• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

Bilmiyorumki şu salı günü bi gelseydi herşeyin yolunda olduğunu doktordan bi duysam rahatlıyacam kötü bişey olurda bebeğimi kaybederim diye çok korkuyorum

Aman Allah korusun.. benimde sat 23 şubattı ama döngüm 36 gün olduğu için bugün olmam gerekiyor inş bende olmam..

Kızımı dogumdan 3 ay sonra kaybettim kollarımda öldü geçen sene temmuz ayında bebeğim karnımda öldügü için kürtaj oldum halen atlatmış değilim rabbime bin şükür olsun ki 3.5 yasında bi kızım var o bağlıyor beni hayata rabbim nasip eder inşallah kızımın kardeşi sagsalim dogar

Arkadaşlar merhaba , benim son adet tarihim 23 şubat...Ben 23 martta beta hcg testi yaptırdım 424 çıktı..Daha sonra 30 martta 10.000 olmuş sağlık ocağında yaptırmıştım. Koşa koşa hastaneye gittim ama doktor kalmamıştı,hemşire vardı doktorun yanındaki korkma normal dedi ama çok endişeliyim..Aynı durumu yaşayan var mı yada benzer:KK43:
ÇOK İYİ DE SEN NEDEN ÜZÜLÜYORSUN CANIM SÖYLEDİĞİNE GÖRE 5-6 HAFTALIK DEĞERLER 10.000-100.000 ARASI OLUYOR NORMAL YANİ ÜZÜLME SAKIN KAFANA TAKMA BİŞEY

ÇOK İYİ DE SEN NEDEN ÜZÜLÜYORSUN CANIM SÖYLEDİĞİNE GÖRE 5-6 HAFTALIK DEĞERLER 10.000-100.000 ARASI OLUYOR NORMAL YANİ ÜZÜLME SAKIN KAFANA TAKMA BİŞEY

çok şükür canım bugün keseyi gördük,içindeki minik noktayı Rabbime şükürler olsun :)

Back