beta hcg değerim iyi mi kızlar,yardım lütfennn

Canım çok şükür keseyi gördük,üç hafta sonra çağırdı,15 mayısta gideğeğim tekrar.''Fakat sabırsılanırsan 2 hafta sonra da geleblirisin'' dedi.Bebeği sonra görebiliriz dedi.

5 hafta 2 günlük aslında fakat ultrasonda 5 hafta 6 günlük dedi doktorum. Bebiş ne zan görünür canım kesede,senin nasıldı?

Kuzum ultrasonda ilk kese olcumu yanlis cikiyo sen bildiginden sasma bnmkide 5 haftalikken belli oldu hatta ilk acilde goremediler alttan bakmak istediler ben baktirmadim ertesi gun farkli bi doktora göründum o gordu ama sana tavsiyem folik asit kullan folic plus kullandim ben ve bol bol portakal ye bu arada seninki asilama ile mi normal yollami

Çok sağol canım,doktor folio diye bir folikasit verdi 120 tane 3 aylık.Bir de progesteron verdi ama vajinadan kullan dedi.İçile debiliyormuş fakat bana o şekilde önerdi.Bir de coraspin verdi.Ben bundan nce iki kimyasal gebelik yaşamıştım,düşük gibi bişeler oldu yani,anlayamadım.Bu yüzden bir de hergün kendi kendime yapmam gereken iğne verdi.İlkini hastanede hemşire gösterd 2 gün önce,çok acıttı fakat ben henüz yapamıyorum o iğneyi,korkuyorum.Ne dersin canım ? Bu arada benim normal yolla oldu gebelik.Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasibetsin.

Himmm
Çok sağol canım,doktor folio diye bir folikasit verdi 120 tane 3 aylık.Bir de progesteron verdi ama vajinadan kullan dedi.İçile debiliyormuş fakat bana o şekilde önerdi.Bir de coraspin verdi.Ben bundan nce iki kimyasal gebelik yaşamıştım,düşük gibi bişeler oldu yani,anlayamadım.Bu yüzden bir de hergün kendi kendime yapmam gereken iğne verdi.İlkini hastanede hemşire gösterd 2 gün önce,çok acıttı fakat ben henüz yapamıyorum o iğneyi,korkuyorum.Ne dersin canım ? Bu arada benim normal yolla oldu gebelik.Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasibetsin.
O zaman hepsini duzenli kullanmaya calis canim.rabbbim saglillariyla kucağımiza almayi nasip etsin

Canım inşallah değerin yükselir,herşey güzel olur.Düzenli mi adet oluyorsun,belki geç yumurtlama olmuştur.Beklemek çok zor bir süreç,seni şu an en iyi anlayanlardan biri de benim emin ol.Rabbim sabır versin,güzel sonuçlarla dönersin nşallah canım.

Canım inşallah değerin yükselir,herşey güzel olur.Düzenli mi adet oluyorsun,belki geç yumurtlama olmuştur.Beklemek çok zor bir süreç,seni şu an en iyi anlayanlardan biri de benim emin ol.Rabbim sabır versin,güzel sonuçlarla dönersin nşallah canım.

Adetlerim duzenli ve onu gectim catlatma ignesi oldum ayin 8 de. Yumurtlamanin oldugu gunu de biliyorum. Neden boyle cikiyor acaba.bu zamana kadar hep iki kat yukseldi bir tek o rahatlatiyor beni

Hanimlar merhaba ben adet gecikmesinden 3 gun sonra test yaptirdim 160 cikti bi uc gun sonra da 787 deger normal mi acaba doktora yarin gudicem insallah bi sikinti yoktur.sizce nasil artis

Bence de kızlar,güzel haberlerinizi bekliyoruz.Eğer ki kimyasal gebelikse çok büyük ihtimalle arkası sağlıklı bebişle geliyor inşallah Rabbimin izniyle.Düşüğün bir bacağı içerde kalırmış.Biliyorum zor süreç,Rabbim hepimize sabır ve güzellikler versin inşallah.AMİN.

senin adına çok sevindim sensizz01,benim 4 yaşında oğlum var,ikinciyi de çok istiyorum.Yeni katıldım aranıza,inşallah uğur getirir kadınlar kulübü,aslında yıılardan beri takibediyorum.Üye olmak şimdi nasiboldu.Bebişlerimizi sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza.Bu arada belirtilerim de başlamadı henüz.Senin hemen başlamışmıydı,kaçıncı haftada başladı canım.

Merhaba hatunlar :) Bi sorum olacak size.. Adetim 8-9 gün gecikti, idrar testi yaptım negatif çıktı, sonra hastaneye gidip kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Kan testinde yanılma payı var mıdır? Kan testi negatif çıkıp sonra da hamile olduğunu öğrenen oldu mu aranızda?

Pek yanılma payı olduğunu sanmam canım.Hem idrarda hem kanda negatif çıkmış.Adetin 8-9 gün geçtiyse kesin çıkardı bence.Fakat Rabbimin mucizesinin ne zaman geleceği belli olmuyor.Gene tekrarla testlerini.İstiyorsan bebiş Allah'ım sana da tez vakitte nasibetsin canım inşallah .

X