- 13 Şubat 2023
- 428
- 75
- 40
-
- Konu Sahibi alisyalara
Anladım yarın bana da haber verir misin lütfen merak ediyorumNormal degil
Benimkide düşük Müs nasıl oluyorsa anlamadım yarın gidicem hastaneye düşük gibi dediler çünkü yarın geri gidicem
Az önce bı doktorum vardı mesaj attım 2000 HCG 5 haftalık için gayet iyi dedi kanama içinde progestan verdiler onu kullanıyorum kullan dediAnladım yarın bana da haber verir misin lütfen merak ediyorum
Kanaman mi varAz önce bı doktorum vardı mesaj attım 2000 HCG 5 haftalık için gayet iyi dedi kanama içinde progestan verdiler onu kullanıyorum kullan dedi
Alltan muayene yaptircam yarın haber etcemAnladım yarın bana da haber verir misin lütfen merak ediyorum
EvetKanaman mi var
Yarin kesin haber vercem sana 9.40 da randevum varAlltan muayene yaptircam yarın haber etcem
Evet
İlaç kullanıyorum bugün basladimYarin kesin haber vercem sana 9.40 da randevum var
Senin kaç haftalık HCG kaçKanaman mi var
Valla son bata göre 5+4 şu an beta 1234.Senin kaç haftalık HCG kaç
İyiye yor iyi olsun. Sabah haber bekleyeceğim sendenYarin kesin haber vercem sana 9.40 da randevum var
Benim de ayni boyleydi canim cok uzgunum ama kimyasal gebelik ile sonuclandi. Ama ondan hemen sonraki ay hamilr kaldim su an hamileyim tekrar. Yasadiklarinim bire bir aynisini yasadimMerhaba lütfen beni aydınlatın
Size kendi bilgilerimi yazıyorum ilk önce
2 Eylül son adet tarihim
14 Eylül çatlama iğnesi ile gebe kaldım
28 Eylül ilk hcg 27
30 Eylül hcg 109
2 Eylül hcg 257
4 Eylül hcg 520
7 Eylül tam 5 haftalık regl tarihine göre doktora gittim kese vajinal ultrason ile görünmedi doktor hcg iste 857 çıktı
Düşük beklenenden neden böyle oldu bu nedemek yada normal mi düzelir mi çok şükür normal gebelik kasıl ağrısı var başka sıkıntım yok kanama yok biri beni aydınlatsın 2 sonra yine test istedi doktor ama çok stresliyim lütfen tecrübe edenler bana birşey söyleyin ilk gebeliğim
Merhaba benim kimyasal değildi kalp atışını duydum geçen hafta ama 8 haftalıkken kalbi durdu ve dün kürtaj oldumBenim de ayni boyleydi canim cok uzgunum ama kimyasal gebelik ile sonuclandi. Ama ondan hemen sonraki ay hamilr kaldim su an hamileyim tekrar. Yasadiklarinim bire bir aynisini yasadim
Senin kaç haftalık HCG kaç
Merhaba ne yaptın çok merak ediyorum seniSenin kaç haftalık HCG kaç
Anladim canim cok gecmis olsun yani beta nin artisi o gebenin saglikli olup olmamasiyla alakali onemli bilgiler veriyorMerhaba benim kimyasal değildi kalp atışını duydum geçen hafta ama 8 haftalıkken kalbi durdu ve dün kürtaj oldum
Meraba canım gittim bugunMerhaba ne yaptın çok merak ediyorum seni
Bana direk düşük dediler ben dedimki buna nasıl karar verdiniz kan falan almadan bakmadan bakcaksiniz dedimMeraba canım gittim bugun
Sonra iki kez karın usg girdim dedim kan alın aldilarMerhaba ne yaptın çok merak ediyorum seni
Sonra iki kez karın usg girdim dedim kan alın aldilar
Merhaba ne yaptın çok merak ediyorum seni
Sonra kan çıktı beta falak normal geri vajinaldan bakın dedim
Meraba canım gittim bugun