Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Gebelik testinde silik çıkması sebebiyle dün akşam kan testi verdim beta hcg 6,63 çıktı bu akşam tekrar gittim 7,98 çıktı sizce artış normal midir adetime 5 gün var yardımcı olursanız sevinirim
merhaba ben 25 Kasım pazartesi günü mide bulantısı sık idrar ve fenalaşma şikayetiyle hastaneye gittim beta hcg baktıklarında 1.20 çıktı ama benim normalde 0 küsüratların üstüne çıkmazdı bugün dayanamadım bir gariplik var çünkü hissediyorum negatif çıkar diye hiç beklentisiz soru işaretlerim gitmesi için test yaptım pozitif çıktı sizce hamile miyim ne yapmam lazım dumur oldum kaldım böyle
Merhabalar. Gebelik testinde silik çıkması sebebiyle dün akşam kan testi verdim beta hcg 6,63 çıktı bu akşam tekrar gittim 7,98 çıktı sizce artış normal midir adetime 5 gün var yardımcı olursanız sevinirim