- 1 Haziran 2023
- 232
- 154
- 29
-
- Konu Sahibi alisyalara
857 ile kese görünmez ama evet normelden az artmisMerhaba lütfen beni aydınlatın
Size kendi bilgilerimi yazıyorum ilk önce
2 Eylül son adet tarihim
14 Eylül çatlama iğnesi ile gebe kaldım
28 Eylül ilk hcg 27
30 Eylül hcg 109
2 Eylül hcg 257
4 Eylül hcg 520
7 Eylül tam 5 haftalık regl tarihine göre doktora gittim kese vajinal ultrason ile görünmedi doktor hcg iste 857 çıktı
Düşük beklenenden neden böyle oldu bu nedemek yada normal mi düzelir mi çok şükür normal gebelik kasıl ağrısı var başka sıkıntım yok kanama yok biri beni aydınlatsın 2 sonra yine test istedi doktor ama çok stresliyim lütfen tecrübe edenler bana birşey söyleyin ilk gebeliğim
Bu neden olur düzelirmi anlamıyorum857 ile kese görünmez ama evet normelden az artmis
Canınızı sıkmayın düzeledebilir tabii ki. Olumlu düşünmeye çalışın bol bol dua edinBu neden olur düzelirmi anlamıyorum
Aynı yerde mi verdiniz kanları?Merhaba lütfen beni aydınlatın
2 Eylül son adet tarihim
28 Eylül ilk hcg 27
30 Eylül hcg 109
2 Eylül hcg 257
4 Eylül hcg 520
7 Eylül tam 5 haftalık regl tarihine göre doktora gittim kese vajinal ultrason ile görünmedi doktor hcg iste 857 çıktı
Düşük beklenenden neden böyle oldu bu nedemek yada normal mi düzelir mi çok şükür normal gebelik kasıl ağrısı var başka sıkıntım yok kanama yok biri beni aydınlatsın 2 sonra yine test istedi doktor ama çok stresliyim lütfen tecrübe edenler bana birşey söyleyin ilk gebeliğim
Merhaba hayır bugün dayanamadım ilk verdiğim yerde verdim 2336 çıktı değerim bu sonuca bakınca bu zamana kadar düzenli gelmiş oluyor ama dün verdiğim hastanede 857 çıkmıştıAynı yerde mi verdiniz kanları?
Aynı yerde vermediğiniz de farklı sonuçlar çıkabilir ama 2336 değerinde doktorunuzun keseyi görmesi gerekir doktorunuza danışın bence hatta yarın doktora gidin gidebilirseniz muhtemelen keseyi görürMerhaba hayır bugün dayanamadım ilk verdiğim yerde verdim 2336 çıktı değerim bu sonuca bakınca bu zamana kadar düzenli gelmiş oluyor ama dün verdiğim hastanede 857 çıkmıştı
Aynı yerde ve genelde aynı saatlerde vermeye dikkat edin. Büyük ihtimalle laboratuvar farkından öyle çıkmış. İyi yapmışsınız bugün vermekle değeriniz gayet iyi artmış sevindimMerhaba hayır bugün dayanamadım ilk verdiğim yerde verdim 2336 çıktı değerim bu sonuca bakınca bu zamana kadar düzenli gelmiş oluyor ama dün verdiğim hastanede 857 çıkmıştı
1000 üzeri betada vajinal muayeneMerhaba lütfen beni aydınlatın
2 Eylül son adet tarihim
28 Eylül ilk hcg 27
30 Eylül hcg 109
2 Eylül hcg 257
4 Eylül hcg 520
Doktorum dün sanki 3mmlik gördüm gibi demişti ama emin olamadı oda çarşamba randevu aldım hayırlısı rabbimdenAynı yerde vermediğiniz de farklı sonuçlar çıkabilir ama 2336 değerinde doktorunuzun keseyi görmesi gerekir doktorunuza danışın bence hatta yarın doktora gidin gidebilirseniz muhtemelen keseyi görür
Gördüm gibi derken doktorunuz pek iyi değil galiba varsa vardır yoksa yoktur bence başka bir doktora görününDoktorum dün sanki 3mmlik gördüm gibi demişti ama emin olamadı oda çarşamba randevu aldım hayırlısı rabbimden
Çok küçük olduğu için net bişi söylememiş çok şükür kalp atışını duydukGördüm gibi derken doktorunuz pek iyi değil galiba varsa vardır yoksa yoktur bence başka bir doktora görünün
Çok şükür bundan sonra kendinize dikkat edin sağlıkla sihhatle kucaginiza alırsınız inşallahÇok küçük olduğu için net bişi söylememiş çok şükür kalp atışını duyduk
İyi günler benimde 5+5 olarak hesapladım HCG 2000 normalmi857 ile kese görünmez ama evet normelden az artmis
Bende aynı durumdayım malasefMerhaba benim de son bata göre 5+4 haftalık . 4 gün önceki değerim 775 ti. Bugünkü 1233 çıktı . Sağlıklı bir yükseliş değil gibi geldi bana var mı benzer bir durum yaşayan.? Yardım lutfen
Ne yaptınız peki kontrole gittiniz mi sizin değer kacBende aynı durumdayım malasef
Hayır 5+5 2000 ciktiNe yaptınız peki kontrole gittiniz mi sizin değer kac
O zaman benim 5+4 1234 çok düşükHayır 5+5 2000 cikti
Normal degilHayır 5+5 2000 cikti
Benimkide düşük Müs nasıl oluyorsa anlamadım yarın gidicem hastaneye düşük gibi dediler çünkü yarın geri gidicemO zaman benim 5+4 1234 çok düşük(( hayırlısı olsun diyelim