• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

_meleqqimm_

Rabbim e emanet ❤️
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
549
306
23
33
Mrb hanımlar adetin 3 gün gecikti sabah idrar testi yaptım ve pozitif çıktı kan testi verdim ve sonuç 452 çıktı sizce değerim nasıl doktor birşey söylemedi

Mrb hanımlar adetin 3 gün gecikti sabah idrar testi yaptım ve pozitif çıktı kan testi verdim ve sonuç 452 çıktı sizce değerim nasıl doktor birşey söylemedi
Gayet normal şu an için. Sat ile de uyumlu sanırım. Allah devamını nasip etsin

Hayrlısı olsun canm iki gunde bir kontrol et ilk zamanlrda canm snra zaten yukseliyorsa sknti yok hayrlisi olsun senn icin cnm

Çok soru sordum ama adet sancısı gibi ara ara ağrım oluyor normal mi acaba ne kadar zor birşeymiş ya :)
Norml cnm benim arkadasm hem bel agrisi hem kask agrsi hemde mide bulntsyla ugrsmsti dusun zor ya biz onn hanile oldgnu kasklarnn agrmsndan belnn agrımasndan anldk cnm norml yani ilerleyen haftalrda belirtiler daha cok belli olur canm ins bende ysarm o duyguyu ins :)

Norml cnm benim arkadasm hem bel agrisi hem kask agrsi hemde mide bulntsyla ugrsmsti dusun zor ya biz onn hanile oldgnu kasklarnn agrmsndan belnn agrımasndan anldk cnm norml yani ilerleyen haftalrda belirtiler daha cok belli olur canm ins bende ysarm o duyguyu ins :)
İnşallah bana sürpriz oldu Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah

arkadaşlar benim sat 17 ocak, cuma akşam kan testi yaptırdım sonuç 151 çıktı, pazar saat 14.30 da tekrar yaptırdım bu kez sonuç 223 çıktı. Tam 48 saat olmadan yaptırdım mecburiyetten. Sizce artış normal mi? Doktora önümüzdeki cumartesi gidebileceğim anca ama içimde biraz korku var açıkçası. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Amin canm ins hamilelerin dualrı kabul olurmus benim icinde edermsn canm dger ay ins bende hamile kalrm cnm :)

Arkadaşlar merhaba , benim son adet tarihim 23 şubat...Ben 23 martta beta hcg testi yaptırdım 424 çıktı..Daha sonra 30 martta 10.000 olmuş sağlık ocağında yaptırmıştım. Koşa koşa hastaneye gittim ama doktor kalmamıştı,hemşire vardı doktorun yanındaki korkma normal dedi ama çok endişeliyim..Aynı durumu yaşayan var mı yada benzer:(

Arkadaşlar merhaba , benim son adet tarihim 23 şubat...Ben 23 martta beta hcg testi yaptırdım 424 çıktı..Daha sonra 30 martta 10.000 olmuş sağlık ocağında yaptırmıştım. Koşa koşa hastaneye gittim ama doktor kalmamıştı,hemşire vardı doktorun yanındaki korkma normal dedi ama çok endişeliyim..Aynı durumu yaşayan var mı yada benzer:KK43:
Canm nedem uzulysn swvinsene ne guzel artms degerin iste iki katısorun yokki dusseydi uzul ama dusmemis yukselms sevincgne uzlysn cnm

Hanımlar benim sat 23 şubat 27 martta adet olmam gerekiyordu olmadım o gün kan tahlili yaptırdım 1322.47 çıktı salı günü doktora gidecem de sat göre değer fazla dedi sağlık ocağındaki doktor fazlamı değer

Back