Beta HCG düzenli ikiye katlarken dış gebelik

Canım ya dikiş yerlerin kaşınıyor mu senin de ?

Pardon cnm peki tüpün alındı mı hamile kalabildin mi
Yok iğne ile sonlandırıldı 6 ay korunma verildi korundum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu ondan sonra 8 aydır hamile kalamadım

Yok iğne ile sonlandırıldı 6 ay korunma verildi korundum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu ondan sonra 8 aydır hamile kalamadım
Ben ilk başta kimyasal oldu sonra dış gebelik oldu doktora gidiyormusun cnm varmı bi sorunun

Ben ilk başta kimyasal oldu sonra dış gebelik oldu doktora gidiyormusun cnm varmı bi sorunun
Aslında bi cok dr a gittim sorun yok dediler ama son gittiğim dr pkolu olduğumu söyledi bende cok sasırdım rahim filmi de çektirdim oda cok güzel çıktı

Be

Aslında dış gebelik geçirenlere çekiyolar bana neden çekmediler anlamadım mesela ama ben enfeksiyon kapmıştım biliyodum.. sen ameliyat oldun demi onda korunma süresi ne kadar bilmiyorum ben..

Aslında dış gebelik geçirenlere çekiyolar bana neden çekmediler anlamadım mesela ama ben enfeksiyon kapmıştım biliyodum.. sen ameliyat oldun demi onda korunma süresi ne kadar bilmiyorum ben..
Bana korunma dedi ama ben korundum Aralık’ta oldum ameliyat ve sol tüp alındı Benin

Aynen öyle artık bizde anne olsa karnımızın içinde tekmeleri hissetsek ne güzel olur
Valla canım inanki bazen o durumları hayal ediyorum bugun ettim hatta dışardaydım bi kadın karşıdan geliyodu karnı bayağı şişmişti soyle baktım dedim acaba çocuk tekme atsa ben dışardan görür müyüm sonra kardeşime dedim ki tekme atarsa elinizi karnıma koyup size göstercem

Bende senin gibi çok üzülüyorum ama nasip etmeyince etmiyor Allah bildiği var

Kese olup bebek olmadığı zaman boş gebelik oluyor
Dış gebelik de kese de bebek de olur ama rahmine değil tüplerine yerleşir bu da hayati tehlike oluşturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…