- 14 Mart 2023
- 109
- 30
- 18
- 28
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum1
-
5 üzeri gebelik olarak sayılıyor. Sizin 14 hamilesiniz yani, hayırlı olsunMerhaba kızlar. Normalde adet tarihim 30 Aralık idi bu tarih itibariyle reglim 16 gün gecikti. Geçen hafta erken gebelik testim negatif çıkınca zaten umudum olmadığından kan testi de yaptırmamıştım. Bugün doktora gittim adet söktürücü almak için doktor kan testi yapalım dedi. Sonuç bu şekilde. Geç döllenme ihtimali var mıdır sağlıklı mıdır aynı şeyleri yaşayan oldu mu aranızda. Çok korkuyorum lütfen cevap verin
Geç döllenme olması sağlıksız olduğu anlamına gelir miMerhaba, benimde gecikmem var idrar testm negatif ama ümidim kalmamıştı. Bence hamilesiniz 10 üstü gebelik sayılıyor diye biliyorum çok yeni geç döllenme olmuş gibi
Sevinemiyorum bile daha 5 gün önce erken test negatifti , bu kadar gecikip değerin bu kadar düşük çıkması normal mi5 üzeri gebelik olarak sayılıyor. Sizin 14 hamilesiniz yani, hayırlı olsun
Ben hiç hamile kalmadım bekarım ama çevremde geç döllenme yaşayan oluyor. Bir iki gün sonra tekrar kan verin ve yükselişi takip edin benceSevinemiyorum bile daha 5 gün önce erken test negatifti , bu kadar gecikip değerin bu kadar düşük çıkması normal mi
Sakin kalmaya çalışın stres yapmayınSevinemiyorum bile daha 5 gün önce erken test negatifti , bu kadar gecikip değerin bu kadar düşük çıkması normal mi
Çok teşekkür ederimBen hiç hamile kalmadım bekarım ama çevremde geç döllenme yaşayan oluyor. Bir iki gün sonra tekrar kan verin ve yükselişi takip edin bence
İnşallah2 günde bir kan verip artışı takip edin. Artış güzelse sağlıklıdır kötüyü düşünmeyin
2gun sonra aynı yerde kan verin 2kat katlaniyorsa kesin hamilesinMerhaba kızlar. Normalde adet tarihim 30 Aralık idi bu tarih itibariyle reglim 16 gün gecikti. Geçen hafta erken gebelik testim negatif çıkınca zaten umudum olmadığından kan testi de yaptırmamıştım. Bugün doktora gittim adet söktürücü almak için doktor kan testi yapalım dedi. Sonuç bu şekilde. Geç döllenme ihtimali var mıdır sağlıklı mıdır aynı şeyleri yaşayan oldu mu aranızda. Çok korkuyorum lütfen cevap verin
Benimde geç döllenme olmuştu oğlum 3 yaşında korkmayın ben adetten 22 gün sonra yumurtlama görmüştüm buda geç döllenme anlamina geliyor adet tarihime göre bebek 2 hafta geriden geliyordu hiçbir sorun olmadan doğum yaptım darısı başıniza inşallahSevinemiyorum bile daha 5 gün önce erken test negatifti , bu kadar gecikip değerin bu kadar düşük çıkması normal mi
Benimde şuan adetim 5 gün gecikti. İdrar testlerinde sürekli silik çizgi çıkıyor kan verdim bugün HCG 2 çıktı. Sizce değer yükselir mi. Geç döllenme olabilir mi. Çünkü testlerde silik çizgi çıkması kafamı çok karıştırdıBenimde geç döllenme olmuştu oğlum 3 yaşında korkmayın ben adetten 22 gün sonra yumurtlama görmüştüm buda geç döllenme anlamina geliyor adet tarihime göre bebek 2 hafta geriden geliyordu hiçbir sorun olmadan doğum yaptım darısı başıniza inşallah
Erken gebelik testimi yoksa kaset testlermi silik çıkıyor evet geç dollenmede olabilir 2 gün sonra kan testini tekrarlayinBenimde şuan adetim 5 gün gecikti. İdrar testlerinde sürekli silik çizgi çıkıyor kan verdim bugün HCG 2 çıktı. Sizce değer yükselir mi. Geç döllenme olabilir mi. Çünkü testlerde silik çizgi çıkması kafamı çok karıştırdı
Korkma canım ikinci gebeliğim gec döllenme olmuştu hatta sabah 5 te test negatif çıkdi diye ağladım uyudum rüyada hamilesin demişlerdi uyandığımda saat akşam 5 ti test pozitif çıkmıştı kanda 14 ile ogrendim gec döllenme demişlerdi hızlı artmıştı tabi ben kaybettim 2 aylık ken kan pıhtılaşma bozukluğu yüzünden ama sen korkma sağlıkla kucağına al inşallahSevinemiyorum bile daha 5 gün önce erken test negatifti , bu kadar gecikip değerin bu kadar düşük çıkması normal mi
Her ikisinden de yaptım birkaç tane. İstisnasız hepsi silik çıkıyorErken gebelik testimi yoksa kaset testlermi silik çıkıyor evet geç dollenmede olabilir 2 gün sonra kan testini tekrarlayin
Merhaba aynı durumu yaşıyoruz benim de adetim 15 gün gecikti test verdim 28 çıktı bende sevinemiyorum bile ama kasık ağrım çok sizin de öyle miMerhaba kızlar. Normalde adet tarihim 30 Aralık idi bu tarih itibariyle reglim 16 gün gecikti. Geçen hafta erken gebelik testim negatif çıkınca zaten umudum olmadığından kan testi de yaptırmamıştım. Bugün doktora gittim adet söktürücü almak için doktor kan testi yapalım dedi. Sonuç bu şekilde. Geç döllenme ihtimali var mıdır sağlıklı mıdır aynı şeyleri yaşayan oldu mu aranızda. Çok korkuyorum lütfen cevap verin
Hayır tabiki, geç benim kızım da geç döllenmeydi :)Geç döllenme olması sağlıksız olduğu anlamına gelir mi
Önemli olan 2günde bir yapılan kan tahlılınce %60 civarı en azından yukselıyor olması bence bunu takip edin ordan anlarsınızSevinemiyorum bile daha 5 gün önce erken test negatifti , bu kadar gecikip değerin bu kadar düşük çıkması normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?