- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
valla cnım ben geçen hafta yaptırdım 164 dü dün yaptırdım 8968....bu konuyu bende merak ediyorum bilen varsa bana da yardımcı olabilirler mi ?
Maşallah siz 1 hafta ara ile yaptırmışsınız değeriniz gayet iyi bence keseyi bile görebilirsiniz doktorunuz ile görüşmediniz mi ?
GERÇEKTEN Mİİİ ?? Ya sağlık ocağından yaptırdım dünkünü...daha bir kadın doğumcuya gitmedim.... sağlık ocağındaki de pek bilgi vermedi bana
inan hiç fikrim yok bu işlerdenikiz olma ihtimali var mı sizce?? içime ikiz doğuyor da...bu sonuçlara göre olabilir mi ?
Vallahi baya yüksek değeriniz maşallah olabilir de bilmiyorum ki darısı başıma inşallah tatlım :)
Canım benim adet tarihim 5 gün geçmişti değerim 8615 ti, senin kaç gün geçti? Ayrıca doktora gidersen keseyi de görebilirsin, 2 hafta sonra falanda kalp atışları için gdersin İnşAllah...inş canım...öğrendiğimde söylicem sana
inş canım...öğrendiğimde söylicem sana
Canım benim adet tarihim 5 gün geçmişti değerim 8615 ti, senin kaç gün geçti? Ayrıca doktora gidersen keseyi de görebilirsin, 2 hafta sonra falanda kalp atışları için gdersin İnşAllah...
tamam merak ettim bak şimdi haber verirsin :)
Canım benim adet tarihim 5 gün geçmişti değerim 8615 ti, senin kaç gün geçti? Ayrıca doktora gidersen keseyi de görebilirsin, 2 hafta sonra falanda kalp atışları için gdersin İnşAllah...
Canım yanlış hatırlamıyorsam her gün 2 katına çıkması gerekiyor diyorlardı.. Adetin kaç gün geçti peki? Birkaç gün sonra tekrar yenilersin, sonra da doktoraaa:)peki benim değerim nasıl ilk testim 276 çıktı 3 gün sonra tekrarladım testi 778 çıktı artış nasıl kötü mü iyi mi?
Senin baya geçmiş canım, hani ikiz olayı için söylüyorum... O kadar yüksek çıkması normal o zaman, gerçi Rabbim bilir ama benim 5 gün geçtiğinde 8615'ti bende dedim ikiz heralde ama tek kızım olcak İnşAllah... Rabim isteyen herkese nasip etsin...canım benmki adet tarihine göre 5 haftalık görünüyr..11 gün geçti
Canım yanlış hatırlamıyorsam her gün 2 katına çıkması gerekiyor diyorlardı.. Adetin kaç gün geçti peki? Birkaç gün sonra tekrar yenilersin, sonra da doktoraaa:)
Senin baya geçmiş canım, hani ikiz olayı için söylüyorum... O kadar yüksek çıkması normal o zaman, gerçi Rabbim bilir ama benim 5 gün geçtiğinde 8615'ti bende dedim ikiz heralde ama tek kızım olcak İnşAllah... Rabim isteyen herkese nasip etsin...
Benim adetlerim düzensiz cnm o yüzden şu kadar gün geçti diyemiyorum değerlerimi doktoruma söyledim beğendi haftaya salı bekliyor muayeneye ilk sonucum 276 3 gün sonra ki sonucum 778
Doktorun öyle söylediyse süper o zaman... :) Sonuçta bizlerden iyi biliyorlar Hadi inşAllah güzel haberlerle gelirsin...Benim adetlerim düzensiz cnm o yüzden şu kadar gün geçti diyemiyorum değerlerimi doktoruma söyledim beğendi haftaya salı bekliyor muayeneye ilk sonucum 276 3 gün sonra ki sonucum 778
Canım öyle içini karartma yaaa, hemen randevu al en yakın zamana sen de bi git doktora bu değerle keseyi bile görebilir...ya dış gebelik falan olmasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?