- 15 Nisan 2015
- 50
- 16
- 30
- Konu Sahibi hasretim81
Benim ki 5h.1gun canım haftaya tekrar gel dedi ultrasondan bakarız gene göstermese alttan muayene edecek inş gözükür yaSeni kaç haftalık son adet tarihine göre,doktor ne dedi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki 5h.1gun canım haftaya tekrar gel dedi ultrasondan bakarız gene göstermese alttan muayene edecek inş gözükür yaSeni kaç haftalık son adet tarihine göre,doktor ne dedi?
İnş gözükür canım benim senin ki de benimkinde gozukmeyen kimin varsa inş hepsininiki gozukur bebisle riBenim de 5 hafta 6 günlük bugün,dün karından ultrasonla görülmedi.Bakalım inşallah hayırlısı ile görünür.
Merhaba arkadasim bende 5 haftalikken ogrenmistim 1890 cikmisti ve gebelik kesesi gorulmemisti telas panik yok bebegin orada bi yerde4 hafta 5 günlük gebeyim sat a göre.Bugün beta hcg testim kanda 1919,40 çıktı.Fakat kese görünmedi.Sizlerin nasıl kızlar,lüften yardımmm.
Yarın doktora gideceğim,çok heyecanlı ve endişeliyim.Davut Hediye arkadaşım sen naptın,gittin mi.Ben çok kaygılıyım kızlar.İçimdeb bişey yapmak gelmiyor.Bu bekleyiş çok zor.Lütfen bişeler yazın.Sizin keseleriniz kaçıncı haftada göründü.Acilll cevap lütfeennnnnnnn.
4 hafta 5 günlük gebeyim sat a göre.Bugün beta hcg testim kanda 1919,40 çıktı.Fakat kese görünmedi.Sizlerin nasıl kızlar,lüften yardımmm.
Ben su an 11.haftadayim cok seyrek olarak muzdan ve cok aşırı bi sekilde et urunlerinden tiksindim halsizlik ve uyku disinda hic bi belirti yok mesela bende halaPardon yazının başı gitti.Canım elfzcn bende şu an hiç bir belirti başlamadı henüz mide bulantısı,tiksinme gibi.Sende nasıl başladı mı.Kaçıncı haftada başlamıştı.
Potitom sen de inşallah güzel sonuçlar alırsın.Benim şu an kasığımda batma hissi var.Arkadaşlar sizde batma nasıl oluyordu.Benim makatıma da vuruyor hafif,kalçama da.Bu ne demek?Deneyimi olan lütfen paylaşırsa çok sevinirim.