- 14 Mart 2023
- 113
- 31
- 18
- 28
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum1
-
Çok teşekkür ederim bana umut oldunuzHayır tabiki, geç benim kızım da geç döllenmeydi :)
Hayırlı olsun 2 günde bir beta verip takip etmelisiniz artışı.
Benim de yatağa girince sanki adet mişim gibi ağrıyorAra sıra ağrıyor sadece, özellikle akşamları
Yerleşiyor mu ondan mı bilmiyorum kiBenim de yatağa girince sanki adet mişim gibi ağrıyor
Hiç bilmiyorum ki herkes normal diyor amaYerleşiyor mu ondan mı bilmiyorum ki
Geç döllenme olunca ona gore biraz daha geç gozukuyo kese 2 hafta bekleyip öyle gidin ben 2 oğlum var by şekildeMerhaba bende ayın 8 inde evde test yaptım hafif çizgi çıktı inanmadım kan testi verdim 28 çıktı sonra Dr a gittim artış olması gerek dedi 2 gün sonra verdim 165 çıktı geri kahverengi lekelenmelerim olunca Perşembe Dr a gittim kan testi yaptı 220 çıktı fazla yukselmemis düşük yaşayabilirsin dedi bir tane daha dusugum var şu an 5 haftalık daha kese göremedik pazartesi gidicem böyle olup da yükselen sağlıklı gebelik geçiren var mı nolur yardım edin ( oksapar ve duphaston kullanıyorum)
Yaa öyle mi peki HCG nin yavaş ilerlemesi de mi acaba geç dollenmedenGeç döllenme olunca ona gore biraz daha geç gozukuyo kese 2 hafta bekleyip öyle gidin ben 2 oğlum var by şekilde
Siz erken öğrenmiş oldunuz aslında yavaş ilerlemiyor adete gore geç ama dollenmeye gore erken olduğu için geç gibi geliyo biraz beklemeniz gerekiyo stres yapmayın artacak ve o bebisi göreceksiniz insallahYaa öyle mi peki HCG nin yavaş ilerlemesi de mi acaba geç dollenmeden
Ya inşallah öyledir pazartesi tekrar gidicem işte değere bakacak Dr ama kahverengi lekelenmelerim de var umarım bor sorun yokturdur. Bana umut oldunuz çok teşekkür ederimSiz erken öğrenmiş oldunuz aslında yavaş ilerlemiyor adete gore geç ama dollenmeye gore erken olduğu için geç gibi geliyo biraz beklemeniz gerekiyo stres yapmayın artacak ve o bebisi göreceksiniz insallah
Ya inşallah öyledir pazartesi tekrar gidicem işte değere bakacak Dr ama kahverengi lekelenmelerim de var umarım bor sorun yokturdur. Bana umut oldunuz çok teşekkür ederim
Lekelenme 2 gün az az olursa sıkıntı etmeyin yerleşme kanamasi oluyo normal edepten aź oluyo zatenYa inşallah öyledir pazartesi tekrar gidicem işte değere bakacak Dr ama kahverengi lekelenmelerim de var umarım bor sorun yokturdur. Bana umut oldunuz çok teşekkür ederim
Çarşamba gününden beri var bazen oluyo bazen olmuyo ama genellikle hep afedersiniz peceteyi silmemle geliyor o da kahverengi sadeceLekelenme 2 gün az az olursa sıkıntı etmeyin yerleşme kanamasi oluyo normal edepten aź oluyo zaten
Hayırlısı olsun dilerim sağlıklı ilerler siz yine de uzanın dinlenin elinizden geldiğince tam bebeğinizi görene kadar dikkat edin inşallah sağlıklı ilerlerÇarşamba gününden beri var bazen oluyo bazen olmuyo ama genellikle hep afedersiniz peceteyi silmemle geliyor o da kahverengi sadece
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlısı olsun dilerim sağlıklı ilerler siz yine de uzanın dinlenin elinizden geldiğince tam bebeğinizi görene kadar dikkat edin inşallah sağlıklı ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?