Beta Hcg değeriiii

moon__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
7
2
1
26
Kızlar normal de adet olmam gereken tarih bugün bir kaç kere idrar testi yaptım ama negatif kasık ağrım var dün pembe leke geldi normal de pembe leke geldikten yarım saat 1 saat sonra adet olurum ama tık yok dayanamadım tahlil verdim ama sonuç bu bence yok siz deneyimlilerden de fikir almak isterimmm
0EC480BE-8927-495C-B0BC-0FB43B78B60B.webp

5 cok arada bir deger bazen negatifi gostersede bazen pozitife giden bir yol gibide.. siz bence bu degeri verdiginiz gunun ustune 2 gun sayın tekrar kan verin artış varsa zaten gebesiniz demektir burada 5 de hamilesiniz degilsiniz demek cok dogru olmayabilir 5i gorup 2 gun sonra artanda var artmayanfa var dediginiz gibi arada bir rakam.. insallah gonlunuzce olur

5 cok arada bir deger bazen negatifi gostersede bazen pozitife giden bir yol gibide.. siz bence bu degeri verdiginiz gunun ustune 2 gun sayın tekrar kan verin artış varsa zaten gebesiniz demektir burada 5 de hamilesiniz degilsiniz demek cok dogru olmayabilir 5i gorup 2 gun sonra artanda var artmayanfa var dediginiz gibi arada bir rakam.. insallah gonlunuzce olur
Ben çok yeniyim bu konularda geç döllenme vs deniliyor ama işte 5 çok arafta yükselir de artar da ben yine 1 hafta daha belliyim en iyisi olmazsam tekrar tahlil olurum çünkü 2 gün arayla kan veriyim dersem damar kalmaz 😂

Kızlar normal de adet olmam gereken tarih bugün bir kaç kere idrar testi yaptım ama negatif kasık ağrım var dün pembe leke geldi normal de pembe leke geldikten yarım saat 1 saat sonra adet olurum ama tık yok dayanamadım tahlil verdim ama sonuç bu bence yok siz deneyimlilerden de fikir almak isterimmm Eki Görüntüle 3576710
Burada 5 ten küçüktür denmiş bazı laboratuvarlar da 0 lı 1 li 2 li yani küsuratlı değerleri direk böyle yazarlar. Ama şu an yerleşme kanaması yaşıyorsanız bile hcg hemen yükselmez en az 3-4 gün geçsin sonra kan verin bende de o tarz bir durum var beklemedeyim şu an. İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınız 🙏🏻

Burada 5 ten küçüktür denmiş bazı laboratuvarlar da 0 lı 1 li 2 li yani küsuratlı değerleri direk böyle yazarlar. Ama şu an yerleşme kanaması yaşıyorsanız bile hcg hemen yükselmez en az 3-4 gün geçsin sonra kan verin bende de o tarz bir durum var beklemedeyim şu an. İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınız

Back
X