Canım zaten 5 haftalik değilmiş bugün ultrosyonla 4 haftalik olduğunu öğrendim geç dollenme olmuş bugün ki kan sonucum da 569konuyla alakam yok ama yine de merak ettim 4 hafta 5 günlük hamileyim demiş Zehra hanim
4 hafta beş günlük gebe birisinin kan değeri nasıl 120 oluyor ???
500 olması gerekmez mi ablamın 4 haftalıkken 550 mi neydi ben öyle hatirliyorum
AA gorulebildi ha kesenCanım zaten 5 haftalik değilmiş bugün ultrosyonla 4 haftalik olduğunu öğrendim geç dollenme olmuş bugün ki kan sonucum da 569
Bir daha ki kan sayimin ne zaman iki güne bir mı ?Canım zaten 5 haftalik değilmiş bugün ultrosyonla 4 haftalik olduğunu öğrendim geç dollenme olmuş bugün ki kan sonucum da 569
Yok canım hersey yolunda teşekkür ediyorumAA gorulebildi ha kesen
Hayırlı olsun canım
Herşey yolunda mi kanama lekelenme vs yok inşallah
Ne yaptınız sonuç nasıl tekrar baktırdınız mıSelam arkadaşlar
14 Aralık beta hcg : 19.5
17 Aralık beta hcg : 42.0
20 Aralık beta hcg : 120.83
Sizce artış nasıl ilk gebeligim çok korkuyorum
Evet canım cuma günü yaptırdım 569.98 çıktıNe yaptınız sonuç nasıl tekrar baktırdınız mı
Evet herkeste farklı oluyor önemli olan düzenli artması Bi artıp düşüş oluyorsa kimyasal gebelik olmuş oluyor içini ferah tut kan verince sonucu yaz bana merak ettimCanım benimki nasıl sence ben çok tedirginim
8. Gün 9.9
9. Gün 24.39
Bugün 10. Gün fakat yaptırmadım salı günü yaptırıcam 12. Gününde
Burayı okudukça benim kafam karışıyor herkesin değerleri çok farklı olabilir biliyorum ama
Canım benimde adetim 4 5 gün gecti dün kan testi yaptm beta 2786 cıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi eve geldim bide idrar testi yaptım direk cift cizgi cıktı normal mi sizceBir haftaya filan gözükür iki günde bir en az yüzde yetmiş artmalı
Uuu hemen ultrasona git bebeğinin kesesini görebilirsin sağlıklı bir gebelikseCanım benimde adetim 4 5 gün gecti dün kan testi yaptm beta 2786 cıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi eve geldim bide idrar testi yaptım direk cift cizgi cıktı normal mi sizce
Ayy insallah canım ya saglıklıdırrUuu hemen ultrasona git bebeğinin kesesini görebilirsin sağlıklı bir gebelikse
Kese alt limit 1500 değerdeyken görünüyor
Hemen gitAyy insallah canım ya saglıklıdırr
Evet korkumda o maalesef ki yrın sabh erkenden kadın doguma gidiczHemen git
Bazen maalesef mol veya dış gebelikte de degerler epey yüksek çıkıyor, acile git bu akşam
Orada kadın doğum servisi var
Bekleyebiliyorsan yarın sabahta olur tabiEvet korkumda o maalesef ki yrın sabh erkenden kadın doguma gidicz
Beklemek mi Bana kalsa şimdi giderim dün gece gittiğim İcin yrın sabh gitmek istedim insallah güzel haberlerle dönermBekleyebiliyorsan yarın sabahta olur tabi
Yaz buraya da
Hayırlı sonuçlar alırsın insallah
41.41 çıktı bugün nasıl ilerleme var mı sizceEvet herkeste farklı oluyor önemli olan düzenli artması Bi artıp düşüş oluyorsa kimyasal gebelik olmuş oluyor içini ferah tut kan verince sonucu yaz bana merak ettim
İlerleme var ama biraz yavaş çıkmış canım. Doktorun ne dedi? Normale göre daha yüksek olması lazım. Ama canını sıkma böyle olup da sağlıklı ilerleyen çok gebelik var sen yine 2 gün sonra bidaha kan ver41.41 çıktı bugün nasıl ilerleme var mı sizce
Direk kese görülür zaten hamilesinizCanım benimde adetim 4 5 gün gecti dün kan testi yaptm beta 2786 cıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi eve geldim bide idrar testi yaptım direk cift cizgi cıktı normal mi sizce
Evet Keseyi gördük dün sabahh:) 10 gün sonra kalp atışını duyucz insallahDirek kese görülür zaten hamilesiniz