- 14 Şubat 2022
- 27
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi Umutsuzdyrbkr
-
Bende aynı 2 günde 4 kat artmıştı doktorum 1 hafta sonra gel kontrole dedi 5+2 olduğum zaman gittim kese görmeye onun dışında bir tek folik asit al içmeye başla dedi suanlik doktora gitmene gerek yok bence aşırı sancı ağrı ve kanama olmadığı sürece ve 4 kat artis gayet iyi doktor daha kan verme dedi bana meselaMerhaba arkadaşlar
28 Ocak yumurtlama günümdü. Eşim başka şehirde çalıştığı için 28 ocaktan Şubat'ın dördüne kadar aralıklı olarak ilişkiye girdik. Şubat'ın 12 sinde de adet olmam gerekiyordu. Adet olmayınca hamilelikten şüphelendim. Dördüncü gün test yaptım. Bir çizgi net bir çizgi silik çıktı.
Emin olmak için testi tekrarladım.
Yine aynı sonucu alınca kan testi yaptım.
İlk beta HCG 100,60 çıktı (16 Şubat'ta)
İkinci beta HCG 401,70 çıktı (18 Şubat'ta)
Henüz doktora gitmedim. Doktora mi gitmeliyim yoksa artana kadar sadece kan testi mi yapmalıyım. Gitmek istiyorum ama gitsen de boş artış olmalı ki görebilirsin doktor diyorlar. Ne yapacağımı bilemedim. Bir de artış nasıl sizce ben anlamıyorum ama altı katı diyorlar altı kat değil o sebeple tedirgin oluyorum. Lütfen cevap verin çok korkuyorum artmazsa diye.
Çok teşekkür ederim6 kat değil iki günde 2 kat artması lazım sizin de gayet iyi artmış. Beta 2500 3000 iken kese görülür. Ona göre kabaca bir hesap yapıp gidebilirsiniz doktora. Hayırlı olsun.
Acaba gidersem bana da artık kan testi verme mi derBende aynı 2 günde 4 kat artmıştı doktorum 1 hafta sonra gel kontrole dedi 5+2 olduğum zaman gittim kese görmeye onun dışında bir tek folik asit al içmeye başla dedi suanlik doktora gitmene gerek yok bence aşırı sancı ağrı ve kanama olmadığı sürece ve 4 kat artis gayet iyi doktor daha kan verme dedi bana mesela
Cevap verdiğiniz için de çok teşekkür ederimAcaba gidersem bana da artık kan testi verme mi derçok tedirgin oluyor insan artacak mı artmayacak mi diye
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için3. Kez kan verin daha sonra hesaplayın betanız 1000 - 3000 arasındayken vajinal , 5000 bini geçince de karından görünüyor. Ona göre gidersiniz. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah:)
Bilmiyorum ki belki doktordan doktora değişir sen istersen gitmeden önce 48 saat sonra tekrar ver güzel devam ederse 1 hafta sonra falan git bence çünkü böyle çok stresli oluyor ya ben 1 hafta sonra gittim keseyi gördü sonra 3 hafta sonra gel kalp atışına bakarız dediAcaba gidersem bana da artık kan testi verme mi derçok tedirgin oluyor insan artacak mı artmayacak mi diye
Umarım her şey yolunda gider sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Yıllardır yolunu gözlüyorum bebeğiminBilmiyorum ki belki doktordan doktora değişir sen istersen gitmeden önce 48 saat sonra tekrar ver güzel devam ederse 1 hafta sonra falan git bence çünkü böyle çok stresli oluyor ya ben 1 hafta sonra gittim keseyi gördü sonra 3 hafta sonra gel kalp atışına bakarız dedi
Amiiin bende öyleUmarım her şey yolunda gider sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Yıllardır yolunu gözlüyorum bebeğimin
