- 20 Haziran 2020
- 117
- 46
- 48
- 27
Evet geç döllenmeydi benimAdetiniz Bir hafta geçmişken mi 28 ile öğrendinz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet geç döllenmeydi benimAdetiniz Bir hafta geçmişken mi 28 ile öğrendinz
Evet çok erken ben bugün tam 6 haftalık oldum 1 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor tam 7 haftalık olacak inşallahBa
na haftaya gel kalp atışı için ama 5haftalik çok etken degul mi kalp atışı icin
Ya bilmiyorum normal adet döngüme göre 7haftalkk oluyorum bugün ama doktora göre 5.haftaydim acaba ben mi yanlış anladım bana söylemedi kaç haftalik olduğunu 4 falan demişti galiba ben yanlış anladım yoksa haftaya gel xemezdiEvet çok erken ben bugün tam 6 haftalık oldum 1 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor tam 7 haftalık olacak inşallah
Siz bebeği gördünüz muEvet çok erken ben bugün tam 6 haftalık oldum 1 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor tam 7 haftalık olacak inşallah
Haftaya gorecem inşallah geçen hafta keseyi gördüm sadeceSiz bebeği gördünüz mu
Ya doktor bana bebek le alakalı birşey de demedi gordumu gormedimi bilmiyorum direk haftaya kalp atışına gel dediHaftaya gorecem inşallah geçen hafta keseyi gördüm sadece
Tamam keseyi görmüştür o yüzden haftaya gel demiştir bana 2 hafta dedi Çarşamba günü 2 hafta oluyo inşallah duyarım o küçücük kalbiniYa doktor bana bebek le alakalı birşey de demedi gordumu gormedimi bilmiyorum direk haftaya kalp atışına gel dedi
Ya doktor bana bebek le alakalı birşey de demedi gordumu gormedimi bilmiyorum direk haftaya kalp atışına gel bende HCG 14te öğrendim sonra 25 63. 214 oldu. Dün 214 çıktı pazartesi kontrolüm var çok korkuyorum dünde lekelenme oldu biraz inşallah yükselir hemen
Merhaba. Mesajınız bana umut oldu benim adetim yarın bugün 9.4 ile öğrendim duphaston başladım kahverengi lekem var siz nelere dikkat ettiniz çok güzel yğkselmişBen 7 ile öğrendim sonra 30 sonra 52 sonra 62 sonra 137 bugün 1823
Ben sadece folik asit ve progesteron kullandım inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olurMerhaba. Mesajınız bana umut oldu benim adetim yarın bugün 9.4 ile öğrendim duphaston başladım kahverengi lekem var siz nelere dikkat ettiniz çok güzel yğkselmiş
İnşallah canımBen sadece folik asit ve progesteron kullandım inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur
benimde adetim 17 şubat başlayıp 21 şubatta bitti ama ben 11 martta beta 18.65 le öğrendim belirtilerim de var tekrar kan verdim sonucum pazartesi çıkacak adetlerimde düzensiz 3 aydır normal mi değer adetten sonraki haftamı tutmuş ona rağmen mi bu değer anlamaadımBen adetime 4 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı ikincisi silik sekildediydi adetime bir gün kala ise beta HCG 38.1ciktu biraz düşük buldum bide anlamadığım konu beta HCG bu kadar duskken kaset testste nasıl hemen cikio ona anlam veremedim size değerim artar mi
Benimde 11 martta 18.65 14 martta 57.9 nasılYani ne düşük diyebilirim ne de yüksek. Yanlış yönlendirmek de istemiyorum. Gecikmeniz oldu mu? Kaçıncı gündesiniz? Eğer olmadiýsa 2-3 gün gecikmeyi bekleyin. Asıl gecikmeden sonra daha doğru ve sağlıklı sonuc alınıyor. Sizin henüz çok yeni gibi görünüyor. Doktorunuz da zaten yorumlayacaktir.
Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin bende dün gittim kalp atışları vardı ama dinlettirmedi bende 8+4 umMerhaba hanımlar bugün 7 haftalık olduk ve kalp atışı için gittim çok şükür duyduk ve ayrıca artık ultrasyonda gorunuyo benim ufaklık![]()