Beta hcg değerlerim az artıyor dıs gebelik mi acaba

ilkbul

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
4
0
16
30
Beta hcg degerlerimi iki gun arayla takip ediyorum ilki 110 ikinci 168 üçüncü 241 bugün ise 350 çıktı doktor değerler çok arada bırakıyor artış var dış gebelikte olabilir normal gebelikte diyor. Sizce dış gebelik mi . Ekimin 19 unda adet oldum 3 gün sürdü sonrasında lekenlenme şeklinde devam etti hamile olduğumu öğrendim ve hala da devam ediyor kanamam lekelenme şeklinde kanama ve değerlerim de az artıyor

Dış gebelik değil bence değerlerin sürekli artmis kimyasal olabilir

Dış gebeliğede benziyor genelde böyle adet üstine oluyor kimyasalda değer düşüyor çoğalmıyor ama yinede iyi düşünün iyi olsun bi zaman daha takip edilir değer artış gözlenirse iğne vurulur düşmesi beklenir tek doktor ile kalmayın başka bir doktora daha gidin

Durumunuz nedir acaba suanda benle sizle aynı durumdayım lütfen durumunuzu paylaşır mısınız

Durumunuz nedir acaba suanda benle sizle aynı durumdayım lütfen durumunuzu paylaşır mısınız
Benimde iki katı artmıyor ama dış gebelik değil vajinal muayenede keseyi rahim içinde gördük kanamam ağrım yok ama değerlerim 8 kasım 279 14 kasım 524 16 kasım 617 bugün yani 21 kasım 1117 bende ne hissetmem gerektiğini bilemiyorum

Benzer bir süreçten geçiyoruz. Kese göründü mü sizde? Ultrasona girdiniz mi?

Benzer bir süreçten geçiyoruz. Kese göründü mü sizde? Ultrasona girdiniz mi?
Pardon kese göründü yazmışsınız zaten. Ben de diğerlerim az arttığı için beklemedeyim

Kafayı hiçbir şeye yormamamızı tavsiye ederim zor olsa da, benim de hep lekelenmem olmasına rağmen değerlerim çok iyi artış gösterdi uzun süre dış gebelik olduğunu çok sonradan öğrendim doktor bile şaşırdı. böyle az artışlar olmasına rağmen sağlıklı gebelik sürdüren çok var moralinizi iyi tutun iyi olsun :)

Merhaba benim de
ilk beta Hcg sonucum 110.1
İki gün sonra sonucum 136.9

Siz de durum ne oldu?

Benim kızımdan önce geç dollenmeyle hamile olduğumu öğrendim 7+4 Ken 1355 ti kalp atışlarını duyduk ama kan pıhtılaşması dan kaybettim 1 ay sonra kızıma hamile olduğumu öğrendim 6+ 1 de 655 çıktı değerim bı kaç gün sorna kese oluşumu yeni başlamış dediler ultrasonda 2 hafta geriden geliyodu ama kucağıma aldım kızımı şükür 10 aylık 1 Kasım son adet tarihim 12 Aralık'ta test yaptım çift çizgi çıktı 13 Aralık'ta HCG 366 çıktı haftasına göre düşüktü evet dün yani 19 Aralık'ta hastaneye gittim HCG 6+6 1900 çıktı progesteron 10.9 çıktı doktor dış gebelik muhtemelen bu dedi ama ultrasonla bile bakmadı şuan kafam çok karışık evet beklemedigim bı hamilelikti ama o da evladım ne yapacağımı bilmiyorum geç dollenmeden dolayı mı yoksa doktorun dediği gibi mi bu durumu yaşayan varsa bilgi verebilir mi?uzun oldu kusura bakmayın

Az artış olmasına rağmen sağlıklı olan var mı gerçekten bu bilgiye ihtiyacım var çünkü yarın bebeğimi aldırmaya gideceğim ya dış gebelik değilse nasıl emin olacağım

Üç ayı geçti dış gebelikmiş mtx iğnesi ile kurtuldum. Doktorun verdiği süre geçti fakat hazır değilim yeniden denemek için..
Anladım canım benimde yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı bende bir süre denemicem çok yıprandım senin değerlerin nasıldı peki beta

485 ti iğne vurulduğum gün. Çok yüksek değildi erken fark ettik. Bir hafta içinde de düştü kolay oldu tedavim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…