BETA HCG DEĞERİ

Aminn canimm insallah yaa cok guzel bir duygu annelik korkuyorum ben esimde surekli bisey dusunme herseye hazilikli ol diyor Insallah kotu bisey olmaz tekrardan canim Rabbim herkese Nasip etsin

Bos gebelikmis 5 haftaligim 5mm kesem ama kesenin buyumedigini soyledi doktorum 11 eylulde 1180di betan bugun yani 4 gun sonra 1486 cikti cok az arttgi icin kurtaj onerdi

Bos gebelikmis 5 haftaligim 5mm kesem ama kesenin buyumedigini soyledi doktorum 11 eylulde 1180di betan bugun yani 4 gun sonra 1486 cikti cok az arttgi icin kurtaj onerdi
Hmmm yaa ben cok uzuldum canimm belkide baska bi doktora gorunsen keşke

Smdi ciktim kesem 6.2 mm olmus 8 olmaloydi ama kucuk gelisebilir dedi pzt bida bakalim olmazsa kirtaja aliriz ama bos gibi durmuyo dedi :/ su an 5. Haftayiz allah hayrlisini versn ne diyim
Hadii insallah gelisir canimm uzlme sters daha çok etkiler düşünmemeye çalış bebegin için

Kızlar ben de iki kere kimyasal gebelik geçirdim bu ay aşılama yaptirdik. Cuma günü 12. Gun test günümdu 10 çıktı bir gün sonra yani bugün yine test yaptirdik 25 cikti. Sizce artis çok mu yavaş eşim iki kati olmuş diyo ama bana göre az artmış Allahim ne olur bu sefer bebegimi kucagima almayi nasip et çok korkuyorum kizlar

Canm bn 4 gunde 300 sayı artmıştı doktor boş diyodu ama saglıklı gebelikmiş ben kurtaj oldum bekle sabret 6 7 haftaya kadar sakın ani karar verme herkeste 2 katı yukselcek diye bsey yok dusuyosa kotu ama yukseliyosa az da olsa dert etme

Benim ilk hamileligimde 1200 olmuştu ama kese yoktu canım bana da kurtaj dediler ama ben kaçtım yaptirmamistim iki üç gün sonra kendiliginden düşmüştü. Ondan bekliycem canım inşallah yükselir ama 10 un iki kati 20 ediyo diyo eşim yükselmiş diyo bugün doktora gitcez bakalim o ne diycek

Benim kesede vardı bebekte vardı aldırmak zorunda kaldım az artsada sakın endise etme hakkın hayırlısı olsun

Benim kesede vardı bebekte vardı aldırmak zorunda kaldım az artsada sakın endise etme hakkın hayırlısı olsun
Kesede bebekte vardi niye kurtaj ettiler canım. Benim kesem olmadigi halde ben istemedim bekledim bi umut belki kese oluşur diye amakendiliginden düştü sonra hiç kurtaj olmadan . Doktora gittim şimdi doktor artisin iyi diyo kafana takma haftaya gel bi daha dedi. Hayirlisi bakalım

Benim oyle gerekti canım allah sana nasip etsn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…