- 12 Mart 2015
- 27
- 12
- 36
- Konu Sahibi hasretim81
Peki neler dedi doktor merak ediyoru.Ben şu an hastanedeyim,heyecanla bekliyorum kızlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki neler dedi doktor merak ediyoru.Ben şu an hastanedeyim,heyecanla bekliyorum kızlar...
Ohh ohhh masallah peki kac haftalik göründü bebisinCanım çok şükür keseyi gördük,üç hafta sonra çağırdı,15 mayısta gideğeğim tekrar.''Fakat sabırsılanırsan 2 hafta sonra da geleblirisin'' dedi.Bebeği sonra görebiliriz dedi.
O zaman hepsini duzenli kullanmaya calis canim.rabbbim saglillariyla kucağımiza almayi nasip etsinÇok sağol canım,doktor folio diye bir folikasit verdi 120 tane 3 aylık.Bir de progesteron verdi ama vajinadan kullan dedi.İçile debiliyormuş fakat bana o şekilde önerdi.Bir de coraspin verdi.Ben bundan nce iki kimyasal gebelik yaşamıştım,düşük gibi bişeler oldu yani,anlayamadım.Bu yüzden bir de hergün kendi kendime yapmam gereken iğne verdi.İlkini hastanede hemşire gösterd 2 gün önce,çok acıttı fakat ben henüz yapamıyorum o iğneyi,korkuyorum.Ne dersin canım ? Bu arada benim normal yolla oldu gebelik.Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasibetsin.
Canım inşallah değerin yükselir,herşey güzel olur.Düzenli mi adet oluyorsun,belki geç yumurtlama olmuştur.Beklemek çok zor bir süreç,seni şu an en iyi anlayanlardan biri de benim emin ol.Rabbim sabır versin,güzel sonuçlarla dönersin nşallah canım.
senin adına çok sevindim sensizz01,benim 4 yaşında oğlum var,ikinciyi de çok istiyorum.Yeni katıldım aranıza,inşallah uğur getirir kadınlar kulübü,aslında yıılardan beri takibediyorum.Üye olmak şimdi nasiboldu.Bebişlerimizi sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza.Bu arada belirtilerim de başlamadı henüz.Senin hemen başlamışmıydı,kaçıncı haftada başladı canım.