- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
- 138
- Konu Sahibi Sevdacicegi12
Cumartesiye görünür Allahın izniyle güzel haberlerle gel inşaAllahHayırlı valla cumartesi kese vs görünsün de başka bişey istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesiye görünür Allahın izniyle güzel haberlerle gel inşaAllahHayırlı valla cumartesi kese vs görünsün de başka bişey istemiyorum
Cumartesiye görünür Allahın izniyle güzel haberlerle gel inşaAllah
Cumartesi 7. haftaya giriyor gibi.Sizce kaç haftalık olur cumartesiye kadar
Hadi inşallahhhCumartesi 7. haftaya giriyor gibi.
Son adet tarihini baz alıyoruz
Merhaba 4 gün önce 1635 di bugün 4. Gün 4967 çıktı sıkıntı var mıdır sizceCumartesi 7. haftaya giriyor gibi.
Neden sıkıntı olsun ki. Ne güzel artıyor değerleriniz.Merhaba 4 gün önce 1635 di bugün 4. Gün 4967 çıktı sıkıntı var mıdır sizce
Son değer dört katı artmamış ya ondan korktum dört günde bir baktırdımNeden sıkıntı olsun ki. Ne güzel artıyor değerleriniz.
Merhabaaa keseyi bugün gördüm çok şükür.. keseden çok uzakta sıvı birikimi gördü doktorum nolur nolmaz diye progestan başlattı haftaya gel bebeği de kalp atışını da duyarız dediCumartesiye görünür Allahın izniyle güzel haberlerle gel inşaAllah
5+6 haftalıkmış keseyi gördüm şükürler olsunCumartesi 7. haftaya giriyor gibi.
Çok sevindim canım hayırlı olsun kullan progestanıMerhabaaa keseyi bugün gördüm çok şükür.. keseden çok uzakta sıvı birikimi gördü doktorum nolur nolmaz diye progestan başlattı haftaya gel bebeği de kalp atışını da duyarız dedi
1hafta var sadece aramızda vayy haftaya görürsün kalbi de Allahın izniyle ben de cuma günü gördüm5+6 haftalıkmış keseyi gördüm şükürler olsun
Bayramdan sonra gideceğim duyarım inşallahhh Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinÇok sevindim canım hayırlı olsun kullan progestanı
1hafta var sadece aramızda vayy haftaya görürsün kalbi de Allahın izniyle ben de cuma günü gördüm
Amiiin canım inşaAllah kucağımıza da alırız minnoşlarımızıBayramdan sonra gideceğim duyarım inşallahhh Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Aminnnn çokça aminnnAmiiin canım inşaAllah kucağımıza da alırız minnoşlarımızı
Çok tebrik ederim ben de 4 haftalık hamileyim çok şükür5+6 haftalıkmış keseyi gördüm şükürler olsun
Ayyy canım çok sevindimmm ben de 6+6 ya girdim Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de göstersinÇok tebrik ederim ben de 4 haftalık hamileyim çok şükür
Bebeği görmeye gittin mi canımAyyy canım çok sevindimmm ben de 6+6 ya girdim Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin
Bugün randevum var görmeye gideceğim umarım hem görür hem kalp atışını duyarımBebeği görmeye gittin mi canım
Ben 6+4 te hem bebeği hem kalp atışını görmüştüm canım ama sesi tam alamamıştık inşallah sen duyarsınBugün randevum var görmeye gideceğim umarım hem görür hem kalp atışını duyarım
Gördük ve Duyduk çok şükürBen 6+4 te hem bebeği hem kalp atışını görmüştüm canım ama sesi tam alamamıştık inşallah sen duyarsın