Merhabalar dün adetimin ilk günüydü kanda betam 820 çıktı acaba normal mi? Tahminimce 4 haftalık. Haftaya doktora gidersem net kese ve embriyo görünür mü ya da 2 hafta sonra mı gitsek kesin olsun diye
Merhabalar dün adetimin ilk günüydü kanda betam 820 çıktı acaba normal mi? Tahminimce 4 haftalık. Haftaya doktora gidersem net kese ve embriyo görünür mü ya da 2 hafta sonra mı gitsek kesin olsun diye
Evet:) 4+6 da minicik 4 5 mm kese olarak gorunmustu benim vajinal :)) 1500 üzeri bhcg de gorunuyor aslında. bence önce haftaya kese ıcın git sonra senı 2 hafta sonra gel der bıdaha kalp için cagırır:)) bhcg artısı onemlı tekrarlayabılırsen yarın daha guzel olur. Belkı de 2 3 hun erken yumurtlama olmusttur sayılar tam hafta da belli etmiyor:))
Beta hcg 28,27 civarında olunca geç döllenme mi oluyor normalde adetim 2 gün gecikti buna göre hesapladığımda yaklaşık 4 hafta oluyor ama beta hcg değerinin düşük olmasının sebebi ne oluyor kafam çok karıştı
Beta hcg 28,27 civarında olunca geç döllenme mi oluyor normalde adetim 2 gün gecikti buna göre hesapladığımda yaklaşık 4 hafta oluyor ama beta hcg değerinin düşük olmasının sebebi ne oluyor kafam çok karıştı
Değerin yüksekliği düşüklüğü önemli değil. Önemli olan değerinizin her 2 günde bir 2 katına çıkıyor olması, bunu takip edebilirsiniz. Eğer bahsettiğim gibi 2 katından daha az bir artış oluyorsa boş gebelik, dış gebelik ya da ilerde düşük tehlikesi olabilir manalarına gelebilir.