Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değerim yüksek kesem gözükmedi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merveaydin1337

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
66
17
25
Kızlar merhaba dün beta hcg 10000 çıktı bugun doktor baktı kese gözükmesi iki hafta sonra el dedi. Muhtemelen küçüktür gözükmüyordur dedi. Ama biraz araştırdım çoğu insan 2000 3000 iken keseyi görmüş benim değerim yüksek ama kese gözükmedi. Yardımcı olun lütfen

Dış gebelik ihtimalini çağrıştırıyor bana. son adet ne zaman nasıl bukadar yuksek cıkar ki.

Kızlar merhaba dün beta hcg 10000 çıktı bugun doktor baktı kese gözükmesi iki hafta sonra el dedi. Muhtemelen küçüktür gözükmüyordur dedi. Ama biraz araştırdım çoğu insan 2000 3000 iken keseyi görmüş benim değerim yüksek ama kese gözükmedi. Yardımcı olun lütfen
Canım seni panikletmek istemem elbette ama başka bir doktora gitmeni oneririm.. beta 3000 olunca karından görünüyor kese genelde. 10000 baya yüksek bir değer. Vajinal bakmadı mi?

Dış gebelik ihtimalini çağrıştırıyor bana. son adet ne zaman nasıl bukadar yuksek cıkar ki.
Dış gebelikte değer 10000 çıkmaz 2000 den sonra kese gorunmezse dış gebelik şüphelenir hemde dış gebelikte artış yavaş yavaş yavaş olur düzenli artış gortermez canım

İki hafta sonramı doktorun kafayı yemiş bence 10000 değer kese yok 2 hafta sonra gel ne demek doktorunu degiştir canım başka doktora git

Dış gebelikte değer 10000 çıkmaz 2000 den sonra kese gorunmezse dış gebelik şüphelenir hemde dış gebelikte artış yavaş yavaş yavaş olur düzenli artış gortermez canım
Niye ama ilk gebelik te değer hızlı ve yuksek cıkıyor diye dış gebelik ten şüphekendiler benden. Tamam belki on bin olmaz ama 4, 5 bin den sonra kese gozukmesi lazım değil mi

Sadece üsten baktı gayet rahat konuştu normalmiş gibi ama bana tuaf geldi 😐

göremeyince alttan bakmadı mı?
Ben ilk 8 haftalık gittim doktora karından gözükmedi hiçbir şey. Alttan baktı. Gözüktü. Kalp atışı da geldi. Rahmimin duruşundan dolayı gözükmediğini söyledi. 10da bir daha gittim yne gözükmüyordu. Yine alttan gördük. Biraz fazla rahat geldi doktorun. Sen başka birine daha görün.

Niye ama ilk gebelik te değer hızlı ve yuksek cıkıyor diye dış gebelik ten şüphekendiler benden. Tamam belki on bin olmaz ama 4, 5 bin den sonra kese gozukmesi lazım değil mi
Doktora bu değere göre bir sıkıntı var mı dedim sen istemiyorsan sıkıntı vardır dedi dalga geçti hayır dedim istiyorum. 2 hafta geçsin görünce anlarız dedi

göremeyince alttan bakmadı mı?
Ben ilk 8 haftalık gittim doktora karından gözükmedi hiçbir şey. Alttan baktı. Gözüktü. Kalp atışı da geldi. Rahmimin duruşundan dolayı gözükmediğini söyledi. 10da bir daha gittim yne gözükmüyordu. Yine alttan gördük. Biraz fazla rahat geldi doktorun. Sen başka birine daha görün.
Kan tahlili vermeden önce baktı sonra kan sonucu çıkınca tekrar bakmadı bile

Canım bende aynı şeyi söylüyorum işte 2000 binden sonra kese görünür bende dış gebelik yaşadım ama değerim 5500 üstüne çıkmadı hemde 7 haftalikti dış gebelikte benim değerlerim düzenli artış göstermedi yavaş yavaş yükseldi 5500 de kaldı

X