- 15 Kasım 2024
- 10
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi mervenzzzz
Teşekkür ederim. Biraz pimpirikli bir yapım var stres yaptımHayır gayet iyi ilerliyor
Çok normal ve güzel ilerliyor canımMerhabalar ben biraz sabırsız olduğum için betama adetim geciktikten 2 gün sonra baktırdım son adet tarihim 05.10.2024 ilk beta tarihim 09.11.2024 22,86 , 2. Betan tarihim 11.11.2024 54,13 ,3.beta tarihim. 14.11.2024 ve 151,20 . Doktoruma attım tekrar kan istedi ama bu ilerleme normal mi sizce. Çok mu yavaş ilerliyor
Çok teşekkürler içim rahatlıyor biraz da olsaÇok normal ve güzel ilerliyor canım
Adetin geciktikten 2 gün sonra verdin ve kaç çıktı arkadaşım merak ettim anlayamadım tamMerhabalar ben biraz sabırsız olduğum için betama adetim geciktikten 2 gün sonra baktırdım son adet tarihim 05.10.2024 ilk beta tarihim 09.11.2024 22,86 , 2. Betan tarihim 11.11.2024 54,13 ,3.beta tarihim. 14.11.2024 ve 151,20 . Doktoruma attım tekrar kan istedi ama bu ilerleme normal mi sizce. Çok mu yavaş ilerliyor
Bu arada değerler gayet güzel ilerliyor aklımıza kötüyü getirmeyelim bende dün öğrendim 2 gün gecikme ile yarını zor bekliyorum kan vericem nasıl çıkacak sonuç çok heyecanlıyımMerhabalar ben biraz sabırsız olduğum için betama adetim geciktikten 2 gün sonra baktırdım son adet tarihim 05.10.2024 ilk beta tarihim 09.11.2024 22,86 , 2. Betan tarihim 11.11.2024 54,13 ,3.beta tarihim. 14.11.2024 ve 151,20 . Doktoruma attım tekrar kan istedi ama bu ilerleme normal mi sizce. Çok mu yavaş ilerliyor
İlk betam 22 çıktıAdetin geciktikten 2 gün sonra verdin ve kaç çıktı arkadaşım merak ettim anlayamadım tam
Ayy hayırlısı olur inşallah ben keşke erken gitmeseydim diyorum kafamda kuruyorum hep çünkü geç gitseydim kese oluşmuş olurdu belkiBu arada değerler gayet güzel ilerliyor aklımıza kötüyü getirmeyelim bende dün öğrendim 2 gün gecikme ile yarını zor bekliyorum kan vericem nasıl çıkacak sonuç çok heyecanlıyım
Bende pişman oldum valla adetim 2 gün gecikti testte pozitif çıkınca kan verdim o da pozitif. Şimdi gün sayacağız. Nasıl gidiyor peki ben akşamları çok sık olmamakla birlikte adet olacak gibi ağrı çekiyorum ama nadir anlık oluyor ve geçiyor. Senin nasılAyy hayırlısı olur inşallah ben keşke erken gitmeseydim diyorum kafamda kuruyorum hep çünkü geç gitseydim kese oluşmuş olurdu belki
Bu arada değerler gayet güzel ilerliyor aklımıza kötüyü getirmeyelim bende dün öğrendim 2 gün gecikme ile yarını zor bekliyorum kan vericem nasıl çıkacak sonuç çok heyecanl
Bende pişman oldum valla adetim 2 gün gecikti testte pozitif çıkınca
Bende pişman oldum valla adetim 2 gün gecikti testte pozitif çıkınca kan verdim o da pozitif. Şimdi gün sayacağız. Nasıl gidiyor peki ben akşamları çok sık olmamakla birlikte adet olacak gibi ağrı çekiyorum ama nadir anlık oluyor ve geçiyor. Senin nasıl
kan verdim o da pozitif. Şimdi gün sayacağız. Nasıl gidiyor peki ben akşamları çok sık olmamakla birlikte adet olacak gibi ağrı çekiyorum ama nadir anlık oluyor ve geçiyor. Senin nasıl
Aynen al benden de o kadarBenim de kasıklarımda adet sancısı gibi sancı göğüs hassasiyeti var . İlk zamanlar dikkatli yavaş olunması gerekiyormuş korkudan kaplumbağa gibiyim
Aynen al benden de o kadar
Kızlar sizde durumlar nedir bende adet günü beta baktırdım 75 çıktı 2 gün sonra tekrar ver dedi hemsire bugun aksam tekrar kan vericem cok stresliyim ya kimyasal fln olue diye korktum peki sizde akıntı vs varmıydıİnşallah ikimizde hayırlı haberler alırız allah her isteyene nasip etsin gelişme olursa yaz lütfen
tekrar yaptırdınız mı test ? ben de adetın gecıktıgı 2.gün akşam 17sinde yaptım 72 19u sabah 11de yaptırdım 100,82 çıktı doktor benden de ıkı gun sonra tekrar kan ıstedı stresten deli olcamMerhabalar ben biraz sabırsız olduğum için betama adetim geciktikten 2 gün sonra baktırdım son adet tarihim 05.10.2024 ilk beta tarihim 09.11.2024 22,86 , 2. Betan tarihim 11.11.2024 54,13 ,3.beta tarihim. 15.11.2024 ve 151,20 . Doktoruma attım tekrar kan istedi ama bu ilerleme normal mi sizce. Çok mu yavaş ilerliyor
Merhaba ben dün yaptırdım 596 çıktı pazartesi ultrasona çağırdı allahın izniyle bir şey olmaz korkmayın stres yapmayıntekrar yaptırdınız mı test ? ben de adetın gecıktıgı 2.gün akşam 17sinde yaptım 72 19u sabah 11de yaptırdım 100,82 çıktı doktor benden de ıkı gun sonra tekrar kan ıstedı stresten deli olcam
amin inşAllah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba ben dün yaptırdım 596 çıktı pazartesi ultrasona çağırdı allahın izniyle bir şey olmaz korkmayın stres yapmayın
547 den 1062 ye ondan da 2388 e yükseldi perşembe randevuya gideceğimKızlar sizde durumlar nedir bende adet günü beta baktırdım 75 çıktı 2 gün sonra tekrar ver dedi hemsire bugun aksam tekrar kan vericem cok stresliyim ya kimyasal fln olue diye korktum peki sizde akıntı vs varmıydı