- 14 Şubat 2022
- 27
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi Umutsuzdyrbkr
-
Ne kadar süre sonra doktora gittiniz ?Amin sağlıkla sihatle insallah
12 şubatta adet olmam gerekiyordu canım ogün gebeliği öğrendim kendim folik asit kullanmaya başladım daha bu sabah yeni gittim ultrasonda gormeye haftaya gitsem de olurmus ama dayanamadim:))Ne kadar süre sonra doktora gittiniz ?
Ben yine dayanamayıpkan verdim. 861 çıktı inşallah artmaya devam eder ben de keseyi görürüm bir an önce
Çok güzel artmış maşallah kötü düşünme bak çok güzel sonuçlar rabbimin izniyle 1 hafta sonra keseyi de görürsün hep içini ferah tutBen yine dayanamayıp kan verdim. 861 çıktı inşallah artmaya devam eder ben de keseyi görürüm.
İlki 100 ikinci 401 üçüncü 861 çıktı. Artık yaptırmayıp bir hafta bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum ama çok stresli umarım dayanabilirim. Hep bir korku hep bir endişe.
İnşallah ya aklımdan çıkmıyor hiçÇok güzel artmış maşallah kötü düşünme bak çok güzel sonuçlar rabbimin izniyle 1 hafta sonra keseyi de görürsün hep içini ferah tut
Benim de 12 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu olmayınca test yaptım 14 Şubat'ta. Biri net biri silik çıktı. Sonra kan testi yaptım işte bakalım ben ne zaman keseyi göreceğim12 şubatta adet olmam gerekiyordu canım ogün gebeliği öğrendim kendim folik asit kullanmaya başladım daha bu sabah yeni gittim ultrasonda gormeye haftaya gitsem de olurmus ama dayanamadim:))
Ayy zamanlarimiz ayniBenim de 12 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu olmayınca test yaptım 14 Şubat'ta. Biri net biri silik çıktı. Sonra kan testi yaptım işte bakalım ben ne zaman keseyi göreceğiminşallah sorunsuz ilerler. Benim dün gece 860 çıktı bu gün gitsem de göremem zaten. Bir hafta beklemem lazım en az. Gel de bekle
Valla oyalanmaya çalışıyorum ama olmuyor :) en iyisi YDS çalışmalarına geri döneyimAyy zamanlarimiz ayniÇok zor beklemesi bseylerle oyalan canım ben sınava hazırlanıyorum bikac gün mutluluktan bakamadım saatler geçmiyordu sanki
Bende kalp atışı duymadım daha yarın bı doktora muayeneye gidicem benim de aklımda kalp duyacak miyiz acaba diye düşünceler varBen de on iki Şubat'ta adet olmaliydim ama olmayınca 14 şu atta
İnşallah ya aklımdan çıkmıyor hiç
Merhaba sizin hafta kac :)))Bende kalp atışı duymadım daha yarın bı doktora muayeneye gidicem benim de aklımda kalp duyacak miyiz acaba diye düşünceler var
Uygulamaya göre 6+2 şuan geçen hafta doktor muayenesinde 5+2 Ken ultrasonda 5+0 çıkmıştı bakalım yarın ne çıkacakMerhaba sizin hafta kac :)))
Hep bir bekleyişBende kalp atışı duymadım daha yarın bı doktora muayeneye gidicem benim de aklımda kalp duyacak miyiz acaba diye düşünceler var
AmiiiinHep bir bekleyişbekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın inşallah
2 gün oynuyor yani dollenmede çokta bsey yok:)))... cok heycanlııUygulamaya göre 6+2 şuan geçen hafta doktor muayenesinde 5+2 Ken ultrasonda 5+0 çıkmıştı bakalım yarın ne çıkacak
Aynen iğne ile olduğu için zaten çok fark olacağını sanmıyorum amiiin bakalım rabbim nasip ederse kalbini duyarız ya da görürüz2 gün oynuyor yani dollenmede çokta bsey yok:)))... cok heycanlııgüzel haberini bekliyoruz
Göğüs hassasiyetiniz oldu mu günlerimiz birbirine çok yakın ama test yapmadım henüz dokununca göğüsümde acı hissediyorum. Regl olacağımda falan hiç ağrımazdıMerhaba arkadaşlar
28 Ocak yumurtlama günümdü. Eşim başka şehirde çalıştığı için 28 ocaktan Şubat'ın dördüne kadar aralıklı olarak ilişkiye girdik. Şubat'ın 12 sinde de adet olmam gerekiyordu. Adet olmayınca hamilelikten şüphelendim. Dördüncü gün test yaptım. Bir çizgi net bir çizgi silik çıktı.
Emin olmak için testi tekrarladım.
Yine aynı sonucu alınca kan testi yaptım.
İlk beta HCG 100,60 çıktı (16 Şubat'ta)
İkinci beta HCG 401,70 çıktı (18 Şubat'ta)
Henüz doktora gitmedim. Doktora mi gitmeliyim yoksa artana kadar sadece kan testi mi yapmalıyım. Gitmek istiyorum ama gitsen de boş artış olmalı ki görebilirsin doktor diyorlar. Ne yapacağımı bilemedim. Bir de artış nasıl sizce ben anlamıyorum ama altı katı diyorlar altı kat değil o sebeple tedirgin oluyorum. Lütfen cevap verin çok korkuyorum artmazsa diye.
Sağolun inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınızÇok az da olsa vardı başlarda ama birkaç gündür göğüs hassasiyetim yok. İstiyorsanız siz de hamilesinizdir inşallah
Göğüs hassasiyetiniz oldu mu günlerimiz birbirine çok yakın ama test yapmadım henüz dokununca göğüsümde acı hissediyorum. Regl olacağımda falan hiç ağrımazdı
AminSağolun inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Kalp atışı dinlemeye gidecektiniz umarım duymuşsunuzdur minik bebeğinizin kalp atışını merak ettim siziAmiiiin
Yok canım daha erken geldi ama gördük atarken doktor gösterdi haftaya çağırdı bakalım Allah nasip ederse duyarız o zamanKalp atışı dinlemeye gidecektiniz umarım duymuşsunuzdur minik bebeğinizin kalp atışını merak ettim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?