Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi hamilemiyim ben inanmak okadar tuhaf kişimdiye kadar nasıl durdunuz yaa ben olsam soluğu dr alırdım hayırlısı olsun
tebrik ederim arkadaşım
eğer yanlış hesaplamamışsam aşağı yukarı aynı zamanlar hamile kalmışız. satınız kaç acaba çünkü ben bugün doktora gittim bu gün adetimi geçeli 11. 12. gün ve betahcg değerim 4886 10 mm kese görüldüAdetim 8 gun gecikti kan testinde degerim 238,55 cikti saglik ocaginda yaptirdim testi daha kadin doguma gitmedim insallah haftaya gitmeyi dusunuyorum
15 temmuz. Ben gecen pazaertesi gittim doktore kese gorulmefi 4 eylulde tekrar gidicemeğer yanlış hesaplamamışsam aşağı yukarı aynı zamanlar hamile kalmışız. satınız kaç acaba çünkü ben bugün doktora gittim bu gün adetimi geçeli 11. 12. gün ve betahcg değerim 4886 10 mm kese görüldü
merak ettim sonucunuzu
Bu arada hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin insallaheğer yanlış hesaplamamışsam aşağı yukarı aynı zamanlar hamile kalmışız. satınız kaç acaba çünkü ben bugün doktora gittim bu gün adetimi geçeli 11. 12. gün ve betahcg değerim 4886 10 mm kese görüldü
merak ettim sonucunuzu
Ya ben bida kan testi yaptirmadigim icin su anki degerimden bilgim yokeğer yanlış hesaplamamışsam aşağı yukarı aynı zamanlar hamile kalmışız. satınız kaç acaba çünkü ben bugün doktora gittim bu gün adetimi geçeli 11. 12. gün ve betahcg değerim 4886 10 mm kese görüldü
merak ettim sonucunuzu
Masaallah benxe de solugu dojtorunda almalisinAdetim 8 gun gecikti kan testinde degerim 238,55 cikti saglik ocaginda yaptirdim testi daha kadin doguma gitmedim insallah haftaya gitmeyi dusunuyorum
Gec dollenme dedi doktorMasaallah benxe de solugu dojtorunda almalisin
Merhabalar benim sizden bir ricam olucak
regilime 1 hafta kala hcg yaptirdim yanliz dr gosteremedim daha referan araligi 0.5-5.0 yaziyor
ben 11 aylik evliyim bu ayla birlikte cocuk icin 2.ayimiz
yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım BETA HCG değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;
02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)
10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Kasıklarım ağrıyor, çok akıntım var. Göğüs uçlarım çok hassas, acıyor...
Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer