BETA HCG DEĞERİM NORMAL Mİ

hanfendininbiri0

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
1
0
23
Kızlar selam. Son regl tarihim 25 eylüldü beklediğim regl de 21 ekimdeydi. Gecikince test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama ikinci çizgi silikti:) emin olmak için acile gittim ve beta hcg değeri 207.1 çıktı. Doktor 2.5/3 haftalık hamilesin dedi ama bunun yanında kimyasal gebelik dış gebelik vs de bahs etti. Ben araştırdığımda bu değer 4 haftalık gebeliğe eş değer çıkıyor ama doktor 2.5/3 haftalık dedi. Normal mi anlamıyorum bi problem mi var bu benim ilk hamileliğim ve 23 yaşındayım. Sizlere sormak istedim

Sağlıklı gebelik olup olmadığını kimse bilemez ki.
Moral bozmaya bayılıyor bazı doktorlar.
Felaket tellalı gibi başlıyorlar.
2 günde bi kav ver düzenli artıyor ise süper.

Önemli olan son adet tarihiniz. Bugün 4+2 oluyor. Beta da uyumlu çıkmış zaten. Daha ilk muayeneden duymanız gereken şeyler değil bunlar, boşuna stres yaptırmış doktor. Size tavsiyem 2 hafta sonra, hatta garanti olsun 3 hafta sonra tekrar kontrole gidin hem keseyi hem kalp atışını duyarsınız. Dış gebelik, boş gebelik bunlar 8 hafta bittikten sonra hala kalp atışı duyulmazsa değerlendirilecek durumlar. Şu an her şey yolunda. Böyle de gider inşaallah.

Az önce sorunuzu görüp baktım ne kadar diye :)) 6 hastalığa yakın oluyor sizde de, gebelik var tabii ama dış gebelik ihtimalini elemek için bi gidip keseye baktırın
Korkuyorum açıkçası baktırmaya çünkü evlilik dışı bir birliktelik oldu. Dış gebelik olup olmama ihtimalini başka nasıl anlayabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…