Beta hcg degerinin dusup tekrar yukselmesi

szn20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
15
2
36
42
Herkese merhaba gecen hafta sali gunu beta hcg degerim 203 tu persembe 170 bugün yani pazartesi tekrar 200 lerde sali ve persembe kese gorunmedi boyle bi durumla karsilasan oldumu

Benim değerim sürekli düşmüştü doktorum düşmesi iyi Bi düşüp Bi çıksa daha kötü demişti dış gebelik falan olabilir mi doktorun birşey söylemiyor mu

Benim ilk gebeligim öyleydi dr dış gebelik ihtimali üzerinde düşünüp iğneyle düşürmüştük..sürekli takipteydik ultrasonla ve kanla iki günde bir bakıldı kese hicbir yerde görünmedi dış gebelik ihtimali olabilir sizinde

merhaba degerlerınız nasıl devam ettı adete kac gun kala ogrendınız

Benim pko vardi zatenadetim baya gecikmişti..360 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam sonra 280 sonra yine 300 ler sonra 100 ler sonra yine 200 küsurlar hep bu civarlar gidip geldi degerlerim..dr kimyasal olamaz dis gebelik dedi sonra

Üzücü ama en kötüsü de olabilirdi diyip uzuntumu biraktim kenara..gec olmadan farkedildi ve igne yapti dr kanamayla atildi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…