beta hcg degerim normal mi

şimdiye kadar nasıl durdunuz yaa ben olsam soluğu dr alırdım hayırlısı olsun
tebrik ederim arkadaşım

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin cnm.normaldir herhalde değerin sıkıntı yapma. Pozitif ol insallah bebeğin hisseder:) ben adeti 3 gun geçtiğinde 1900 du. Adete 5 gun kala da 47. Hızla yükselir degerjn insallah

Adetim 8 gun gecikti kan testinde degerim 238,55 cikti saglik ocaginda yaptirdim testi daha kadin doguma gitmedim insallah haftaya gitmeyi dusunuyorum
eğer yanlış hesaplamamışsam aşağı yukarı aynı zamanlar hamile kalmışız. satınız kaç acaba çünkü ben bugün doktora gittim bu gün adetimi geçeli 11. 12. gün ve betahcg değerim 4886 10 mm kese görüldü
merak ettim sonucunuzu

15 temmuz. Ben gecen pazaertesi gittim doktore kese gorulmefi 4 eylulde tekrar gidicem

Ya ben bida kan testi yaptirmadigim icin su anki degerimden bilgim yok

Merhabalar benim sizden bir ricam olucak
regilime 1 hafta kala hcg yaptirdim yanliz dr gosteremedim daha referan araligi 0.5-5.0 yaziyor
ben 11 aylik evliyim bu ayla birlikte cocuk icin 2.ayimiz
yardimci olursaniz sevinirim

Merhabalar benim sizden bir ricam olucak
regilime 1 hafta kala hcg yaptirdim yanliz dr gosteremedim daha referan araligi 0.5-5.0 yaziyor
ben 11 aylik evliyim bu ayla birlikte cocuk icin 2.ayimiz
yardimci olursaniz sevinirim

sonucunuz ne çıktı, kan testi kesin sonuç ama eczanelerden alınan idrar testleriyle kendinizi yönlendirmeyin.

Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım BETA HCG değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)

10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Kasıklarım ağrıyor, çok akıntım var. Göğüs uçlarım çok hassas, acıyor...

Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer

merhaba,

son kan değeriniz ne çıktı acaba ?
doktora gidip ultrasyonda baktırmanızı tavsiye ederim.

Tşk ederim son degerim 347.6 çıktı. Haftaya ultrasona gideceğim Allain izniyle.

OTE="KardelenYlmz, post: 38907613, member: 620267"]merhaba,

son kan değeriniz ne çıktı acaba ?
doktora gidip ultrasyonda baktırmanızı tavsiye ederim.[/QUOTE]
Tsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…