- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 32
- Konu Sahibi fiyonkbakery
Amin canim insallah cok sevindim teskkurler herkese nasip etsin Rabbim:)Senin değerin iyiymiş maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallah cok sevindim teskkurler herkese nasip etsin Rabbim:)Senin değerin iyiymiş maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminn canimm insallah yaa cok guzel bir duygu annelik korkuyorum ben esimde surekli bisey dusunme herseye hazilikli ol diyor Insallah kotu bisey olmaz tekrardan canim Rabbim herkese Nasip etsinAminn inşallah çok zor gerçekten insan çok aciz olduğunu anlıyor böyle zamanda elimizden gelen hiç birsey olmuyor öyle bekliyoruz. İnsan kötü bir tecrübe yaşayınca daha da endişeli oluyor.. Uykusuz geceler daha ilk öğrendiğim akşamdan itibaren başladık demek ki annelik taa buralardan başlıyor. Hayırlısıyla kucağımıza alalım da ben uykusuz kalmaya razıyım eminim sende öylesindir.
1480 ckti bugun bos gebelik dedi yarin kirtaja grcenCanım üzerinden geçmiş baya ne yaptın son durum ne
1480 ckti bugun bos gebelik dedi yarin kirtaja grcen [/QUOTE
Nasil yNii nasil oldu kesinmi canim. Yani cok yüksek degerin neden oyle olmuski
Hmmm yaa ben cok uzuldum canimm belkide baska bi doktora gorunsen keşkeBos gebelikmis 5 haftaligim 5mm kesem ama kesenin buyumedigini soyledi doktorum 11 eylulde 1180di betan bugun yani 4 gun sonra 1486 cikti cok az arttgi icin kurtaj onerdi
Simdi gidiyorym rabbm hayrlisini veersinHmmm yaa ben cok uzuldum canimm belkide baska bi doktora gorunsen keşke
Smdi ciktim kesem 6.2 mm olmus 8 olmaloydi ama kucuk gelisebilir dedi pzt bida bakalim olmazsa kirtaja aliriz ama bos gibi durmuyo dedi :/ su an 5. Haftayiz allah hayrlisini versn ne diyimHmmm yaa ben cok uzuldum canimm belkide baska bi doktora gorunsen keşke
Hadii insallah gelisir canimm uzlme sters daha çok etkiler düşünmemeye çalış bebegin içinSmdi ciktim kesem 6.2 mm olmus 8 olmaloydi ama kucuk gelisebilir dedi pzt bida bakalim olmazsa kirtaja aliriz ama bos gibi durmuyo dedi :/ su an 5. Haftayiz allah hayrlisini versn ne diyim
Insallah ama icimde hic olumsuzluk yok sanki hersey yoluna gircekmis gibi geliyoHadii insallah gelisir canimm uzlme sters daha çok etkiler düşünmemeye çalış bebegin için
Canm bn 4 gunde 300 sayı artmıştı doktor boş diyodu ama saglıklı gebelikmiş ben kurtaj oldum bekle sabret 6 7 haftaya kadar sakın ani karar verme herkeste 2 katı yukselcek diye bsey yok dusuyosa kotu ama yukseliyosa az da olsa dert etmeKızlar ben de iki kere kimyasal gebelik geçirdim bu ay aşılama yaptirdik. Cuma günü 12. Gun test günümdu 10 çıktı bir gün sonra yani bugün yine test yaptirdik 25 cikti. Sizce artis çok mu yavaş eşim iki kati olmuş diyo ama bana göre az artmış Allahim ne olur bu sefer bebegimi kucagima almayi nasip et çok korkuyorum kizlar
Benim ilk hamileligimde 1200 olmuştu ama kese yoktu canım bana da kurtaj dediler ama ben kaçtım yaptirmamistim iki üç gün sonra kendiliginden düşmüştü. Ondan bekliycem canım inşallah yükselir ama 10 un iki kati 20 ediyo diyo eşim yükselmiş diyo bugün doktora gitcez bakalim o ne diycekCanm bn 4 gunde 300 sayı artmıştı doktor boş diyodu ama saglıklı gebelikmiş ben kurtaj oldum bekle sabret 6 7 haftaya kadar sakın ani karar verme herkeste 2 katı yukselcek diye bsey yok dusuyosa kotu ama yukseliyosa az da olsa dert etme
Benim kesede vardı bebekte vardı aldırmak zorunda kaldım az artsada sakın endise etme hakkın hayırlısı olsunBenim ilk hamileligimde 1200 olmuştu ama kese yoktu canım bana da kurtaj dediler ama ben kaçtım yaptirmamistim iki üç gün sonra kendiliginden düşmüştü. Ondan bekliycem canım inşallah yükselir ama 10 un iki kati 20 ediyo diyo eşim yükselmiş diyo bugün doktora gitcez bakalim o ne diycek
Kesede bebekte vardi niye kurtaj ettiler canım. Benim kesem olmadigi halde ben istemedim bekledim bi umut belki kese oluşur diye amakendiliginden düştü sonra hiç kurtaj olmadan . Doktora gittim şimdi doktor artisin iyi diyo kafana takma haftaya gel bi daha dedi. Hayirlisi bakalımBenim kesede vardı bebekte vardı aldırmak zorunda kaldım az artsada sakın endise etme hakkın hayırlısı olsun
Benim oyle gerekti canım allah sana nasip etsn inşKesede bebekte vardi niye kurtaj ettiler canım. Benim kesem olmadigi halde ben istemedim bekledim bi umut belki kese oluşur diye amakendiliginden düştü sonra hiç kurtaj olmadan . Doktora gittim şimdi doktor artisin iyi diyo kafana takma haftaya gel bi daha dedi. Hayirlisi bakalım
Amin canım inşallah butun isteyenlere nasip ederBenim oyle gerekti canım allah sana nasip etsn inş