• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG DEĞERİ

Maşallah siz 1 hafta ara ile yaptırmışsınız değeriniz gayet iyi bence keseyi bile görebilirsiniz doktorunuz ile görüşmediniz mi ?
bence mutlaka en kısa zamanda doktora görünmelisiniz.Belki testte hata olabilir 164 ten bir haftada 8000 küsürlere çıkması çoook anormal bir artış benim bildiğim kadarıyla 2 ye ve 3 katlanır bir haftada en fazla.Bence hızlı bir şekilde bir uzmanla görüşün derim.Belkide çoğul gebeliktir.Ondanda yüksek çıkmış olabilir.ama artış çok anormal geldi bana....

Canım öyle içini karartma yaaa, hemen randevu al en yakın zamana sen de bi git doktora bu değerle keseyi bile görebilir...
sanmam cnm bencede hemen kötüye yorma ki bildiğim kadarıyla dış gebelikte bu kadar yüksek hcg çıkmaz.sen emin olmak için doktora git en iyi ve bizide haberdar et lütfen tatlım....

E="meltemfatooo, post: 42558362, member: 697159"]bence mutlaka en kısa zamanda doktora görünmelisiniz.Belki testte hata olabilir 164 ten bir haftada 8000 küsürlere çıkması çoook anormal bir artış benim bildiğim kadarıyla 2 ye ve 3 katlanır bir haftada en fazla.Bence hızlı bir şekilde bir uzmanla görüşün derim.Belkide çoğul gebeliktir.Ondanda yüksek çıkmış olabilir.ama artış çok anormal geldi bana....[/QUOTE]
Cogul gebelikten şüpheleniyorum bende... eşimin babası ikiz... ebe ile görüştüm bi sıkıntı yok demişti telde..bilmiyorum ya pazartesi gidip kadın doğumla görüşcem

sanmam cnm bencede hemen kötüye yorma ki bildiğim kadarıyla dış gebelikte bu kadar yüksek hcg çıkmaz.sen emin olmak için doktora git en iyi ve bizide haberdar et lütfen tatlım....

Tamam veririm...inş olumsuz çıkmaz :( :( 5 haftalık gebelik değerinde normal görünüyor değerim benimki 5 hafta 4 günlük gösteriyor offf karmasigim :(

Tamam veririm...inş olumsuz çıkmaz :KK43: :KK43: 5 haftalık gebelik değerinde normal görünüyor değerim benimki 5 hafta 4 günlük gösteriyor offf karmasigim :KK43:
eee ne güzel işte takma kafanı olumsuz düşünme rahat ol.dua et bol bol rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallaaaaaah.cümlemizin tabiiii.bizede dua et lütfen hamilelerin duası kabıl olurmuş:)

eee ne güzel işte takma kafanı olumsuz düşünme rahat ol.dua et bol bol rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallaaaaaah.cümlemizin tabiiii.bizede dua et lütfen hamilelerin duası kabıl olurmuş:)
bende tek yumurta ikizi tekiyim ve çok isterim ikizlerim olmasını inşallah seninde öyledir.ne güzel ikisi bir arada büyür gider.birde bir kız bir erkek olursa inşallah yemem yanında yat keyfiiiiiin:)))

bende tek yumurta ikizi tekiyim ve çok isterim ikizlerim olmasını inşallah seninde öyledir.ne güzel ikisi bir arada büyür gider.birde bir kız bir erkek olursa inşallah yemem yanında yat keyfiiiiiin:)))

Ins canım ya inş...yarın tekrar kan testi yaptircam gene ilk yaptırdığım yerde bakalım ne cikcak..pazartesi günü de gitcem ins kadın doğum doktoruna...elbette ederim canım benim sende et bana :) :) bu arada ben içimde çift yumurta ikizi ve biri kız biri erkek olarak hissediyorum hatta rüyamda da öyle gördüm bilmiyorum :) :)

Iki güne bir 2 kat artış oluyor ya benimki iki güne bir 2.7 gibi bir artış olmuş bu normal bir artıştır dimi...

merhaba.hayırlı olsun ..ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdimm...siz kimyasaldan kaç ay sonra gebe kaldınız?

Kızlar lütfen bana yardım edin:( betam 2sinde 108 4unde 252 7snde 666.5 9unda 879 11inde 1180.5 cok yavas ilerliyo doktır umudunu kaybetme dedi ama cok korkuyorum boyle olupta saglıklı gebelik yasayan var mı ? Henuz 3 haftalıkmılım gec dollenme olmuş düşük mü yapcam lütfen yardım edin :(

Merhaba arkadaşlar bende 1 yıl önce 12.84 le lim yasal gebelik yaşadım. Ayın 14 ünde yani dün sat tarihimdi. Aslında 2 gün erken olurum ana bu ara Önceki tatihimle aynı gün oluyorum. Dün idrar da test yaptım baya koyu çizgi çıktı hemen kan tahlili yaptırdım ve yüksek bir sonuç beklerken 25.67 olduğunu öğrendim ve yine mi kimyasal olacak yoksa değerim artacak mı gözüme uyku girmiyor sürekli kanama mı geliyor diye aklım hem orda.. Siz durumumla ilgili ne düşünüyorsunuz bi fikriniz var mi bu değerden filan yükselen duydunuz mu hiç.. bi ebe hemşire sordum daha çok yeni normal dedi ama haşadığım kötü deneyim peşimi bırakmıyor:KK45::KK43:

