Beta hcg degerlerim iyimi?

konuyla alakam yok ama yine de merak ettim 4 hafta 5 günlük hamileyim demiş Zehra hanim
4 hafta beş günlük gebe birisinin kan değeri nasıl 120 oluyor ???
500 olması gerekmez mi ablamın 4 haftalıkken 550 mi neydi ben öyle hatirliyorum
Canım zaten 5 haftalik değilmiş bugün ultrosyonla 4 haftalik olduğunu öğrendim geç dollenme olmuş bugün ki kan sonucum da 569

Canım zaten 5 haftalik değilmiş bugün ultrosyonla 4 haftalik olduğunu öğrendim geç dollenme olmuş bugün ki kan sonucum da 569
AA gorulebildi ha kesen
Hayırlı olsun canım
Herşey yolunda mi kanama lekelenme vs yok inşallah ♥️

Canım benimki nasıl sence ben çok tedirginim
8. Gün 9.9
9. Gün 24.39
Bugün 10. Gün fakat yaptırmadım salı günü yaptırıcam 12. Gününde
Burayı okudukça benim kafam karışıyor herkesin değerleri çok farklı olabilir biliyorum ama

Canım benimki nasıl sence ben çok tedirginim
8. Gün 9.9
9. Gün 24.39
Bugün 10. Gün fakat yaptırmadım salı günü yaptırıcam 12. Gününde
Burayı okudukça benim kafam karışıyor herkesin değerleri çok farklı olabilir biliyorum ama
Evet herkeste farklı oluyor önemli olan düzenli artması Bi artıp düşüş oluyorsa kimyasal gebelik olmuş oluyor içini ferah tut kan verince sonucu yaz bana merak ettim

Bir haftaya filan gözükür iki günde bir en az yüzde yetmiş artmalı
Canım benimde adetim 4 5 gün gecti dün kan testi yaptm beta 2786 cıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi eve geldim bide idrar testi yaptım direk cift cizgi cıktı normal mi sizce

Eklentiler

• IMG-20211227-WA0020.jpeg
    IMG-20211227-WA0020.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 28
Canım benimde adetim 4 5 gün gecti dün kan testi yaptm beta 2786 cıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi eve geldim bide idrar testi yaptım direk cift cizgi cıktı normal mi sizce
Uuu hemen ultrasona git bebeğinin kesesini görebilirsin sağlıklı bir gebelikse

Kese alt limit 1500 değerdeyken görünüyor

Evet herkeste farklı oluyor önemli olan düzenli artması Bi artıp düşüş oluyorsa kimyasal gebelik olmuş oluyor içini ferah tut kan verince sonucu yaz bana merak ettim
41.41 çıktı bugün nasıl ilerleme var mı sizce

Mrhb benim adetime 8 gün varken beta 108 çıktı ebe 4 haftalık gebesin dedi 5 gün sonra 1670 çıktı 5 gün sonrada 7200 çıktı birdaha yaptırmadım . Keseyi gördüm kalp atışını haftaya dinleyeceğiz nasipse.

X