Doktor size daha kan verme dediğinde keseyi görmüş müydü ve beta HCG kaçtı hatırlıyor musunuz ? Cevaplarsaniz sevinirim. Her kan verme günü tedirgin oluyorum artacak mı diyeBende aynı 2 günde 4 kat artmıştı doktorum 1 hafta sonra gel kontrole dedi 5+2 olduğum zaman gittim kese görmeye onun dışında bir tek folik asit al içmeye başla dedi suanlik doktora gitmene gerek yok bence aşırı sancı ağrı ve kanama olmadığı sürece ve 4 kat artis gayet iyi doktor daha kan verme dedi bana mesela
Yok ben ilk ogrendigimde 113 çıktı ikinciye verdim 422 çıktı doktor tekrar verme dedi keseyi falan görmemiştik kese görmek için 1 hafta sonra gel dedi gittim 5+2 de gördük keseyi ultrasonda 5+0 çıkmıştı amaDoktor size daha kan verme dediğinde keseyi görmüş müydü ve beta HCG kaçtı hatırlıyor musunuz ? Cevaplarsaniz sevinirim. Her kan verme günü tedirgin oluyorum artacak mı diye
Ben yine dayanamayıpkan verdim. 861 çıktı inşallah artmaya devam eder ben de keseyi görürüm bir an önceYok ben ilk ogrendigimde 113 çıktı ikinciye verdim 422 çıktı doktor tekrar verme dedi keseyi falan görmemiştik kese görmek için 1 hafta sonra gel dedi gittim 5+2 de gördük keseyi ultrasonda 5+0 çıkmıştı ama
Ben yine dayanamayıp kan verdim. 861 çıktı inşallah artmaya devam eder ben de keseyi görürüm.Yok ben ilk ogrendigimde 113 çıktı ikinciye verdim 422 çıktı doktor tekrar verme dedi keseyi falan görmemiştik kese görmek için 1 hafta sonra gel dedi gittim 5+2 de gördük keseyi ultrasonda 5+0 çıkmıştı ama
Ben adetinin ilk günü baktirdim 124 tu 2 gün sonra 420 cıktı Bdaha da baktırmadım . Daha bugun 5+4 teyim ultrasona gittim kese ve yolk saci gorundu haftaya kalp icin gelkn dedi dr um. sakin olun güzel artmış sabredin Allahın izniyle bsey olmazMerhaba arkadaşlar
28 Ocak yumurtlama günümdü. Eşim başka şehirde çalıştığı için 28 ocaktan Şubat'ın dördüne kadar aralıklı olarak ilişkiye girdik. Şubat'ın 12 sinde de adet olmam gerekiyordu. Adet olmayınca hamilelikten şüphelendim. Dördüncü gün test yaptım. Bir çizgi net bir çizgi silik çıktı.
Emin olmak için testi tekrarladım.
Yine aynı sonucu alınca kan testi yaptım.
İlk beta HCG 100,60 çıktı (16 Şubat'ta)
İkinci beta HCG 401,70 çıktı (18 Şubat'ta)
Henüz doktora gitmedim. Doktora mi gitmeliyim yoksa artana kadar sadece kan testi mi yapmalıyım. Gitmek istiyorum ama gitsen de boş artış olmalı ki görebilirsin doktor diyorlar. Ne yapacağımı bilemedim. Bir de artış nasıl sizce ben anlamıyorum ama altı katı diyorlar altı kat değil o sebeple tedirgin oluyorum. Lütfen cevap verin çok korkuyorum artmazsa diye.
Çok teşekkür ederim gerçekten sabır isteyen bir süreç Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.Ben adetinin ilk günü baktirdim 124 tu 2 gün sonra 420 cıktı Bdaha da baktırmadım . Daha bugun 5+4 teyim ultrasona gittim kese ve yolk saci gorundu haftaya kalp icin gelkn dedi dr um. sakin olun güzel artmış sabredin Allahın izniyle bsey olmaz
Çok teşekkür ederim gerçekten sabır isteyen bir süreç Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
Ne kadar süre sonra doktora gittinizBen adetinin ilk günü baktirdim 124 tu 2 gün sonra 420 cıktı Bdaha da baktırmadım . Daha bugun 5+4 teyim ultrasona gittim kese ve yolk saci gorundu haftaya kalp icin gelkn dedi dr um. sakin olun güzel artmış sabredin Allahın izniyle bsey olmaz
Amin sağlıkla sihatle insallahÇok teşekkür ederim gerçekten sabır isteyen bir süreç Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?