• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

5+4 gibi bebek gorunuyordu nokta kadar ama 🥰😌😌 bugün 6+6 kalp atisi duyduk canım darısı başına biraz sabırlı olmak gerekiyor cok tedirgindim bende
Bu gün ben de 5+5 tim bebeği gördüm çok küçük 2 mm dedi. On gün sonra kalp atışı için gel dedi inşallah duyarım onu da

Bu gün ben de 5+5 tim bebeği gördüm çok küçük 2 mm dedi. On gün sonra kalp atışı için gel dedi inşallah duyarım onu da
Hadi gözünüz aydınn bende dün gittim bugün tam 8+0 oldum kalbini dinlemedim ama atışını izletti doktor çok güzel 😍🥲

IMG_20220305_200951.jpg

Evet haklısınız ilk kez. BU kadar gecikme oldu normalde arada bir şaşarda ama bu kadar değildi en son ovu testinde pik gördüm o geceyi degerlendirdim belki tutmuştur diye bugün kan verdim acba geç döllenmeMiki birde bide kan sonuçlarım hep 0.001 yada 0.01 çıkardı ondan meraklandim
Sonuç çıktı mı kaç çıktı sizin mesajlarınıza baktım ama göremedim

5 ise pozitif diye biliyorum ben, benim de 4,5 çıktı. Yarın yine kan vereceğim. Ama idrar testinde bişey çıkmıyor. Geç mi belli oluyor acaba bazısında? Sizin yumurtlama 2 hafta oldu mu
Evet cnm Şubat'ın 18 i pik gördüm.. o geceyi degerlendirdim ve bugün lekelenme sanırım yerleşme kanaması yaşıyorum çok az nokta nokta çamaşırıma gelmiş ama şu an gelen giden yok

Back