- 14 Kasım 2024
- 44
- 9
- 1
- Konu Sahibi Gozde hanim
-
belli belirsizdi adet gunum geldiginde cekmistimBence normal. Peki adetten 1 gün önce veya adet günü erken gebelik testinde silik görmüş müydünüz? Ben adetten 1 gün önce erken gebelik testinde hiç çizgi görmedim kasette de öyle ama şuan 2.günüm oluyor adetim gecikti
Merhaba,hayırlısı olsun öncelikle. Gebelik var gibi duruyorArkadaslar merhaba
adet gunum geceli 4 gun oldu kan tahlili yaptirdim beta HCG 29 cikti sizce normal mi bana dusuk geldi?
Sonuç ne oldu Gözde Hanım? Ben de şuanda buna benzer bir durum yaşıyorum. Dün yani gecikmenin üçüncü günü beta hcg değerim 39.11 çıktı. Bugün birkaç damla kanamam oldu ve kesildi. Kimyasal gebelikten şüphelendim. Yarın ikinci testi yaptıracağım ama belirsizlikle beklemek çok zor.
Merhaba benimde adete 2 gün var değer 5,99 çıktı 2 gün sonra tekrar vereceğim artış oldu mu sizinSonuç ne oldu Gözde Hanım? Ben de şuanda buna benzer bir durum yaşıyorum. Dün yani gecikmenin üçüncü günü beta hcg değerim 39.11 çıktı. Bugün birkaç damla kanamam oldu ve kesildi. Kimyasal gebelikten şüphelendim. Yarın ikinci testi yaptıracağım ama belirsizlikle beklemek çok zor.
39 dan 31 e düştü iki gün sonra. Dün de 21 e düştü. Doktor kimyasal gebelik dedi. Hafiften kanamam başladı, değerin sıfırlanmasını bekliyorum.Merhaba benimde adete 2 gün var değer 5,99 çıktı 2 gün sonra tekrar vereceğim artış oldu mu sizin
Sizce gebelik var mı
Pozitif canım hamilesin hayırlı olsun çok sevindim rabbim bizlerede nasip etsin , rica etsem benim son konuma bakar mısın hamiellik ile ilgili,yorumun benim için kıymetli,şimdiden teşekkürler
Çok geçmiş olsun39 dan 31 e düştü iki gün sonra. Dün de 21 e düştü. Doktor kimyasal gebelik dedi. Hafiften kanamam başladı, değerin sıfırlanmasını bekliyorum.
Benimde 162. Cıktı 2 gün sonra yani bugün 239 cıktı kotu mu artışı tüp bebekle kaldım çok korkuyorumNormal canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?