Aslında 2 günde bir minimum %60 artışın üstüne çıkması normal demişler benim değerlerim %60ın üstüne çıkmış sanki5 gün sonra 170 olması pek iç açıcı değil maalesef o şekilde olup sağlıklı ilerleyene şahit olmadım hiç ne yazık ki
Tam 5 gün olmadı aslında cuma sabah 9:30da verdim.50 çıktığında pazar günü akşam 7ye doğru vermiştimSeninki 2 günde mi 170 oldu 5 gun sonra mı orasını anlayamadım?
Yani 2 gun sonra verdiğin kan 170 geldiyse kötü değil normal bir artış olmuş ben 5 gun sonra verdin de 170 geldi zannettim yazdıgın o şekilde anlaşılıyorTam 5 gün olmadı aslında cuma sabah 9:30da verdim.50 çıktığında pazar günü akşam 7ye doğru vermiştim
4 buçuk günde 50den 170e yükselmişti.Dün sabah 11 gibi tekrardan kan verdim sonucun 1051 çıktı,cuma sabahı 170 çıkmıştı baya yükselmişYani 2 gun sonra verdiğin kan 170 geldiyse kötü değil normal bir artış olmuş ben 5 gun sonra verdin de 170 geldi zannettim yazdıgın o şekilde anlaşılıyor
guzel yükselmiş4 buçuk günde 50den 170e yükselmişti.Dün sabah 11 gibi tekrardan kan verdim sonucun 1051 çıktı,cuma sabahı 170 çıkmıştı baya yükselmiş
Bugün kontrole gittik karından ultrasonla keseyi gördük.Kese biraz ortada takip edicez ayın 17sinde tekrar gel dedi.guzel yükselmiş
Hayirli olsun insallah hepBugün kontrole gittik karından ultrasonla keseyi gördük.Kese biraz ortada takip edicez ayın 17sinde tekrar gel dedi.
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun insallah hep
Guzel
İlerler
Acaba sonuç ne oldu bende de benzer bir durum var da4 buçuk günde 50den 170e yükselmişti.Dün sabah 11 gibi tekrardan kan verdim sonucun 1051 çıktı,cuma sabahı 170 çıkmıştı baya yükselmiş
İnşallah görürsün sonuç nasıl gebelik devam mıBugün kontrole gittik karından ultrasonla keseyi gördük.Kese biraz ortada takip edicez ayın 17sinde tekrar gel dedi.
Evet canım gebeliğim devam ediyorİnşallah görürsün sonuç nasıl gebelik devam mı
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı başımaEvet canım gebeliğim devam ediyor17 Temmuzda bebeği gördük kalp atışlarınıda duyduk.Şimdi 8+2 olduk şükür
Bu arada benim de çok erken öğrendim istem dışı başka tahlil verirken 9,5Evet canım gebeliğim devam ediyor17 Temmuzda bebeği gördük kalp atışlarınıda duyduk.Şimdi 8+2 olduk şükür
Sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı başıma
Canım hiç belli olmaz herkesin vücudu farklı bende 5 gün sonra 170 çıkınca umudu kesmiştim çok ağlamıştım ama bak 8 haftalık olduk bile o yüzden umudunu hiç kaybeyme rabbim hayırlısını nasip etsinBu arada benim de çok erken öğrendim istem dışı başka tahlil verirken 9,5
Bir buçuk gün sonra 27
Ama 4 güne 71 olmuştu en son orda umudu kestim yarın adet günüm son kez baktıracağım bir umut da sizlere bakıyorum
Hadi bakalım yarın ola hayrola o zaman yarın verecektim bi daha zatenCanım hiç belli olmaz herkesin vücudu farklı bende 5 gün sonra 170 çıkınca umudu kesmiştim çok ağlamıştım ama bak 8 haftalık olduk bile o yüzden umudunu hiç kaybeyme rabbim hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?