Dış gebelik değil bence değerlerin sürekli artmis kimyasal olabilirBeta hcg degerlerimi iki gun arayla takip ediyorum ilki 110 ikinci 168 üçüncü 241 bugün ise 350 çıktı doktor değerler çok arada bırakıyor artış var dış gebelikte olabilir normal gebelikte diyor. Sizce dış gebelik mi . Ekimin 19 unda adet oldum 3 gün sürdü sonrasında lekenlenme şeklinde devam etti hamile olduğumu öğrendim ve hala da devam ediyor kanamam lekelenme şeklinde kanama ve değerlerim de az artıyor
Dış gebeliğede benziyor genelde böyle adet üstine oluyor kimyasalda değer düşüyor çoğalmıyor ama yinede iyi düşünün iyi olsun bi zaman daha takip edilir değer artış gözlenirse iğne vurulur düşmesi beklenir tek doktor ile kalmayın başka bir doktora daha gidinBeta hcg degerlerimi iki gun arayla takip ediyorum ilki 110 ikinci 168 üçüncü 241 bugün ise 350 çıktı doktor değerler çok arada bırakıyor artış var dış gebelikte olabilir normal gebelikte diyor. Sizce dış gebelik mi . Ekimin 19 unda adet oldum 3 gün sürdü sonrasında lekenlenme şeklinde devam etti hamile olduğumu öğrendim ve hala da devam ediyor kanamam lekelenme şeklinde kanama ve değerlerim de az artıyor
Durumunuz nedir acaba suanda benle sizle aynı durumdayım lütfen durumunuzu paylaşır mısınızBeta hcg degerlerimi iki gun arayla takip ediyorum ilki 110 ikinci 168 üçüncü 241 bugün ise 350 çıktı doktor değerler çok arada bırakıyor artış var dış gebelikte olabilir normal gebelikte diyor. Sizce dış gebelik mi . Ekimin 19 unda adet oldum 3 gün sürdü sonrasında lekenlenme şeklinde devam etti hamile olduğumu öğrendim ve hala da devam ediyor kanamam lekelenme şeklinde kanama ve değerlerim de az artıyor
adetiniz geçmişmiydi2 haftalık hamileyim betam 55 çıktı iyi mi sizce
Benimde iki katı artmıyor ama dış gebelik değil vajinal muayenede keseyi rahim içinde gördük kanamam ağrım yok ama değerlerim 8 kasım 279 14 kasım 524 16 kasım 617 bugün yani 21 kasım 1117 bende ne hissetmem gerektiğini bilemiyorumDurumunuz nedir acaba suanda benle sizle aynı durumdayım lütfen durumunuzu paylaşır mısınız
Benzer bir süreçten geçiyoruz. Kese göründü mü sizde? Ultrasona girdiniz mi?Benimde iki katı artmıyor ama dış gebelik değil vajinal muayenede keseyi rahim içinde gördük kanamam ağrım yok ama değerlerim 8 kasım 279 14 kasım 524 16 kasım 617 bugün yani 21 kasım 1117 bende ne hissetmem gerektiğini bilemiyorum
Benzer bir süreçten geçiyoruz. Kese göründü mü sizde? Ultrasona girdiniz mi?
Pardon kese göründü yazmışsınız zaten. Ben de diğerlerim az arttığı için beklemedeyimBenimde iki katı artmıyor ama dış gebelik değil vajinal muayenede keseyi rahim içinde gördük kanamam ağrım yok ama değerlerim 8 kasım 279 14 kasım 524 16 kasım 617 bugün yani 21 kasım 1117 bende ne hissetmem gerektiğini bilemiyorum
İyi bence ben dört haftalık öğrenmiştim 35 değer ile2 haftalık hamileyim betam 55 çıktı iyi mi sizce
Merhaba benim deBeta hcg degerlerimi iki gun arayla takip ediyorum ilki 110 ikinci 168 üçüncü 241 bugün ise 350 çıktı doktor değerler çok arada bırakıyor artış var dış gebelikte olabilir normal gebelikte diyor. Sizce dış gebelik mi . Ekimin 19 unda adet oldum 3 gün sürdü sonrasında lekenlenme şeklinde devam etti hamile olduğumu öğrendim ve hala da devam ediyor kanamam lekelenme şeklinde kanama ve değerlerim de az artıyor
Az artış olmasına rağmen sağlıklı olan var mı gerçekten bu bilgiye ihtiyacım var çünkü yarın bebeğimi aldırmaya gideceğim ya dış gebelik değilse nasıl emin olacağımKafayı hiçbir şeye yormamamızı tavsiye ederim zor olsa da, benim de hep lekelenmem olmasına rağmen değerlerim çok iyi artış gösterdi uzun süre dış gebelik olduğunu çok sonradan öğrendim doktor bile şaşırdı. böyle az artışlar olmasına rağmen sağlıklı gebelik sürdüren çok var moralinizi iyi tutun iyi olsun :)
Sizin durum ne oldu acabaAz artış olmasına rağmen sağlıklı olan var mı gerçekten bu bilgiye ihtiyacım var çünkü yarın bebeğimi aldırmaya gideceğim ya dış gebelik değilse nasıl emin olacağım
Üç ayı geçti dış gebelikmiş mtx iğnesi ile kurtuldum. Doktorun verdiği süre geçti fakat hazır değilim yeniden denemek için..Sizin durum ne oldu acaba
Anladım canım benimde yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı bende bir süre denemicem çok yıprandım senin değerlerin nasıldı peki betaÜç ayı geçti dış gebelikmiş mtx iğnesi ile kurtuldum. Doktorun verdiği süre geçti fakat hazır değilim yeniden denemek için..
Ne kadar süre geçti kaç ay dedi doktorunuz?Anladım canım benimde yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı bende bir süre denemicem çok yıprandım senin değerlerin nasıldı peki beta
Benim daha yeni ama normal gebeliğe dönmüş sanırım son betam güzel çıktı bugün de kese göründü yaa Çarşamba bidaha kan vericem bakalım hayırlısıNe kadar süre geçti kaç ay dedi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?