- 14 Şubat 2022
- 27
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi Umutsuzdyrbkr
-
Çok şükür. İnşallahYok canım daha erken geldi ama gördük atarken doktor gösterdi haftaya çağırdı bakalım Allah nasip ederse duyarız o zaman
Bebeği görebildiniz miBen adetinin ilk günü baktirdim 124 tu 2 gün sonra 420 cıktı Bdaha da baktırmadım . Daha bugun 5+4 teyim ultrasona gittim kese ve yolk saci gorundu haftaya kalp icin gelkn dedi dr um. sakin olun güzel artmış sabredin Allahın izniyle bsey olmaz
Hayir canım daha gitmedim çarşamba günü dr a gideceğim inşallahBebeği görebildiniz mi
Sizin bebiş ne durumda :)))Bebeği görebildiniz mi
Ben keseyi gördüm şükür sıra bebeği görmeye geldi inşallah görebilirimSizin bebiş ne durumda :)))
Ayy maşallah güzel gidiyoruz nazar değmesin insallahBen keseyi gördüm şükür sıra bebeği görmeye geldi inşallah görebilirim
Çok şükür darısı başıma inşallahAyy maşallah güzel gidiyoruz nazar değmesin insallahbende bugün bebeğimin kalbini duydum cok şükür
5+4 gibi bebek gorunuyordu nokta kadar amaÇok şükür darısı başıma inşallahne zaman bebeği görebildiniz kalp atışı ile aynı gün mü ?
5ten küçük olduğu için çıkmamış değer negatifmerhaba Bu nedemek oluyor şüpheli ilişkinin üzerinden 14 gün ama referans aralığı görülmüyor
Eki Görüntüle 3019443
Anladim acaba geç döllenme olabilirmi 54 gündür adet olmadim. ovu testinde 14 gün önce pik gördüm o gece değerlendirdik acab 4 felan olmuşsa bile gostermezmiki5ten küçük olduğu için çıkmamış değer negatif
Şimdiye kadar çıkardı herhalde siz en iyisi doktora gidin 54 gün az uz değil hep mi böyle ilk defa mı gecikiyorsunuzAnladim acaba geç döllenme olabilirmi 54 gündür adet olmadim. ovu testinde 14 gün önce pik gördüm o gece değerlendirdik acab 4 felan olmuşsa bile gostermezmiki
Evet haklısınız ilk kez. BU kadar gecikme oldu normalde arada bir şaşarda ama bu kadar değildi en son ovu testinde pik gördüm o geceyi degerlendirdim belki tutmuştur diye bugün kan verdim acba geç döllenmeMiki birde bide kan sonuçlarım hep 0.001 yada 0.01 çıkardı ondan meraklandimŞimdiye kadar çıkardı herhalde siz en iyisi doktora gidin 54 gün az uz değil hep mi böyle ilk defa mı gecikiyorsunuz
Benim de adetlerim düzenlidir bir kere 60 gün adet olmadım meğer kistten kaynaklıymış stresli bir zamandı siz de olabildiğince stres yapmayın doktora görünün adet söktürücü versinEvet haklısınız ilk kez. BU kadar gecikme oldu normalde arada bir şaşarda ama bu kadar değildi en son ovu testinde pik gördüm o geceyi degerlendirdim belki tutmuştur diye bugün kan verdim acba geç döllenmeMiki birde bide kan sonuçlarım hep 0.001 yada 0.01 çıkardı ondan meraklandim
Peki o olmadığınız ayda yani kistiniz olduğu dönemde agrini felan yada aksi belirti olmusmuydu öyle ağrım sızım birşeyin yok amaBenim de adetlerim düzenlidir bir kere 60 gün adet olmadım meğer kistten kaynaklıymış stresli bir zamandı siz de olabildiğince stres yapmayın doktora görünün adet söktürücü versin
Yok vize sınavları öncesinde olan bir durumdu sınavlar bitti doktora gittim doktor stresten 4.5 cm kistin olmuş dedi adet söktürücü verdi ilacı almadan ertesi gün olmuştumPeki o olmadığınız ayda yani kistiniz olduğu dönemde agrini felan yada aksi belirti olmusmuydu öyle ağrım sızım birşeyin yok ama
Anladım bnde anlamadım neden bu kadar geç kist olsa felan ağrı sizi olur diye düşünüyorum ondan evet stresli dönemlerin oldu genelde stres olduğum zaman hemen sökülürum ama olmadı gelen yokYok vize sınavları öncesinde olan bir durumdu sınavlar bitti doktora gittim doktor stresten 4.5 cm kistin olmuş dedi adet söktürücü verdi ilacı almadan ertesi gün olmuştum
Doktora görünmekte fayda varAnladım bnde anlamadım neden bu kadar geç kist olsa felan ağrı sizi olur diye düşünüyorum ondan evet stresli dönemlerin oldu genelde stres olduğum zaman hemen sökülürum ama olmadı gelen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?