Beta HCG değerim nasil

Evet çok erken ben bugün tam 6 haftalık oldum 1 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor tam 7 haftalık olacak inşallah
Ya bilmiyorum normal adet döngüme göre 7haftalkk oluyorum bugün ama doktora göre 5.haftaydim acaba ben mi yanlış anladım bana söylemedi kaç haftalik olduğunu 4 falan demişti galiba ben yanlış anladım yoksa haftaya gel xemezdi

Ya doktor bana bebek le alakalı birşey de demedi gordumu gormedimi bilmiyorum direk haftaya kalp atışına gel dedi
Tamam keseyi görmüştür o yüzden haftaya gel demiştir bana 2 hafta dedi Çarşamba günü 2 hafta oluyo inşallah duyarım o küçücük kalbini

Kızlar selam. SAT 25 Şubat. 10 Mart’ta ise günde birkaç damla olacak miktarda kahverengi lekelenme başladı. 5 gündür devam ediyor. Sızı şeklinde günlerdir geçmeyen kasık ve bel ağrım da var. Özellikle ayakta durunca şiddetleniyor. Gebelik planım yok. Dkh ile korunuyorum. Yumurtlama döneminde böyle uzun lekelenme ve ağrı yaşayan var mı?

Bir de doğum kontrol hapı ile korunduktan sonra hamile kalan arkadaşlar var ise hapı ne kadar kullandınız ve bıraktıktan kaç ay sonra gebelik oldu?

Ya doktor bana bebek le alakalı birşey de demedi gordumu gormedimi bilmiyorum direk haftaya kalp atışına gel bende HCG 14te öğrendim sonra 25 63. 214 oldu. Dün 214 çıktı pazartesi kontrolüm var çok korkuyorum dünde lekelenme oldu biraz inşallah yükselir hemen

Merhaba. Mesajınız bana umut oldu benim adetim yarın bugün 9.4 ile öğrendim duphaston başladım kahverengi lekem var siz nelere dikkat ettiniz çok güzel yğkselmiş
Ben sadece folik asit ve progesteron kullandım inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur

Ben adetime 4 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı ikincisi silik sekildediydi adetime bir gün kala ise beta HCG 38.1ciktu biraz düşük buldum bide anlamadığım konu beta HCG bu kadar duskken kaset testste nasıl hemen cikio ona anlam veremedim size değerim artar mi
benimde adetim 17 şubat başlayıp 21 şubatta bitti ama ben 11 martta beta 18.65 le öğrendim belirtilerim de var tekrar kan verdim sonucum pazartesi çıkacak adetlerimde düzensiz 3 aydır normal mi değer adetten sonraki haftamı tutmuş ona rağmen mi bu değer anlamaadım

Benim son adet tarihim 17 Şubat âdetin 5 günü klomen kullandım 2 Mart çatlama iğnesi oldum iğnenin 8 günü beta .1.53 çıktı 9 gün 0.2 çıktı bugün de iğnenin 14. Gün benim adetim bir gün gecikti igenin kaçıncı günü âdet olunur bilginiz varmı

Yani ne düşük diyebilirim ne de yüksek. Yanlış yönlendirmek de istemiyorum. Gecikmeniz oldu mu? Kaçıncı gündesiniz? Eğer olmadiýsa 2-3 gün gecikmeyi bekleyin. Asıl gecikmeden sonra daha doğru ve sağlıklı sonuc alınıyor. Sizin henüz çok yeni gibi görünüyor. Doktorunuz da zaten yorumlayacaktir.
Benimde 11 martta 18.65 14 martta 57.9 nasıl

Merhaba hanımlar bugün 7 haftalık olduk ve kalp atışı için gittim çok şükür duyduk ve ayrıca artık ultrasyonda gorunuyo benim ufaklık ❤️

Eklentiler

• 1000145783.webp
    1000145783.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba hanımlar bugün 7 haftalık olduk ve kalp atışı için gittim çok şükür duyduk ve ayrıca artık ultrasyonda gorunuyo benim ufaklık ❤️
Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin bende dün gittim kalp atışları vardı ama dinlettirmedi bende 8+4 um

Back
X