Beta hcg degerlerim iyimi?

Zehragnk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
25
8
23
Selam arkadaşlar
14 Aralık beta hcg : 19.5
17 Aralık beta hcg : 42.0
20 Aralık beta hcg : 120.83
Sizce artış nasıl ilk gebeligim çok korkuyorum

Selam arkadaşlar
14 Aralık beta hcg : 19.5
17 Aralık beta hcg : 42.0
20 Aralık beta hcg : 120.83
Sizce artış nasıl ilk gebeligim çok korkuyorum
Gayet iyi iki günde bir vermenize gerek yok ikibin olunca kadın doğuma gidip keseyi görebilirsiniz leke vs olursa beklemeden acille vs gidin ağır kaldırma asılma hareketi yapmayın olabildiğince sola yatın hayırlı olsun

2000 ne zaman olur acaba şuan 4+5 gunluk hamileyim doktor öyle demişti kac haftalikken gozukur

Maşallah cok cok iyi
Amin 17sinde ilişki yaşadık ayın 20sinde kan testi verdim beta 17.71 çıktı adet günüm ayın 27sinde yani daha geçmedi kaşık ağrısı ve çok şiddetli devam eden bel ağrısı yaşıyorum halsizlikte var bugün yine test verdim sonucunu bekliyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim gebelik durumu varımdır sizce

Pardon ayın yazacaktım klavye amin diye çevirmiş kusura bakmayın lütfen

Bugün tekrar aynı yerde aynı saatte bir kan daha verin. Değerin 3 katına çıkmış olması lazım en az. Artmissa, 10 gün sonra kadın doğuma gidin kese için.
Hayırlı olsun.

Pardon ayın yazacaktım klavye amin diye çevirmiş kusura bakmayın lütfen
Canim 3 gun sonra hamile kaldigini dusunmuyorum bu imkansiz 9..10 gun onceki iliskide olmuştur bebis beta 17 zaten daha cok yeni demek yarin tekrar kan ver artisi takip et hayirli olsun

Canim 3 gun sonra hamile kaldigini dusunmuyorum bu imkansiz 9..10 gun onceki iliskide olmuştur bebis beta 17 zaten daha cok yeni demek yarin tekrar kan ver artisi takip et hayirli olsun
İlişki oluyordu fakat hani ozur dileyerek söylüyorum içe boşalma olmuyordu 17sinde rastgele boşaldı
Tekrar buğu test yaptırdım 125 cıktı

İlişki oluyordu fakat hani ozur dileyerek söylüyorum içe boşalma olmuyordu 17sinde rastgele boşaldı

Tekrar buğu test yaptırdım 125 cıktı
Canim kacmistir illahaki aaa oyle 3 gun gecmey hamile olman imkansiz döllenme 1 hafta sürüyor zaten sonuc olarak hamişsin detay oenmli degil artik

2000 ne zaman olur acaba şuan 4+5 gunluk hamileyim doktor öyle demişti kac haftalikken gozukur

Bir haftaya filan gözükür iki günde bir en az yüzde yetmiş artmalı
konuyla alakam yok ama yine de merak ettim 4 hafta 5 günlük hamileyim demiş Zehra hanim
4 hafta beş günlük gebe birisinin kan değeri nasıl 120 oluyor ???
500 olması gerekmez mi ablamın 4 haftalıkken 550 mi neydi ben öyle hatirliyorum

O değer herkeste farklıdır döllenme gunuyle alakalı ve iki kat artması önemli 5 le öğrenende var tahmini haftasını adete göre açığa çıkartıyorlar ve ikibin olmadan da kese filan görülmez .

Canim kacmistir illahaki aaa oyle 3 gun gecmey hamile olman imkansiz döllenme 1 hafta sürüyor zaten sonuc olarak hamişsin detay oenmli degil artik
Haklısın Peki bilgin varmi 125 çıkınca ne kadarlık olü
4 haftaliga yakin bence gebelik hesaplamaya baksana son adet tarihini gir otomatik hesapliyo
Adetim düzensiz o yüzden bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…