bence yanınza eşinizi alıp başka bi doktora beta hcg testlerinizle bi gidin benden de şüphelendiler dış gebelikten ama doktor onun için artışın az az olsa da devam etmesi gerektiğini söylemişti
Sen ne kadarlık evlisin canımBende senin gibi çok üzülüyorum ama nasip etmeyince etmiyor Allah bildiği var
2 yıl olcaj 3 düsügüm var cnmSen ne kadarlık evlisin canım
Benimde 2 olacak .. sen devlette genetiğe baktır canım bence ilk2 yıl olcaj 3 düsügüm var cnm
Hersey yaptırdım hiç bi sorun yok sorun olsa bebeğin olmaz diyorlar hamşle kalamazsın diyorlarBenimde 2 olacak .. sen devlette genetiğe baktır canım bence ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?