Beta hcg değeri

Ben yine dayanamayıpkan verdim. 861 çıktı inşallah artmaya devam eder ben de keseyi görürüm bir an önce

Çok güzel artmış maşallah kötü düşünme bak çok güzel sonuçlar rabbimin izniyle 1 hafta sonra keseyi de görürsün hep içini ferah tut

12 şubatta adet olmam gerekiyordu canım ogün gebeliği öğrendim kendim folik asit kullanmaya başladım daha bu sabah yeni gittim ultrasonda gormeye haftaya gitsem de olurmus ama dayanamadim:))
Benim de 12 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu olmayınca test yaptım 14 Şubat'ta. Biri net biri silik çıktı. Sonra kan testi yaptım işte bakalım ben ne zaman keseyi göreceğim inşallah sorunsuz ilerler. Benim dün gece 860 çıktı bu gün gitsem de göremem zaten. Bir hafta beklemem lazım en az. Gel de bekle

Ayy zamanlarimiz ayni Çok zor beklemesi bseylerle oyalan canım ben sınava hazırlanıyorum bikac gün mutluluktan bakamadım saatler geçmiyordu sanki

2 gün oynuyor yani dollenmede çokta bsey yok:)))... cok heycanlıı güzel haberini bekliyoruz
Aynen iğne ile olduğu için zaten çok fark olacağını sanmıyorum amiiin bakalım rabbim nasip ederse kalbini duyarız ya da görürüz

Göğüs hassasiyetiniz oldu mu günlerimiz birbirine çok yakın ama test yapmadım henüz dokununca göğüsümde acı hissediyorum. Regl olacağımda falan hiç ağrımazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…