- 10 Şubat 2017
- 549
- 306
- 23
- 33
- Konu Sahibi _meleqqimm_
Mrb hanımlar adetin 3 gün gecikti sabah idrar testi yaptım ve pozitif çıktı kan testi verdim ve sonuç 452 çıktı sizce değerim nasıl doktor birşey söylemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet normal şu an için. Sat ile de uyumlu sanırım. Allah devamını nasip etsinMrb hanımlar adetin 3 gün gecikti sabah idrar testi yaptım ve pozitif çıktı kan testi verdim ve sonuç 452 çıktı sizce değerim nasıl doktor birşey söylemedi
Sat 8 ocak da bana biraz yüksek gibi geldi de bir de ilk gebeliği hiç bir bilgim yok çok teşekkür ederim cevabınız içinGayet normal şu an için. Sat ile de uyumlu sanırım. Allah devamını nasip etsin
Çok teşekkür ederim doktor birşey söylemeyince size danışmak istedim cevaplarınız için gerçekten çok teşekkür ederimHayrlısı olsun canm iki gunde bir kontrol et ilk zamanlrda canm snra zaten yukseliyorsa sknti yok hayrlisi olsun senn icin cnm
Rica ederim canm brsey olursa sorblrsn cnm :)Çok teşekkür ederim doktor birşey söylemeyince size danışmak istedim cevaplarınız için gerçekten çok teşekkür ederim
Çok soru sordum ama adet sancısı gibi ara ara ağrım oluyor normal mi acaba ne kadar zor birşeymiş ya :)Rica ederim canm brsey olursa sorblrsn cnm :)
Norml cnm benim arkadasm hem bel agrisi hem kask agrsi hemde mide bulntsyla ugrsmsti dusun zor ya biz onn hanile oldgnu kasklarnn agrmsndan belnn agrımasndan anldk cnm norml yani ilerleyen haftalrda belirtiler daha cok belli olur canm ins bende ysarm o duyguyu ins :)Çok soru sordum ama adet sancısı gibi ara ara ağrım oluyor normal mi acaba ne kadar zor birşeymiş ya :)
İnşallah bana sürpriz oldu Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallahNorml cnm benim arkadasm hem bel agrisi hem kask agrsi hemde mide bulntsyla ugrsmsti dusun zor ya biz onn hanile oldgnu kasklarnn agrmsndan belnn agrımasndan anldk cnm norml yani ilerleyen haftalrda belirtiler daha cok belli olur canm ins bende ysarm o duyguyu ins :)
Amin canm ins hamilelerin dualrı kabul olurmus benim icinde edermsn canm dger ay ins bende hamile kalrm cnm :)İnşallah bana sürpriz oldu Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah
Tabiki ederim Rabbim hayırlısıyla versin inşallah :)Amin canm ins hamilelerin dualrı kabul olurmus benim icinde edermsn canm dger ay ins bende hamile kalrm cnm :)
Çok teşekkürler inşallah Rabbim isteyen herkese nasip ederbu ruhsuz dr lar insanları deli ediyor ,
hayırlı olsun canım darısı bize olsun inşallah
Amin canm ins hamilelerin dualrı kabul olurmus benim icinde edermsn canm dger ay ins bende hamile kalrm cnm :)
Canm nedem uzulysn swvinsene ne guzel artms degerin iste iki katısorun yokki dusseydi uzul ama dusmemis yukselms sevincgne uzlysn cnmArkadaşlar merhaba , benim son adet tarihim 23 şubat...Ben 23 martta beta hcg testi yaptırdım 424 çıktı..Daha sonra 30 martta 10.000 olmuş sağlık ocağında yaptırmıştım. Koşa koşa hastaneye gittim ama doktor kalmamıştı,hemşire vardı doktorun yanındaki korkma normal dedi ama çok endişeliyim..Aynı durumu yaşayan var mı yada benzer
Canm nedem uzulysn swvinsene ne guzel artms degerin iste iki katısorun yokki dusseydi uzul ama dusmemis yukselms sevincgne uzlysn cnm
Hanımlar benim sat 23 şubat 27 martta adet olmam gerekiyordu olmadım o gün kan tahlili yaptırdım 1322.47 çıktı salı günü doktora gidecem de sat göre değer fazla dedi sağlık ocağındaki doktor fazlamı değer
Bilmiyorumki şu salı günü bi gelseydi herşeyin yolunda olduğunu doktordan bi duysam rahatlıyacam kötü bişey olurda bebeğimi kaybederim diye çok korkuyorumÇoğul gebelik olabilir mi acaba :))