Beta hcg değerim normal mi ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.037
6.767
398
Son adet tarihim 26 ağustos 3 gün geciktim silik çizgi çıktı hep ben de bugün kan testi yaptırdım doktor pozitif çıktı hamilesin ama ilerleyişine bakıcaz iki gün sonra yine kan vereceksin daha 2 buçuk haftalık dedi benim hesabından çok geri bu değer çok mu düşük sizin kaçtı ? 194 çok az

Eklentiler

• 20190930_162643.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 236
3 gun gecikmeye normal bir deger hamilesin ama cok erken oldugu icin dr kesin konusmak istememistir.kimyasal gebelik dis gebelik vs de cikabiliyor.Hayirli olsun

önemli olan betanın düzgün yükselmesi. geç döllenme vs olabiliyor onuda doktorun söyler zaten. iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor (%60 yükselmeside yeterli diyor doktorlar)

194 hiç düşük bir değer değil canım önemli olan artış gün aşırı kan verip takip ertmeyi ihmal etme

194 hiç düşük bir değer değil canım önemli olan artış gün aşırı kan verip takip ertmeyi ihmal etme
Teşekkür ederim inşallah ya ben aslında doktorun 2 buçuk haftalık demesine şaşırdım ve anlamadım adetin ilk gününden sayılmıyor mu gebelik ben yumurtlama dönemini geçeli bile18 gün oldu zaten nasıl öyle olabilir ki her doktor başka hesap mı yapıyor

Geç döllenme olmuş olabilir benim de test silik çıkmıştı adetten 5 gün sonra kan değeri 206 mı ne çıkmıştı bı hafta sonra gittim tekrar 4500 oldu korkma değerin güzel sadece adete yakın gebe kalmışsın canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…