beta hcg değerim iyi mi kızlar,yardım lütfennn

Pardon 4 hafta 6 günlük,yarın 5. Haftaya girecek.Benim sat 18 mart. Bir de siz leke geldiği günden mi yoksa tam başladığı günü sayıyorsunuz en son adet tarihini.cevap lütfen kızlar.

Kızlar,çok heyecanlı ve telaşlıyım.Rahmimin üst kısmında sola yakın hafif bir acı,kramp gibi bişeler hissediyorum.Psikolojik mi acaba.Doktora tekrar gitmek için bir kaç daha beklicem.Ne dersiniz.Sizlerdr var mı böyle şeyler.Lütfeeen acil cevap.

Yarın doktora gideceğim,çok heyecanlı ve endişeliyim.Davut Hediye arkadaşım sen naptın,gittin mi.Ben çok kaygılıyım kızlar.İçimdeb bişey yapmak gelmiyor.Bu bekleyiş çok zor.Lütfen bişeler yazın.Sizin keseleriniz kaçıncı haftada göründü.Acilll cevap lütfeennnnnnnn.

:petsin inşallah.Bu mübarek Regaib Kandili gecesi bol dua edelim arkadaşlar.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN BU ARADA...:21::21::21::21::21::21::21:

Pardon yazının başı gitti.Canım elfzcn bende şu an hiç bir belirti başlamadı henüz mide bulantısı,tiksinme gibi.Sende nasıl başladı mı.Kaçıncı haftada başlamıştı.

Bu arada içimi biraz da olsa ferahlattın elfzcn arkadaşım.Dularını bekliyoum benim ve bizim gibiler için.Çok sağol canım.

Yarın doktora gideceğim,çok heyecanlı ve endişeliyim.Davut Hediye arkadaşım sen naptın,gittin mi.Ben çok kaygılıyım kızlar.İçimdeb bişey yapmak gelmiyor.Bu bekleyiş çok zor.Lütfen bişeler yazın.Sizin keseleriniz kaçıncı haftada göründü.Acilll cevap lütfeennnnnnnn.

Canım ben daha gitmedim haftaya cuma gidicem ins ozman gözükür hala diken uzerindeyim inş kötü birsey yoktur haftaya 6 haftalık 5 gün olcak bakalım inş

İnşallah canım,bu mübarek Regaib Gecesi dua edelim bol bol.Sende şu an belirtiler var mı.Bende hibirşey yok henüz.Ama acyip derecede stresli ve gerginim.Yüreğim ağzımda.Doktora gtmeye de korkuyorum gitmemeye de.
İnşallah doktor odasından mutlu çıkarız canım yaa.

4 hafta 5 günlük gebeyim sat a göre.Bugün beta hcg testim kanda 1919,40 çıktı.Fakat kese görünmedi.Sizlerin nasıl kızlar,lüften yardımmm.

benimde sat 21 mart.hesaplayıcıya göre 4 hafta 5 günlük hamileyim sanırım. 22 nisan da kan tahlilimde 10,89 çıktı.oyüzden şüpheli.inş bebişim tutunur.

Potitom sen de inşallah güzel sonuçlar alırsın.Benim şu an kasığımda batma hissi var.Arkadaşlar sizde batma nasıl oluyordu.Benim makatıma da vuruyor hafif,kalçama da.Bu ne demek?Deneyimi olan lütfen paylaşırsa çok sevinirim.

Pardon yazının başı gitti.Canım elfzcn bende şu an hiç bir belirti başlamadı henüz mide bulantısı,tiksinme gibi.Sende nasıl başladı mı.Kaçıncı haftada başlamıştı.
Ben su an 11.haftadayim cok seyrek olarak muzdan ve cok aşırı bi sekilde et urunlerinden tiksindim halsizlik ve uyku disinda hic bi belirti yok mesela bende hala

Potitom sen de inşallah güzel sonuçlar alırsın.Benim şu an kasığımda batma hissi var.Arkadaşlar sizde batma nasıl oluyordu.Benim makatıma da vuruyor hafif,kalçama da.Bu ne demek?Deneyimi olan lütfen paylaşırsa çok sevinirim.

amin.inş cümlemizin olur inş. yalnız bende acayip elektriklenme var.resmen cız diye ses çıkıyor.bide kasığım ve vajınamda böle hafif bi ağrı oldu dün sanki adet olcakmışım gibi

X