Beta hcg değerime bakar mısınız

birmucizeistiyorum1

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
109
30
18
28
Merhaba kızlar. Normalde adet tarihim 30 Aralık idi bu tarih itibariyle reglim 16 gün gecikti. Geçen hafta erken gebelik testim negatif çıkınca zaten umudum olmadığından kan testi de yaptırmamıştım. Bugün doktora gittim adet söktürücü almak için doktor kan testi yapalım dedi. Sonuç bu şekilde. Geç döllenme ihtimali var mıdır sağlıklı mıdır aynı şeyleri yaşayan oldu mu aranızda. Çok korkuyorum lütfen cevap verin

Eklentiler

• IMG_4601.png
    44,8 KB · Görüntüleme: 114
Merhaba, benimde gecikmem var idrar testm negatif ama ümidim kalmamıştı. Bence hamilesiniz 10 üstü gebelik sayılıyor diye biliyorum çok yeni geç döllenme olmuş gibi

5 üzeri gebelik olarak sayılıyor. Sizin 14 hamilesiniz yani, hayırlı olsun

Sevinemiyorum bile daha 5 gün önce erken test negatifti , bu kadar gecikip değerin bu kadar düşük çıkması normal mi
Ben hiç hamile kalmadım bekarım ama çevremde geç döllenme yaşayan oluyor. Bir iki gün sonra tekrar kan verin ve yükselişi takip edin bence

2gun sonra aynı yerde kan verin 2kat katlaniyorsa kesin hamilesin

Sevinemiyorum bile daha 5 gün önce erken test negatifti , bu kadar gecikip değerin bu kadar düşük çıkması normal mi
Benimde geç döllenme olmuştu oğlum 3 yaşında korkmayın ben adetten 22 gün sonra yumurtlama görmüştüm buda geç döllenme anlamina geliyor adet tarihime göre bebek 2 hafta geriden geliyordu hiçbir sorun olmadan doğum yaptım darısı başıniza inşallah

Benimde şuan adetim 5 gün gecikti. İdrar testlerinde sürekli silik çizgi çıkıyor kan verdim bugün HCG 2 çıktı. Sizce değer yükselir mi. Geç döllenme olabilir mi. Çünkü testlerde silik çizgi çıkması kafamı çok karıştırdı

Erken gebelik testimi yoksa kaset testlermi silik çıkıyor evet geç dollenmede olabilir 2 gün sonra kan testini tekrarlayin

Korkma canım ikinci gebeliğim gec döllenme olmuştu hatta sabah 5 te test negatif çıkdi diye ağladım uyudum rüyada hamilesin demişlerdi uyandığımda saat akşam 5 ti test pozitif çıkmıştı kanda 14 ile ogrendim gec döllenme demişlerdi hızlı artmıştı tabi ben kaybettim 2 aylık ken kan pıhtılaşma bozukluğu yüzünden ama sen korkma sağlıkla kucağına al inşallah

Merhaba aynı durumu yaşıyoruz benim de adetim 15 gün gecikti test verdim 28 çıktı bende sevinemiyorum bile ama kasık ağrım çok sizin de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…