Merhaba arkadaşlar bende 1 yıl önce 12.84 le lim yasal gebelik yaşadım. Ayın 14 ünde yani dün sat tarihimdi. Aslında 2 gün erken olurum ana bu ara Önceki tatihimle aynı gün oluyorum. Dün idrar da test yaptım baya koyu çizgi çıktı hemen kan tahlili yaptırdım ve yüksek bir sonuç beklerken 25.67 olduğunu öğrendim ve yine mi kimyasal olacak yoksa değerim artacak mı gözüme uyku girmiyor sürekli kanama mı geliyor diye aklım hem orda.. Siz durumumla ilgili ne düşünüyorsunuz bi fikriniz var mi bu değerden filan yükselen duydunuz mu hiç.. bi ebe hemşire sordum daha çok yeni normal dedi ama haşadığım kötü deneyim peşimi bırakmıyor:KK45::KK43:
Cnm iyi düşün iyi olsun bende senin gibi oldum değeri 64 tu benimde çok düşük söyle olabilir böyle olabilir diye birsürü şey okudum önemli olan artış 2 gün sonra tekrar la sonra 2 fun so ra bi daha tekrarla için rahat etsin ben 64 ten sondaki gün dayanamadim gittim 136 iki gün sonra gittim 405 çıktı şimdi keseyi de gördüm çok şükür kalp atışlarında duysam rahatlicam

Kızlar lütfen bana yardım edin:KK43: betam 2sinde 108 4unde 252 7snde 666.5 9unda 879 11inde 1180.5 cok yavas ilerliyo doktır umudunu kaybetme dedi ama cok korkuyorum boyle olupta saglıklı gebelik yasayan var mı ? Henuz 3 haftalıkmılım gec dollenme olmuş düşük mü yapcam lütfen yardım edin :KK43:
Canım üzerinden geçmiş baya ne yaptın son durum ne

Cnm iyi düşün iyi olsun bende senin gibi oldum değeri 64 tu benimde çok düşük söyle olabilir böyle olabilir diye birsürü şey okudum önemli olan artış 2 gün sonra tekrar la sonra 2 fun so ra bi daha tekrarla için rahat etsin ben 64 ten sondaki gün dayanamadim gittim 136 iki gün sonra gittim 405 çıktı şimdi keseyi de gördüm çok şükür kalp atışlarında duysam rahatlicam
Cevabın için çok sağol canım şuanda neler hisseetiğimi en iyi anlayabilecek kişilerdensin ozaman saatler geçmiyor yarını bekleyeyim diyorum bende net belli olsun diye ama gözüme uyku girmedi inan annelik böle başlıyo sanırım. Birde benim düşük bhcg ile kimyasal gebeliğim oldu 1 yıl önce ondan dolayı çok korkuyorum düşünmek bile istemiyorum.. Sen yine baya aşama atlatmışsın canım inşallah kalp atışını da duyarsın bebeğinin sağlıkla kucağın alırsın

Cevabın için çok sağol canım şuanda neler hisseetiğimi en iyi anlayabilecek kişilerdensin ozaman saatler geçmiyor yarını bekleyeyim diyorum bende net belli olsun diye ama gözüme uyku girmedi inan annelik böle başlıyo sanırım. Birde benim düşük bhcg ile kimyasal gebeliğim oldu 1 yıl önce ondan dolayı çok korkuyorum düşünmek bile istemiyorum.. Sen yine baya aşama atlatmışsın canım inşallah kalp atışını da duyarsın bebeğinin sağlıkla kucağın alırsın
Seni cok iyi anliyorum canim benimde 7 ay ay önce bebegim kalbi durdu simdide her gun acaba bebeğimde bir terslikmi var diye dusunmeden edemiyorum ister istemez zor bisey insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder

Seni cok iyi anliyorum canim benimde 7 ay ay önce bebegim kalbi durdu simdide her gun acaba bebeğimde bir terslikmi var diye dusunmeden edemiyorum ister istemez zor bisey insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder
Aminn inşallah çok zor gerçekten insan çok aciz olduğunu anlıyor böyle zamanda elimizden gelen hiç birsey olmuyor öyle bekliyoruz. İnsan kötü bir tecrübe yaşayınca daha da endişeli oluyor.. Uykusuz geceler daha ilk öğrendiğim akşamdan itibaren başladık demek ki annelik taa buralardan başlıyor. Hayırlısıyla kucağımıza alalım da ben uykusuz kalmaya razıyım eminim sende öylesindir.

sen ne zaman öğrendin yeni sanırım değerin kaç çıktı kanda acaba?

Back